- Konu Sahibi meleksimam
- #17.241
Gamze iyi olmana sevindim daha da iyi olacaksın
Güllümsün haberler nasıl?
Güllümsün haberler nasıl?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlar mutlu umutlu şanslı güzel günler nasılsınız bakalım :))
Merhabalar dün sabahtan hava berbattı burdada öğleden sonra açtı bu gün de güneşli ama ısırıyor
İnşallah canım inşallahhhhh:))) Senin iş görüşmesi ne oldu tatlım görüşemedik o günden sonra
ay çok merak ediyorum yarın test yapsam mı çıkar mı acaba iş olmadı canım yainşallah bebek olurda keyfimiz yerine gelir :)
İnşallah canım inşallahhhhh:))) Senin iş görüşmesi ne oldu tatlım görüşemedik o günden sonra
ay çok merak ediyorum yarın test yapsam mı çıkar mı acaba iş olmadı canım yainşallah bebek olurda keyfimiz yerine gelir :)
Evet yaa sabahtan üşümedim ama şimdi ufak ufak ısırmalar başladı nedenseee
Kızlar bir şey sormak istiyorum
KK'de izmir topiği var mı?
kızlar gülümsün çok iyiymiş. hepinize slm ı var. köftemizde iyiymiş büyümüş sağlıklıymış gülümsün anacığında dinleniyor bugün. merak etmişsiniz bende sms ile haberleştim.
kızlar gülümsün çok iyiymiş. hepinize slm ı var. köftemizde iyiymiş büyümüş sağlıklıymış gülümsün anacığında dinleniyor bugün. merak etmişsiniz bende sms ile haberleştim.
bizi unuttunuz sndım çok sevindim canım annenin kucağında da ne iyi dinlenilir ohhhh![]()
unuturmuyuz hayatım:)) benim işler çok yoğundu. sabah erken saatte rahatsız etmeyim dedim gülümsünü. anca haberleştik hemen yazdım sizede:)
çok yoruldum birazdan çıkarım bende. yarın görüşürüz şekerler..
bilmiyorum canım![]()
günaydın hanımlar:))) lapa lapa kar yağıyor buraya. yılın ilk karı yağdı sonunda.. her ne kadar sevmiyorum karı kışı desemde izlemeyi özlemişim pencere kenarından:))
günaydın hanımlar
nasıl oldun cnm
günaydın hayatım. iyiyim şükür akşamları serum yiyorum ama rahatladım gün içerisinde beslenebiliyorum azda olsa.
sen nasılsın. dün dinlendinmi iyice. rapor alamadınmı. doktorun ne dedi bulantılarına.
dün dinlenedim cnm ama işte
rapor vermedi iki hafta sonra bitecek balayına gireceksin az sabır dedi
ama ben bu iş yerindekilere uyuz oluyorum
gelir gelmez sinirlendirdiler beni