Ilk çocuğunu düşünenler...

bizde de proflar 250alıyor bacımmmm:)))

Canım ben normalde istanbuldayım zaten kaan hocayı çok methettikleri için gitmek istiyorum yoksa istanbulda başka dr.a giderim rahatlıkla bilmiyorum işte yaa

Ankara acaip pahalıymış yaa bi istanbulu gezip olmazsa mı gitsek acep kaan hocaya yavaş yavaş dönüyorum bak fikrimden fiyatlar yükseldikçeee:1::1:

evet ya uçtu ankara iyice
cnm bide emre bakırcıoğlumu ne varmış o galiba istanbulda

belirtileri aradığımdan değill, olanları söylüyorummm :50:kendimi şartlandırmışım gibi böyle demeyin yaaa.. :14::14:
ben ne sıkıntılarla bu günlere geldimm bilmiyorsunuz, o yüzden böyle demeyin gücüme gidiyor yaa.. zaten ağlamak istiyorum alın işte bana bi sebep .. neyse size iyi sohbetlerr :14::14::14:

canım ne dedimki ben şimdi? ama alınganlıkta bir yere kadar yani.

bu yazdığım şeyi kendim dahil tüm kızlara söylemişimdir.

nasıl istersen gülüm. sanada iyi dinlenmeler.

asbelovee. asyaaa... bugün ikinizide anneme söylersem görürsünüz:))) zaten terlikleri boşa çıkıyo şu ara bunalımda:)))
kendinize geliiinnn.
az önce az kalsın düşüyodum nasıl korktum merdiven çıkarken takılıverdim.:(

sen lazımsın bizeeee :))))) dikkate et yavrum.

geliyorummmmmmm bekle beni gamzemmm

evet bacım aman dikkat et lütfennnnnn

valla hayatım siz anlattıkça ben şaşıyorum burada. tamam ankarayı biliyorum hastalığım süresince. işte annem. kv. kp. hastalıklarında çok döküldük ama her yer bu akadar pahalıysa. biz bu şehirde çok iyi imkanlarla yaşıyoruz yani.
sadece doktor falan değil ev fiyatları yaşam çok kolaymış burada onu anlıyorum siz anlattıkça
eziyet valla. ben 4 yıl ankarada öğrencilikte iyi yaşamışım valla..

hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum

valla hayatım siz anlattıkça ben şaşıyorum burada. tamam ankarayı biliyorum hastalığım süresince. işte annem. kv. kp. hastalıklarında çok döküldük ama her yer bu akadar pahalıysa. biz bu şehirde çok iyi imkanlarla yaşıyoruz yani.
sadece doktor falan değil ev fiyatları yaşam çok kolaymış burada onu anlıyorum siz anlattıkça
eziyet valla. ben 4 yıl ankarada öğrencilikte iyi yaşamışım valla..

evet canım ben istanbula pahalı diyordum ankara almış başını gidiyor valla bakalım istanbulda inşallah iyi bir dr. bulurum da hiç gerek kalmaz kaan beye gitmeye çok yorucu bir süreç zaten bir de şehrilerarası yolculuk stres mahvolurum herhalde maliyeti de cabası zatennn
Allahım inşallah gerek kalmadan normal yolla nasip eder bebişimizi bizeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tatlım dr.un izlediği yolu anlatayım istersen bizden
2defa spermogram verdik canım arkasından varikosel muayenesi yaptı en sonda y kromozom ve karyotip istedi karyotipte genlere bakıyorlarmış canım 26kasımda verecek eşim tüp bebeği 2defa devlet karşılıyor canım bilgin olsun özelde de yaptırsan devlet hastanesinden tüp bebek raporu aldığında %30unu ödüyorsun hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul çapa tıp fakültesinde infertilite bölümü harika özellikle ercan beyi şiddetle tavsiye ederim :34:

canım merhaba,
Tup bebek ıcın yaklasık ne kadr bı ucret gerekıyor ve surec nekadr suruyor acaba?? 23-39 yas arası devlet ılk ıkı denemenın ılaclarını karsılıyormus sanırım bunun ıcın devlet hastanesınden nereye basvurmak lazım,devlet nekadarını karsılıyor acaba??
Dogal yoldan olması umutlarım tamamen bıttıgı ıcın artık bunu arastırmanın ve esımı alıstırmanın zamanı geldı de gecıyor ...

hanımlar merhabaaa nasılsınız bakalımmm benn fenayım bel agrısından dolayıııı doktora gıttıgımde kesin unutmamam lazım söylemeyi ayagımın ustune bıle basamıyorum
Ayakta çok kalmayacaksın, yatış pozisyonuna da dikkat et. Bende de oluyor sık sık

Back
X