- Konu Sahibi meleksimam
- #16.461
canım bence kendini filan hiç dinleme.o olaylar acayip psikolojik baskıyla gercekleşebiliyor çünkü.burda söylemişmiydim bilmiyorum ama ben ilk denememde hemen olur zannetim ilk yaptıgımız ay çalışmıyordum birde tüm gün kendimi dinliyordm.ama nasıl bir görsen bende tüm hamilelik belirtileri oluşuyor.kasıklarda ağrı,fazlasıyla gaz,hafif mide bulantıları,hatta aşermeye filan da başlamıstım durduk yere canım bişey istiyor,ve tam 9 gün adetim gecikti.dedim ben kesin hamileyim biliyordum zaten ilk denememde hamile kalacagımı filan diyorum kendi kendime de.sonra o gece saat 12 filan tutturdum test alalım yapalım diye eşime,çok umutluydum.neyse 1 saat filan aradık nöbetci eczane bulduk sonra geldim eve bir hız yaptım testi.ben hüsrana ugradım.şok oldum test negatif.diyorum nasıl olur bütün belirtiler var.kesin test bozuk.neyse bi de sabah yaparım dedim.ama gece hasta olmusum sabah bi kalktım :2: yani öyle işte.insan beyni cok acayip bişey.
ay anlattıgına da cok duygulandım maşallah o kadına da.inş. sağlıkla kucagına alır yawrusunu.Rabbim kimseye aratmasın.inş. gebelik testini yapmak nasip olur canım.inş. bir an önce hepimiz hamiş oluruz.hayat o kadar kısa ki.annelik gibi bir duyguyu yaşamadan ölüp gitmekten korkuyorum ben galiba.
bence en iyisini yaparsın bende bu ay öyle yapıcam inş. çünkü gercekten sorf bebek için yapmak hem bende hem eşimde bi baskı yaratıyor.hiç zevkli olmuyor eşimde sanki robotmuş gibi oluyor.rahat davranmak en güzeli olacak sanırım![]()
Merhaba daisyb ovulasyon seti ve gebelik setini netten almışsın ben de almak istiyorum acaba hangi siteden almıştın?