- Konu Sahibi meleksimam
- #16.721
MERHABA adetimin 8.günü denedik acaba olmuş mudur bu ilk denememiz bu ay hamile kalmayı çok istiyorum hayırlısı olur inş...
Kişiye göre yumurtlama dönemi değişir..İnşallah tutmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA adetimin 8.günü denedik acaba olmuş mudur bu ilk denememiz bu ay hamile kalmayı çok istiyorum hayırlısı olur inş...
arkadaşlar adetime 9 gün var dün kahverengi leke gördüm bi bilgisi olan var mı
bazı şeyler ya elimizde değil yada gerçekten istemiyoruz diyorum. evet bebek istiyorum diyorum ama ertelemek zorundayım. belki çok istesem herşeyi yıkıp sonuna kadar gideceğim ama ... bende bilemedim...
kaç yaşındasın??
ben 28 .
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
Kızlar nasılsınız?
Okuyamadım pek geçmişi umarım bir sıkıntı yoktur..
Biz iyiyiz bebişimle bir sıkıntımız yok çok şükür..
Öpüyorum kızlar..Gelirim yine![]()
slm kızlar nasılsıız görüşmeyeli var mı değişiklik
selamlar nasılsınız kızlar![]()
günaydın hanımlaaarrr..... akşam annem bana çok kızdı:))) ama bişey yapamadı. sonra kızlarla hep birlikte güldü eğlendi ..
benim yine çok uykum vaar(
günaydın kızlar nasılsınız?
Sağol canım iyiyim kahvaltı hazırlIyorum.işler nasıl?sağol tatlım sen nasılsın
Sağol canım iyiyim kahvaltı hazırlIyorum.işler nasıl?
her zamanki gibi yoğun ama hiç çalışasım yok acaip kötü hissediyorum kendimi neden bilmiyorum ama ağlamak istiyorum
Afiyet olsun tatlımm
Saol canım hayırdır neden böyle oldun ki canın bir şeye mi sıkıldı?
ya dün morfoloji eğer 0 sa tüp bebek şansıda azalır diye bir yazı okudum acaip üzüldüm daha ne olduğunu bilemezken henüz bunları duymak acaip geriyor beni
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn