- Konu Sahibi meleksimam
- #17.321
2000çeşit stoğumuz var tatlım yaş beden kırılımı hariç![]()
:)))) bana deli gömleği giydirmeleri lazım o kadar stoğu teslim edebilmeleri için.
burada erik büyüklüğünde dolu yağıyor.çok korkutucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000çeşit stoğumuz var tatlım yaş beden kırılımı hariç![]()
:)))) bana deli gömleği giydirmeleri lazım o kadar stoğu teslim edebilmeleri için.
ben giydim tatlımmmm huni aranıyorum kafama
aman dikkat sen dışarı çıkma sakın ne olur ne olmazzzz![]()
evet yaaaa mahvoldummmm bu haftaaaa
bugün de elektrik kesildi daha yeni geldi dondummm burda yeaaaa![]()
of ki ne of
donmuşsundur tabi
eee kış iyice geldi kuzu
bahçedeki arabaların tavanı mahvoldu... personel aracları çatısız parktaydı herkes koşturuyo. böyle bişey hiç görmemiştim.
:))))) kış geldi de. kar yağmıyo dolu yağıyo bacım. çıksak kafamız yarılır yani o kadar...
yalnız canım turşu çekti o kadar temiz kalpliyimki g. antepten bir abimiz bir bidon turşu getirmiş sapuur şupuurr götürüyorum ağzım yüzüm üstüm battı:))))
maşallah yiyebiliyosan
y bi çok şeye hasret kaldım ya
midemi söküp atacam valla
az kaldı bacım sabret. benim ilaç serum derken iki gündür iyiyim şükür. azda olsa yiyebiliyorum. ama turşuya dayanamadım:))))
bahçedeki arabaların tavanı mahvoldu... personel aracları çatısız parktaydı herkes koşturuyo. böyle bişey hiç görmemiştim.
of ki ne of
donmuşsundur tabi
eee kış iyice geldi kuzu
:))))) kış geldi de. kar yağmıyo dolu yağıyo bacım. çıksak kafamız yarılır yani o kadar...
yalnız canım turşu çekti o kadar temiz kalpliyimki g. antepten bir abimiz bir bidon turşu getirmiş sapuur şupuurr götürüyorum ağzım yüzüm üstüm battı:))))
bende az öne doktorumu aradım
sen dişini sık 2 hafta kaldı dedin ama ben sıkamıyom dedim
oda pzt gelde rapor yazayım başımın belası dedi![]()
bende az öne doktorumu aradım
sen dişini sık 2 hafta kaldı dedin ama ben sıkamıyom dedim
oda pzt gelde rapor yazayım başımın belası dedi![]()
hadi yaaa o derece eyvah eyvahhhhh.....
hemde nasıl canım yaaa ne bulduysam giydim üstüme hareket edemedim artık baloncuk çıkmıştır sanırım
ohhhh bende g.antepliyim bu arada canım çekti kızzzz ben oldum olası çok severimmm zaten![]()
Ohhh iyi yapmışsın canım git al raporunu da yat dinlen birazcık iyi gelir hem![]()
iyi etmissin bacım. çok güzel olmuş valla.
keyfine bak biraz. benim 18 gün izin hakkım duruyor içerde
ben senin yerine yerim bacım:)))))))))))
ama buraya göre çok farklı yapıyolar sanırım. ekşi ekşi:))
Evet canım bizde sirke çok kullanılmaz![]()
evet ya yatışın hepsi iyidir iyi olmaz olur mu
he valla öyleymiş. bizdede basıyolar sirkeyle tuzu. sevdim antep usulünü:))
bebişin artık seni duyuyo. bol bol zaman geçir onunla. stresten etrafındaki moron tiplerden uzak kal sakin anne modunda ol:))) ayy ne güzel...
ben sabahları kocişe bile baskı yapıyorum günaydın de. konuş onunla diye. benim koca kafalı kociş bu sabah karnımı okşarken dediki yavrum iğneni eline almayı unutma sakın arada anana dürt dedi. pişman ettim:)))
Ohhh iyi yapmışsın canım git al raporunu da yat dinlen birazcık iyi gelir hem![]()
iyi etmissin bacım. çok güzel olmuş valla.
keyfine bak biraz. benim 18 gün izin hakkım duruyor içerde
bebişin artık seni duyuyo. bol bol zaman geçir onunla. stresten etrafındaki moron tiplerden uzak kal sakin anne modunda ol:))) ayy ne güzel...
ben sabahları kocişe bile baskı yapıyorum günaydın de. konuş onunla diye. benim koca kafalı kociş bu sabah karnımı okşarken dediki yavrum iğneni eline almayı unutma sakın arada anana dürt dedi. pişman ettim:)))
cnm benim koca karnıma değmeye korkuyo bi şey olcak ddio salak![]()