Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın bacılar

ya döverim seni
ben 0 morfoloji ile gebe kaldım unuttunmu
bizim doktor onu boşverin çok önemli değil dedi

günaydın kızlar...

yine başladık maratona... Kendimi at gibi hissediyorum. hergün koş koş bitmiyor. arkadaş nezaman gelecek bu yolun sonu???

Gamzecim mayaarı düşünmeden edemiyorum bu aralar çok üzgünüm... Tek kurtuluşum mayalar! :?

bazen çok şey bilmek duymak hiç ii değil boşver hiç bişeyi kafana takma tatlım önce sonuçlarınız çıksın sonrasına Allah kerim

evet canım doğru söylüyorsun ama araştırmadan edemiyorum işte

Hemen karamsarlığa düşme ortada birşey yokken.Allahın hayırlısını nasip etsin inş amin

Amin canım aminnn

günaydın bacılar

ya döverim seni
ben 0 morfoloji ile gebe kaldım unuttunmu
bizim doktor onu boşverin çok önemli değil dedi

döv beni yaaa belki işe yarar canım yaaa

Günaydın canımm
o maratondan bi türlü kurtulamadık zaten bacım yaa
21iydi dimi maya takvimi bitişi az kaldı o zaman bacım

yakınımda olsan yapacam zaten de çok uzaksın

kızlar az önce lise arkadaşım aradı

başka bi lise arkadaşım dün doğurmuş
ikiz erkek
öğle arasında gidip ziyaret edecem :)))))

valla yaa lazım yane bana şöyle güzel bi dayak
maaşallah subhanallah canım Allah analı babalı büyütsünnnn
senin köfteyi de hayırlısıyla kucağında göstersin inşallahhhh

Günaydın herkese

Çok konuşuyorsunuz maşallah yetişemiyorum hızınıza. Benim biraz yoğunluğum var ara sıra girebiliyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum.

Kızlar ben şiddetli öksürür ya da hapşırırsam altıma kaçırmaya başladım. Dün ağladım hırsımdan, kendimi çok kötü hissettim. Erken değil mi henüz?

üşütmüş olabilirmisin? ben çok üşüttüğümde tutamıyorum zorlanıyorum. havalar soğudu ayaklara dikkat et.

valla yaa lazım yane bana şöyle güzel bi dayak
maaşallah subhanallah canım Allah analı babalı büyütsünnnn
senin köfteyi de hayırlısıyla kucağında göstersin inşallahhhh

saol cnm ya inş. allah cemi cümlemize nasip etsin

gunaydın kızlar nasılsınız :)

günaydın sen nasılsın nerelerdesin

üşütmüş olabilirmisin? ben çok üşüttüğümde tutamıyorum zorlanıyorum. havalar soğudu ayaklara dikkat et.

saol cnm ya inş. allah cemi cümlemize nasip etsin

canım kaan hocanın muayene ücreti ne kadardı acaba eşin gidiyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam

üşütmüşsün sanırım canım bazen olabiliyor bebişle ilgisi olmadığını düşünüyorum

günaydın şeker napıyorsun.??

nerelerdeyim.. dün BAT ımdı işte henüz gelen giden yok çok sükür de, sıkıntılarım çok..
bel ağrısı, kol kaşıntısı vuruyor arada bir kaşıyorum arada biraz kanıyor sanki, sonar losyon tarzı sürüyorum..bakdım netden, kolad kaşındı diyerekten, gebelikte kaşıntı çıkdı.. şok oldumm.. derken bu kk da halilelik belirtilerinde, sorular ve sorunlar kısmında kaç kişide de öyle olmus.. millet vücutlarının farkıl yerlerinin kaşındıklarını yazmışlar hep..
belirtilerim epey bi var.. uydu, sık idrar ..
bgünde deminden beri fenayım.. ateşş..sabahları belim daha hissettiriyor kendini... + mide bulantısı, baş dönmesi.. arada bir fena vuruyor..
ama idrar testi de hmen çıkar mı ki diye tereddüt içindeyim..:26lmadı kendimi iyi hissedersem, alıp gelicem test bi kaç tane.. olmadı bida yaparım evde..
olmadı haftasonuna zaten kan vermeye gidicem, bizim burada yok kan tahlili yapan yer o yüzden..
insaAllah Rabbim izin verirde, geçen ay yarım kaldı diye düsündüğümü bu ay tamamlıyabilmişimdir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…