Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın herkese

Çok konuşuyorsunuz maşallah yetişemiyorum hızınıza. Benim biraz yoğunluğum var ara sıra girebiliyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum.

Kızlar ben şiddetli öksürür ya da hapşırırsam altıma kaçırmaya başladım. Dün ağladım hırsımdan, kendimi çok kötü hissettim. Erken değil mi henüz?

canım bebişin mesane baskı yapıyor öksürme hapşırma durumlarında kuvvetle tepki verince vucut kontrol edmiorsundur doğal bi durum bence

nerelerdeyim.. dün BAT ımdı işte henüz gelen giden yok çok sükür de, sıkıntılarım çok..
bel ağrısı, kol kaşıntısı vuruyor arada bir kaşıyorum arada biraz kanıyor sanki, sonar losyon tarzı sürüyorum..bakdım netden, kolad kaşındı diyerekten, gebelikte kaşıntı çıkdı.. şok oldumm..:53: derken bu kk da halilelik belirtilerinde, sorular ve sorunlar kısmında kaç kişide de öyle olmus.. millet vücutlarının farkıl yerlerinin kaşındıklarını yazmışlar hep..
belirtilerim epey bi var.. uydu, sık idrar ..
bgünde deminden beri fenayım.. ateşş..sabahları belim daha hissettiriyor kendini... + mide bulantısı, baş dönmesi.. arada bir fena vuruyor..
ama idrar testi de hmen çıkar mı ki diye tereddüt içindeyim..:26:olmadı kendimi iyi hissedersem, alıp gelicem test bi kaç tane.. olmadı bida yaparım evde..
olmadı haftasonuna zaten kan vermeye gidicem, bizim burada yok kan tahlili yapan yer o yüzden..
insaAllah Rabbim izin verirde, geçen ay yarım kaldı diye düsündüğümü bu ay tamamlıyabilmişimdir..

hayırlısı canım. belirtileri çok arama daha çok hissedersin. yinede bir idrar testi yap istersen? inşallah gönlüne göredir :)

canım kaan hocanın muayene ücreti ne kadardı acaba eşin gidiyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam

yok cnm biz başkent hastanesine gittik ben eşimin sonuçlerını doktorlar sitesinden kaan hocaya sordum
oda normal demişti
ama gidecektik eğer olmasaydı
ücreti bilmiyorum ama cnm ankarada özel muayene ücretleri 300 ile 400 arasında gidip geliyo
tabi daha fazla alan hocalarda var ama geneli böle

nerelerdeyim.. dün BAT ımdı işte henüz gelen giden yok çok sükür de, sıkıntılarım çok..
bel ağrısı, kol kaşıntısı vuruyor arada bir kaşıyorum arada biraz kanıyor sanki, sonar losyon tarzı sürüyorum..bakdım netden, kolad kaşındı diyerekten, gebelikte kaşıntı çıkdı.. şok oldumm..:53: derken bu kk da halilelik belirtilerinde, sorular ve sorunlar kısmında kaç kişide de öyle olmus.. millet vücutlarının farkıl yerlerinin kaşındıklarını yazmışlar hep..
bgünde deminden beri fenayım.. ateşş..sabahları belim daha hissettiriyor kendini... + mide bulantısı, baş dönmesi.. arada bir fena vuruyor..
ama idrar testi de hmen çıkar mı ki diye tereddüt içindeyim..:26:olmadı kendimi iyi hissedersem, alıp gelicem test bi kaç tane.. olmadı bida yaparım evde..
olmadı haftasonuna zaten kan vermeye gidicem, bizim burada yok kan tahlili yapan yer o yüzden..
insaAllah Rabbim izin verirde, geçen ay yarım kaldı diye düsündüğümü bu ay tamamlıyabilmişimdir..

