Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar nasılsınız?

Okuyamadım pek geçmişi umarım bir sıkıntı yoktur..

Biz iyiyiz bebişimle bir sıkıntımız yok çok şükür..

Öpüyorum kızlar..Gelirim yine

ben de 28 yaşındayım ,üstteki arkadaşın yorumu ne kadar haklı ha diyince olmuyorki bu iş görüyoruz örneklerini,zaman geçtikçe her şey daha da zorlaşıyor,şartlar,alınan kararlarda sabit kalmak..ve bakıyorum da ne kadar da benzer duygular,''istiyoruz ama ertelemek zorundayız''..niye ;belkide bir hiç için...

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

sonuç iyi gebe olduğunu gösteriyor ama kimyasal olma ihtimali olabilir canım seni üzmek istemem. bak burada bir arkdaşımız yaşadı onu. doktorunla hemen görüş o sana doğru olanı söyleyecek. inş hamilesindir.

Kızlar nasılsınız?

Okuyamadım pek geçmişi umarım bir sıkıntı yoktur..

Biz iyiyiz bebişimle bir sıkıntımız yok çok şükür..

Öpüyorum kızlar..Gelirim yine

iyiyiz hayatım. nerelerdesin sen. çözülmedi sanırım internet sorunu. iyi olmanıza sevindim .. bebişe ve kendine ii bak.

günaydın hanımlaaarrr..... akşam annem bana çok kızdı:))) ama bişey yapamadı. sonra kızlarla hep birlikte güldü eğlendi ..
benim yine çok uykum vaar(

bazen çok şey bilmek duymak hiç ii değil boşver hiç bişeyi kafana takma tatlım önce sonuçlarınız çıksın sonrasına Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…