• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm benim koca karnıma değmeye korkuyo bi şey olcak ddio salak:1::1::1::1::1:

:)))) ayy ilahii emii çok güldüm. benmkide kızıcam diye sabah gözü kapalı elleyip günaydın diyo.:))) nasıl tırsıyo ama görsen..
yavv bacım doktorun kocana desin ama onunda dokunması konuşması lazım bebişinizle.

yok yok ya takdik yapıyo(bu düşük bir ihtimal)
yada gerçekten birinin oturup anlatması lazım senin kocişe..

alışacak zamanla hoca usg ile bakarken bile bi hoş oluyorum dio
bide bu sefer baya baktı
korkmuş olacakki
hayırdır hocam bi aksilik mi var dio
hocada alıştı onun bu haline herşeyi tek tek açıklıyo adamcağız benden çok onu sakinleştirmeye çalışıyo hah :1::1::1::1::1::1:

alışacak zamanla hoca usg ile bakarken bile bi hoş oluyorum dio
bide bu sefer baya baktı
korkmuş olacakki
hayırdır hocam bi aksilik mi var dio
hocada alıştı onun bu haline herşeyi tek tek açıklıyo adamcağız benden çok onu sakinleştirmeye çalışıyo hah :1::1::1::1::1::1:

aklıma ne geldi...
bacım bebek doğunca kucağına verirlerse arkasında biri dursun mazallah bayılır senin kociş. şimdi böyleyse:))))
en azında biri bebeği tutar..:))))

kızlar size doyum olmuyor. benim çıkmam lazım. bodroları dağıttırmam lazım çıkmadan.
ayy yarın sabah 9 da doktordayız:)
inş bebeğim sağlıklıdır.bir sorun yoktur. pıhtılaşmam yükselmemiştir..
iyi akşamlar çiçeklerim öpüyorum

haklısın bacım. bizde ailecek çok meraktayız..ama en çok bana benzerse işimiz çok zor muş aşim öyle diyo:)))

maaşallah canım benim performans süper deseneee:)))))9

:)))) ayy ilahii emii çok güldüm. benmkide kızıcam diye sabah gözü kapalı elleyip günaydın diyo.:))) nasıl tırsıyo ama görsen..
yavv bacım doktorun kocana desin ama onunda dokunması konuşması lazım bebişinizle.

evet evet sizi anlıyor bebişiniz duyuyorrrr
bol bol konuşun sevin onuuuuuuuu:34::34:

bak bu bir takdik olabilir doğunca bişe olur diye altını falan değiştirmekten kaçarsa.. gece ağlamalarından kaçarsa görür valla gülümsün.:)))

yok kızz benim kuzende aynıydı ilk doğduğunda korktu eline almaya bişey yapacağım diyeeee şimdi altını değiştriyorrr gece kalkıyorrr
Buna güllümsün alıştıracak yoksa hiçbiri yapmaz bence güllümsünle eşi bebiş doğunca kavga edecekler ben bakacağım sen bakacaksın diye dediydi dersinnnn:34:

sorma sabah krem sürüyorum karnıma
geldi böle ne yapıyosun kapat işte üşeyececek
baktım sadece bi şey demeye gerek görmedim yani

Allahım Allahım adam bilmiyor napsın öğretcen bacımmm :9::9::9::9:
İyi güldürdünüz beni yaaaa

yok kızz benim kuzende aynıydı ilk doğduğunda korktu eline almaya bişey yapacağım diyeeee şimdi altını değiştriyorrr gece kalkıyorrr
Buna güllümsün alıştıracak yoksa hiçbiri yapmaz bence güllümsünle eşi bebiş doğunca kavga edecekler ben bakacağım sen bakacaksın diye dediydi dersinnnn:34:

Allahım Allahım adam bilmiyor napsın öğretcen bacımmm :9::9::9::9:
İyi güldürdünüz beni yaaaa

yapcaz cnm artık bi ayar rabbim doğduğu günleri göstersinde

kızlar size doyum olmuyor. benim çıkmam lazım. bodroları dağıttırmam lazım çıkmadan.
ayy yarın sabah 9 da doktordayız:)
inş bebeğim sağlıklıdır.bir sorun yoktur. pıhtılaşmam yükselmemiştir..
iyi akşamlar çiçeklerim öpüyorum

Tatlım dikkat et kendine yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhh
İyi akşamlarr

Betahcg 7.99 nedemek oluyo lutfeeeeen cvp ? :(

Canım net olmamakla birlikte bebiş olduğunu ama ya çok erken bir gebelik teşhisi olduğunu ya da bebişin gelişiminde bir sorun olduğunu gösteriyor muhtemelen bir kaç gün sonra testi tekrarlaman gerekecek ama sen yine bir dr.a gözük istersen bu arada adetin kaç gün gecikti?

yapcaz cnm artık bi ayar rabbim doğduğu günleri göstersinde

Amin canım amin bi de sen sabah namazlarından sonra meryemle kenzül arş mı demiştin okumamız gereken duayı ne demiştin hatırlayamadım ben yaaa

Back
X