• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

:) bende öyleyim. malesef benim stresim stajerlerden çıkıyor ama. kaç gündür bütün dosyaları yeniden düzenledi çocuklar benim yüzümden. şimdide bişey dicem diye kaçacak yer arıyolar.

ya ole hamilelik streside binince üsütüne böle oluyo işte
ama önemli olan duyarlı insanlarla çalışmak
böle öküzlerle değil

Sonunu okuyamadım gözyaşlarım öyle doldurdu ki gözümü flulaştı canımmmm
Olsun geç oldu ama güzel oldu hayırlısıyla kucakalrına alınca gör sen onları inşallahhhh
Bende kızıyorum kendime daha önce gitseydik kontrole diye ama Allahım bilir herşeyin zamanını

ben artık diyorumki zamanını yine rabbim belirliyor .. hastalanmasaydım o zaman olacaktı şimdi 2 yıl geçti üstünden. demekki buymuş hayırlısı. sende öyle düşün

nerden bilecektin cnm

ben artık diyorumki zamanını yine rabbim belirliyor .. hastalanmasaydım o zaman olacaktı şimdi 2 yıl geçti üstünden. demekki buymuş hayırlısı. sende öyle düşün

Allahım herşeyi bilir verir canım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım
Eşim hep der bizi dövücekse hayırlı evlat olmayacaksa olmasın hiç biz böyle de mutluyuz tabi asla Rabbime isyan etmem:16:

Allahım herşeyi bilir verir canım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım
Eşim hep der bizi dövücekse hayırlı evlat olmayacaksa olmasın hiç biz böyle de mutluyuz tabi asla Rabbime isyan etmem:16:

cnm bende hep sağlıklı anasına babasına vatanına milletine dinine kitabına hayırlı evlat olsun die dua ediyorum
hayırsız evlatı allah kimselere vermesin kimseleri evladıyla imtihan etmesin amin

ya kızlar özellikle siz hamişler siz yokmusunuz siz beni ahep ağlattıyosunuz ama ya olmuyo böyle yada ben iiyice duygusala bağladım canlarım allah yuvanızdan mutluğu hep daim kılsın

ya kızlar özellikle siz hamişler siz yokmusunuz siz beni ahep ağlattıyosunuz ama ya olmuyo böyle yada ben iiyice duygusala bağladım canlarım allah yuvanızdan mutluğu hep daim kılsın

:) amin hayatım. nooldu seni duygulandıracak ne yaptık.. Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Günaydın hanımlar.:))) bugün burada güneş var. harika bir hava:)))
yarında doktor kontrolümüz var. inş susamım sağlıklıdır..

Back
X