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inş. gelmiştir bu ay bebeğin

yok cnm biz başkent hastanesine gittik ben eşimin sonuçlerını doktorlar sitesinden kaan hocaya sordum
oda normal demişti
ücreti bilmiyorum ama cnm ankarada özel muayene ücretleri 300 ile 400 arasında gidip geliyo

neee 300-400 mü??? doktor olmak lazımmış...

inşallah balım inşallah dualarımız seninle......

oda normal demişti

2012 başında 300tl imiş canım yaaa oraya gelip gitmemiz 1000tl yi bulur sanırım bir de sperm dna hasar testi dedi bir de o var tabi offfff

canım kaan hocanın muayene ücreti ne kadardı acaba eşin gidiyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam

üşütmüşsün sanırım canım bazen olabiliyor bebişle ilgisi olmadığını düşünüyorum

Karnın büyüdü mü? belkide idrar torbası yeri daraldı diye kızıyordur :1:

canım bebişin mesane baskı yapıyor öksürme hapşırma durumlarında kuvvetle tepki verince vucut kontrol edmiorsundur doğal bi durum bence
Alt karnım şişti ve top gibi oldu, hem de çok sert. Mesaneye baskı yapıyordur ama bu kadar kontrolsüzlük için biraz daha büyük olması gerekmez miydi, şöyle 6 aydan sonra falan :44:

İnşallah gelmez kırmızılar. Bat geçtiğine göre hazır testler bile sonuç verebilir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

günaydın sen nasılsın nerelerdesin

gullumsun, hani çok sıkıntılı halleriim sizlere yansıtıyordum ya, o yüzden birz bu topikten uzak durayım dediydim..
sizleri de etkilemek istemiyordumm..
yoksa arada bir gelip bakıyordum sizlere..
bazen slm veriyordum, bazen okuyup geçiyordumm..
o yüzden cnm, yoksa aklımdasınız dua ederkende insaAllah bi sıkıntıları yoktur diyorum..
Rabbim insaAllah geçen ay dan yarım kaldı diye düsündüğümü bu ay tamamladığıım düşünürsek, insaAllah Rabbimin izniyle. oldu bu sefer demek isityorum..
yine de her anımda, Ayeletel Kürsi okuyorum..
ve evin her odasına her kösesine neredeyse, küçük sirke şişeleri koydum..
bütün tedbirlerimi aldım, ve sürekli de Ayetel Kürsi okuyorum..
Allahım insAllah bu kezz , sizeler güzel haberi verebilirim diyorum :14:

günaydın kızlar...

yine başladık maratona... Kendimi at gibi hissediyorum. hergün koş koş bitmiyor. arkadaş nezaman gelecek bu yolun sonu???

Gamzecim mayaarı düşünmeden edemiyorum bu aralar çok üzgünüm... Tek kurtuluşum mayalar! :?

yok bebeğim senin kurtuluşun şööyle okkalı bir şaplak totona.nooluuyoooo yavvvv:)))

ama annem dövecek daha beni doğumdan sonra akşam yemin etti:)))

evet canım yaa 2012 başında 300tl'ymiş şimdi 400 olmuştur.
biz burda 250ye fazla diyoruz bunlarda abartmışlar yahuuuuuu:53:
Ankarada doktoruna göre değişiyor ama en ucuzu 200. 300-400 de oluyor bazılarında. Artı tahlil ücreti vs. Bir muayene 500-1000 arası oluyor.
Özel hastanelere, sağlık sigortan varsa anlaşmalı yerlere gidebilirsin. Hem oradaki doktorlar da çok iyi.
Hatta beklemeyi göze alırsan zekai tahir bu tür konularda bir numara. Randevular işkence ama doktorlar çok bilgili. Her türlü şeyi görme ve tecrübe etme imkanları oldukları için çok fazla deneyimleri var.

inşallah balım inşallah dualarımız seninle......

2012 başında 300tl imiş canım yaaa oraya gelip gitmemiz 1000tl yi bulur sanırım bir de sperm dna hasar testi dedi bir de o var tabi offfff

evet canım yaa 2012 başında 300tl'ymiş şimdi 400 olmuştur.
biz burda 250ye fazla diyoruz bunlarda abartmışlar yahuuuuuu:53:

evet cnm bu süreç size pahalıya batlayacak biraz eğer ankaraya gelecekseniz
bide muyen olunca tesleride özel lab. yada hastaneye yönlediriyolar iyice batıyosun
gidenlerden tanıdığın varsa bi konuş süreç hakkında bilgi al en azından maddi hazırlığını yaparsın

