• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

balayı tabirini çok sevdim:))
ne oldu yine ne sürpriz hazırlamışlar sana bacım.

eveet benim doktor orta 3 aylık dönemi gebelikte balayı dio
bakalım şu 2 hafta geçseydi
aman dün gelmedim ya
bana işleri söylüyo şu bi abimiz var ya aklı yarım çalışan
sölemese bilmiyodum yani

abi dün keyfimden gelmedim dedim bende
bide araplar gelmiş ki ofis leş gibi kokuyo yine of of

eveet benim doktor orta 3 aylık dönemi gebelikte balayı dio
bakalım şu 2 hafta geçseydi
aman dün gelmedim ya
bana işleri söylüyo şu bi abimiz var ya aklı yarım çalışan
sölemese bilmiyodum yani

abi dün keyfimden gelmedim dedim bende
bide araplar gelmiş ki ofis leş gibi kokuyo yine of of

:))) bu erkekler iş hayatında kadınları yarım akıllı sanıyor hep..ask-lında farkında değillerki evdede iştede arkayı toplayan yine kadın.
arapların kalıntı kokusu sanırım:)) iyi dün yoktun.

:))) bu erkekler iş hayatında kadınları yarım akıllı sanıyor hep..ask-lında farkında değillerki evdede iştede arkayı toplayan yine kadın.
arapların kalıntı kokusu sanırım:)) iyi dün yoktun.

valla deli ediyo beni önce o kendi aklına sahip çıksın herşeyi unutuyo onun yüzünden işler burda biribirine giriyo bide kocaman adama patrona direk satıyo
delirtiyo bizi
allaha havale ediyom valla
önceden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyodum ama
artık bu durumu kullandığını düşünüyorum

valla deli ediyo beni önce o kendi aklına sahip çıksın herşeyi unutuyo onun yüzünden işler burda biribirine giriyo bide kocaman adama patrona direk satıyo
delirtiyo bizi
allaha havale ediyom valla
önceden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyodum ama
artık bu durumu kullandığını düşünüyorum

:))) bende de vardı öyle bi tane. yaşı itibariyle hata yapmaz tiplerinden.tecrübeli ya asla hata yapmaz:)
çok şükür hallettim. darısı başına.

:))) bende de vardı öyle bi tane. yaşı itibariyle hata yapmaz tiplerinden.tecrübeli ya asla hata yapmaz:)
çok şükür hallettim. darısı başına.

aman yok bu buraya kazık çakmış patronun okuldan arkadaşı ama hiç bişeye yaramıyo ortalığı karıştırmaktan başka
muhattap olmayım diyorum geeliyo bulaışyo
bide anlamaz laftan sözden delirtir insanı bunun eşi benzeri yok yani yeryüzünde

İnşallah canım inşallahhhhh:))) Senin iş görüşmesi ne oldu tatlım görüşemedik o günden sonra

ay çok merak ediyorum yarın test yapsam mı çıkar mı acaba iş olmadı canım ya :( inşallah bebek olurda keyfimiz yerine gelir :)

bugün mü bat canım bugünse bekle tek çizgiyi görmek çok yıkıcı oluyorrrr inşallah bebişin seninledir tabiissiiiii hayırlısı olsun tatlım yaa demek ki kısmet değilmiş:34:

Aman dikkat edelim canım.işler nasıl?

günaydın hanımlar:))) lapa lapa kar yağıyor buraya. yılın ilk karı yağdı sonunda.. her ne kadar sevmiyorum karı kışı desemde izlemeyi özlemişim pencere kenarından:))

hadi yaa burda da soğuk var ama biz karı bütün kış boyunca 1-2 kere gördüğümüz için arıyoruz yane:34:

günaydın hanımlar
nasıl oldun cnm

tatlım nasılsın köfte iyiymiş çok şükürrrr
ne oldu da dinlenemedin dün hayırdırrr

aman yok bu buraya kazık çakmış patronun okuldan arkadaşı ama hiç bişeye yaramıyo ortalığı karıştırmaktan başka
muhattap olmayım diyorum geeliyo bulaışyo
bide anlamaz laftan sözden delirtir insanı bunun eşi benzeri yok yani yeryüzünde

okuldan arkadaş... çok tehlikeli valla.

