• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

of ki ne of
donmuşsundur tabi

eee kış iyice geldi kuzu

:))))) kış geldi de. kar yağmıyo dolu yağıyo bacım. çıksak kafamız yarılır yani o kadar...
yalnız canım turşu çekti o kadar temiz kalpliyimki g. antepten bir abimiz bir bidon turşu getirmiş sapuur şupuurr götürüyorum ağzım yüzüm üstüm battı:))))

:))))) kış geldi de. kar yağmıyo dolu yağıyo bacım. çıksak kafamız yarılır yani o kadar...
yalnız canım turşu çekti o kadar temiz kalpliyimki g. antepten bir abimiz bir bidon turşu getirmiş sapuur şupuurr götürüyorum ağzım yüzüm üstüm battı:))))

maşallah yiyebiliyosan
y bi çok şeye hasret kaldım ya
midemi söküp atacam valla

bahçedeki arabaların tavanı mahvoldu... personel aracları çatısız parktaydı herkes koşturuyo. böyle bişey hiç görmemiştim.

hadi yaaa o derece eyvah eyvahhhhh.....

of ki ne of
donmuşsundur tabi

eee kış iyice geldi kuzu

hemde nasıl canım yaaa ne bulduysam giydim üstüme hareket edemedim artık baloncuk çıkmıştır sanırım:9::9:

ohhhh bende g.antepliyim bu arada canım çekti kızzzz ben oldum olası çok severimmm zaten:16:

hadi yaaa o derece eyvah eyvahhhhh.....

hemde nasıl canım yaaa ne bulduysam giydim üstüme hareket edemedim artık baloncuk çıkmıştır sanırım:9::9:

ohhhh bende g.antepliyim bu arada canım çekti kızzzz ben oldum olası çok severimmm zaten:16:

ben senin yerine yerim bacım:)))))))))))
ama buraya göre çok farklı yapıyolar sanırım. ekşi ekşi:))

evet ya yatışın hepsi iyidir iyi olmaz olur mu

bebişin artık seni duyuyo. bol bol zaman geçir onunla. stresten etrafındaki moron tiplerden uzak kal sakin anne modunda ol:))) ayy ne güzel...
ben sabahları kocişe bile baskı yapıyorum günaydın de. konuş onunla diye. benim koca kafalı kociş bu sabah karnımı okşarken dediki yavrum iğneni eline almayı unutma sakın arada anana dürt dedi. pişman ettim:)))

he valla öyleymiş. bizdede basıyolar sirkeyle tuzu. sevdim antep usulünü:))

evet canım bende severimmmm:34:

bebişin artık seni duyuyo. bol bol zaman geçir onunla. stresten etrafındaki moron tiplerden uzak kal sakin anne modunda ol:))) ayy ne güzel...
ben sabahları kocişe bile baskı yapıyorum günaydın de. konuş onunla diye. benim koca kafalı kociş bu sabah karnımı okşarken dediki yavrum iğneni eline almayı unutma sakın arada anana dürt dedi. pişman ettim:)))

siz ailecek fırlamasınız kuzuuuu
sizden çıkan nasıl olacak çok merak ediyorum vallaaa:9::9:

Ohhh iyi yapmışsın canım git al raporunu da yat dinlen birazcık iyi gelir hem:34:

iyi etmissin bacım. çok güzel olmuş valla.
keyfine bak biraz. benim 18 gün izin hakkım duruyor içerde

cnm benim koca karnıma değmeye korkuyo bi şey olcak ddio salak:1::1::1::1::1:

Back
X