- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.741
ya dün morfoloji eğer 0 sa tüp bebek şansıda azalır diye bir yazı okudum acaip üzüldüm daha ne olduğunu bilemezken henüz bunları duymak acaip geriyor beni
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn
ya dün morfoloji eğer 0 sa tüp bebek şansıda azalır diye bir yazı okudum acaip üzüldüm daha ne olduğunu bilemezken henüz bunları duymak acaip geriyor beni
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn
bazen çok şey bilmek duymak hiç ii değil boşver hiç bişeyi kafana takma tatlım önce sonuçlarınız çıksın sonrasına Allah kerim
Hemen karamsarlığa düşme ortada birşey yokken.Allahın hayırlısını nasip etsin inş amin
günaydın bacılar
ya döverim seni
ben 0 morfoloji ile gebe kaldım unuttunmu
bizim doktor onu boşverin çok önemli değil dedi
günaydın kızlar...
yine başladık maratona... Kendimi at gibi hissediyorum. hergün koş koş bitmiyor. arkadaş nezaman gelecek bu yolun sonu???
Gamzecim mayaarı düşünmeden edemiyorum bu aralar çok üzgünüm... Tek kurtuluşum mayalar! :?
döv beni yaaa belki işe yarar canım yaaa
yakınımda olsan yapacam zaten de çok uzaksın
kızlar az önce lise arkadaşım aradı
başka bi lise arkadaşım dün doğurmuş
ikiz erkek
öğle arasında gidip ziyaret edecem :)))))
Günaydın canımm
o maratondan bi türlü kurtulamadık zaten bacım yaa
21iydi dimi maya takvimi bitişi az kaldı o zaman bacım
gunaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın herkese
Çok konuşuyorsunuz maşallah yetişemiyorum hızınıza. Benim biraz yoğunluğum var ara sıra girebiliyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum.
Kızlar ben şiddetli öksürür ya da hapşırırsam altıma kaçırmaya başladım. Dün ağladım hırsımdan, kendimi çok kötü hissettim. Erken değil mi henüz?
valla yaa lazım yane bana şöyle güzel bi dayak
maaşallah subhanallah canım Allah analı babalı büyütsünnnn
senin köfteyi de hayırlısıyla kucağında göstersin inşallahhhh
gunaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın herkese
Çok konuşuyorsunuz maşallah yetişemiyorum hızınıza. Benim biraz yoğunluğum var ara sıra girebiliyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum.
Kızlar ben şiddetli öksürür ya da hapşırırsam altıma kaçırmaya başladım. Dün ağladım hırsımdan, kendimi çok kötü hissettim. Erken değil mi henüz?
Sanmıyorum canım. Üşütmek yerine bol bol terler oldum. Ayaklarıma her zaman dikkat ediyorum zaten.üşütmüş olabilirmisin? ben çok üşüttüğümde tutamıyorum zorlanıyorum. havalar soğudu ayaklara dikkat et.
saol cnm ya inş. allah cemi cümlemize nasip etsin
günaydın sen nasılsın nerelerdesin
Günaydın herkese
Sanmıyorum canım. Üşütmek yerine bol bol terler oldum. Ayaklarıma her zaman dikkat ediyorum zaten.
günaydın sen nasılsın nerelerdesin
günaydın şeker napıyorsun.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?