bugün mü bat canım bugünse bekle tek çizgiyi görmek çok yıkıcı oluyorrrr inşallah bebişin seninledir tabiissiiiii hayırlısı olsun tatlım yaa demek ki kısmet değilmiş:34:

hadi yaa burda da soğuk var ama biz karı bütün kış boyunca 1-2 kere gördüğümüz için arıyoruz yane:34:

karda yürüyemiyorum:((( çook düşerim ben ... nolacaksa... kesildi şimdi azıcık. tamam yeter yağma demeye başlamıştım artık:))

evet teyzesi 3 cm olmuş

dün akşam annemdeydik yemekte. öyle bişey olduki çok duygulandım. bişey diyemedim kilitlendim zor tuttum kendimi.
aslında çok basit bişeydi ..
annem en sevdiğim yemekleri hazırlamış. güzelce yemeğimizi yedik. sofrayı toplarken babam anneme sürpriz olsun diye yeni bir köşe takımı almış. annem dediki neden koyu renk aldın bizim mutfağımız krem rengi.. babam yarın öbür gün torunumuz gelir sen titizsin çocuğa nefes aldırmazsın dedi gülüştük.
sonra çay faslı yapıyoruz ben tam ayağa kalkacakken kasığımda batma oldu. oturdum hemen.annem hemen geldi karnımı okşamaya başladı öyle güzel konuşuyoki görseniz hem seviyo hem o kadar içten dokunuyoki.
yaa bu zamana kadar ailem hiç bu kadar torun özlemi çektiğini belli etmemişti. hastalığımdan mıdır nedir hiç ağıza alınmadı.
sonra ben çok duygulandım tabi meğer ne kadar çok arzuluyorlarmış ne özlemle bekliyorlarmış ama dile getirememişler hiç. geç kalmışım onlara bu mutluluğu vermekte.

dün akşam annemdeydik yemekte. öyle bişey olduki çok duygulandım. bişey diyemedim kilitlendim zor tuttum kendimi.
annem en sevdiğim yemekleri hazırlamış. güzelce yemeğimizi yedik. sofrayı toplarken babam anneme sürpriz olsun diye yeni bir köşe takımı almış. annem dediki neden koyu renk aldın bizim mutfağımız krem rengi.. babam yarın öbür gün torunumuz gelir sen titizsin çocuğa nefes aldırmazsın dedi gülüştük.
sonra çay faslı yapıyoruz ben tam ayağa kalkacakken kasığımda batma oldu. oturdum hemen.annem hemen geldi karnımı okşamaya başladı öyle güzel konuşuyoki görseniz hem seviyo hem o kadar içten dokunuyoki.
yaa bu zamana kadar ailem hiç bu kadar torun özlemi çektiğini belli etmemişti. hastalığımdan mıdır nedir hiç ağıza alınmadı.
sonra ben çok duygulandım tabi meğer ne kadar çok arzuluyorlarmış ne özlemle bekliyorlarmış ama dile getirememişler hiç. geç kalmışım onlara bu mutluluğu vermekte.

valla okuyunca gözlerim doldu gamze kendi ailem geldi gözümün önüne helede annemi ne kadar çok özledigimi fark ettim:2:

valla artık sesimin tonuna hakim olamıyorum cnm umurumda da değil
dünyanın merkezi değiller

:) bende öyleyim. malesef benim stresim stajerlerden çıkıyor ama. kaç gündür bütün dosyaları yeniden düzenledi çocuklar benim yüzümden. şimdide bişey dicem diye kaçacak yer arıyolar.

valla okuyunca gözlerim doldu gamze kendi ailem geldi gözümün önüne helede annemi ne kadar çok özledigimi fark ettim:2:

dimi hayatım. ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ailenden uzak iki tarfta özlemle işte nereye kadar ve nasıl katlanılırsa ..
birde şimdi senin hamile olduğunu biliyoki annen o da çok özlüyor ve merak ediyordur seni. sende anne olacaksın şimididen duygularını yaşamaya başlıyoruz işte.

dimi hayatım. ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ailenden uzak iki tarfta özlemle işte nereye kadar ve nasıl katlanılırsa ..
birde şimdi senin hamile olduğunu biliyoki annen o da çok özlüyor ve merak ediyordur seni. sende anne olacaksın şimididen duygularını yaşamaya başlıyoruz işte.

aynen öyle canım çok çok zor..allah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayırmasın.:5:

karda yürüyemiyorum:((( çook düşerim ben ... nolacaksa... kesildi şimdi azıcık. tamam yeter yağma demeye başlamıştım artık:))

Sonunu okuyamadım gözyaşlarım öyle doldurdu ki gözümü flulaştı canımmmm
Olsun geç oldu ama güzel oldu hayırlısıyla kucakalrına alınca gör sen onları inşallahhhh
Bende kızıyorum kendime daha önce gitseydik kontrole diye ama Allahım bilir herşeyin zamanını

Back
X