- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.801
hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum
bende bende bende sevilmek istiyorummm
bakıyorumda şimdiden doğum şekline karar vermişsin
bende bende bende sevilmek istiyorummm
hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum
evet canım ben istanbula pahalı diyordum ankara almış başını gidiyor valla bakalım istanbulda inşallah iyi bir dr. bulurum da hiç gerek kalmaz kaan beye gitmeye çok yorucu bir süreç zaten bir de şehrilerarası yolculuk stres mahvolurum herhalde maliyeti de cabası zatennn
Allahım inşallah gerek kalmadan normal yolla nasip eder bebişimizi bizeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:))) iyi fikir ama dimi... öyle kesi falanda yapılsın istemiyorum ..
slm kızlar nasılsınız ?
en azından benim gibi fasülye yokken karar vermemiş
günaydın kızlar...
yine başladık maratona... Kendimi at gibi hissediyorum. hergün koş koş bitmiyor. arkadaş nezaman gelecek bu yolun sonu???
Gamzecim mayaarı düşünmeden edemiyorum bu aralar çok üzgünüm... Tek kurtuluşum mayalar! :?
canım merhaba,
Tup bebek ıcın yaklasık ne kadr bı ucret gerekıyor ve surec nekadr suruyor acaba?? 23-39 yas arası devlet ılk ıkı denemenın ılaclarını karsılıyormus sanırım bunun ıcın devlet hastanesınden nereye basvurmak lazım,devlet nekadarını karsılıyor acaba??
Dogal yoldan olması umutlarım tamamen bıttıgı ıcın artık bunu arastırmanın ve esımı alıstırmanın zamanı geldı de gecıyor ...
sırnaşıkk senii... gel seveyim senide... :)))
gel hadi... gelll... kıyamam:)
amiiinnnn... rabbim aratmasın.
bu fikir doktorumdan geldi. şimdi bende pıhtılaşma sorunu var. genel anestezi verilemiycek. epidural olucak sezeryan olursada. ee elimizdede normal doğum gibi bir şans var. doktorum önerdi epidural normal doğumu.
Ayakta çok kalmayacaksın, yatış pozisyonuna da dikkat et. Bende de oluyor sık sık
bu fikir doktorumdan geldi. şimdi bende pıhtılaşma sorunu var. genel anestezi verilemiycek. epidural olucak sezeryan olursada. ee elimizdede normal doğum gibi bir şans var. doktorum önerdi epidural normal doğumu.
günaydın asya
kolay gelsin hayırlı işler.
mayalara takılmayalım biz yolumuza devam edelim.
sabah kalktığımdan beri belime zonk diye ağrılar saplanıyor ara ara oturunca geçiyor
zaten sezeryanı mecbur durumda yapıyorlar artık dimi? en güzeli epidural bencede...
sevin beni de sevin çok ihtiyacım varrrrrr
seni sırt üstü yatırıp karnını kıdıklıcamm :)) öyle severim benn.. gamze hamiş ona yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?