asyacım ole valla
ben gittiğim hocaya 200 tl veriyorum oda indirimli fiyat
ankara bu konuda böle
daha 1000 lira alan hocalar var
sağlık sektörü felaket durumda acayip paralar dönüyo
öle her özel hast. gidemiyosun çoğunun anlaşması yok ankarada
ben babamı güvene götürüyorum her seferinde muyenesine ayrı tahliline ayrı ödüyorum valla
anlaşması olmadığı için

hayırlısı canım. belirtileri çok arama daha çok hissedersin. yinede bir idrar testi yap istersen? inşallah gönlüne göredir :)

belirtileri aradığımdan değill, olanları söylüyorummm :50:kendimi şartlandırmışım gibi böyle demeyin yaaa.. :14::14:
ben ne sıkıntılarla bu günlere geldimm bilmiyorsunuz, o yüzden böyle demeyin gücüme gidiyor yaa.. zaten ağlamak istiyorum alın işte bana bi sebep .. neyse size iyi sohbetlerr :14::14::14:

Günaydın canımm
o maratondan bi türlü kurtulamadık zaten bacım yaa
21iydi dimi maya takvimi bitişi az kaldı o zaman bacım

asbelovee. asyaaa... bugün ikinizide anneme söylersem görürsünüz:))) zaten terlikleri boşa çıkıyo şu ara bunalımda:)))
kendinize geliiinnn.
az önce az kalsın düşüyodum nasıl korktum merdiven çıkarken takılıverdim.:(

gullumsun, hani çok sıkıntılı halleriim sizlere yansıtıyordum ya, o yüzden birz bu topikten uzak durayım dediydim..
o yüzden cnm, yoksa aklımdasınız dua ederkende insaAllah bi sıkıntıları yoktur diyorum..
Rabbim insaAllah geçen ay dan yarım kaldı diye düsündüğümü bu ay tamamladığıım düşünürsek, insaAllah Rabbimin izniyle. oldu bu sefer demek isityorum..

hadi inş. hayırlısıyla

canım benim biz burada yaralarımıza ilaç olmak için birleşiyoruz.
paylaş istediğin gibi.

izmire pahallı diyorlar bide :) geçen sene annemi çok ünlü bir cerraha götürdüm 200- 250 filandı.

bizde de proflar 250alıyor bacımmmm:)))

Ankarada doktoruna göre değişiyor ama en ucuzu 200. 300-400 de oluyor bazılarında. Artı tahlil ücreti vs. Bir muayene 500-1000 arası oluyor.
Özel hastanelere, sağlık sigortan varsa anlaşmalı yerlere gidebilirsin. Hem oradaki doktorlar da çok iyi.
Hatta beklemeyi göze alırsan zekai tahir bu tür konularda bir numara. Randevular işkence ama doktorlar çok bilgili. Her türlü şeyi görme ve tecrübe etme imkanları oldukları için çok fazla deneyimleri var.

Canım ben normalde istanbuldayım zaten kaan hocayı çok methettikleri için gitmek istiyorum yoksa istanbulda başka dr.a giderim rahatlıkla bilmiyorum işte yaa

evet cnm bu süreç size pahalıya batlayacak biraz eğer ankaraya gelecekseniz
bide muyen olunca tesleride özel lab. yada hastaneye yönlediriyolar iyice batıyosun
gidenlerden tanıdığın varsa bi konuş süreç hakkında bilgi al en azından maddi hazırlığını yaparsın

asyacım ole valla
ben gittiğim hocaya 200 tl veriyorum oda indirimli fiyat
ankara bu konuda böle
daha 1000 lira alan hocalar var
sağlık sektörü felaket durumda acayip paralar dönüyo
öle her özel hast. gidemiyosun çoğunun anlaşması yok ankarada
ben babamı güvene götürüyorum her seferinde muyenesine ayrı tahliline ayrı ödüyorum valla
anlaşması olmadığı için

Ankara acaip pahalıymış yaa bi istanbulu gezip olmazsa mı gitsek acep kaan hocaya yavaş yavaş dönüyorum bak fikrimden fiyatlar yükseldikçeee:1::1:

Back
X