- Konu Sahibi meleksimam
- #16.441
günaydın herkese nasılsInız?
günaydınnn iyi sagol sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese nasılsInız?
ne kadardır istiyorsunuz tatlım peki?
günaydınnn iyi sagol sen nasılsın
bu 4.ayımız canımm doktor çok acele ediyosunuz demiş eşime ama biz sorun varsa vakit kaybetmeden öğrenelim istedik
ne asyaeren ne güllümsün yok ortalarda yaaa nerde bu kızlar merak ettim bakk![]()
sorayım bakakiiimmm nerelerdelermiş..
ne asyaeren ne güllümsün yok ortalarda yaaa nerde bu kızlar merak ettim bakk![]()
Slm asbelove nasılsın?asyaeren iki gündür yok ben de merak ediyorum
evet canım bizde erkenden baktırdık öğrendik ki benim eşimde sorum var 6aydır testleri yapılıo ki daha tedaviye geçemedik
acele ediyorsunuz diyor dr.lar ama tedavi süreci uzun bir süreç zaten özellikle erkeklerde bi de tedavi de olumlu sonuç verecek mi belli değil
Yaş oldu 29 tedavi-bekleme vs. derken 30u geçeceğiz sonra ben hangi ara 1.çocuğu büyütüp 2.çocuk için uğraşacağım bilmiyroum
Diyeceksin ki ilkini bi bul da 2.kusur kalsın ama ne bileyim işte kafa bi dünyaaa![]()
canım onlar servis işi yapıyolar ay sonu olduğu için çok yoğunlarmış. iyi merak etme asyaeren
sağolun.sizler nasılsınız?
kızlar, gülümsün haftasonu evi taşımış dün yerleştirme işi bitmemiş ve çok yorulmuş bu nedenle bugün işe gelmemiş dinlenicek:) çook slm ı var hepinize.
asya ay sonu trafiği çok yoğunmuş.
Slm asbelove nasılsın?asyaeren iki gündür yok ben de merak ediyorum
evet canımm ama dr başta hiç dikkate almıyolar malesef sonra tedavi süreci uzuyo dediğin gibi
herşeyi düşünüyoruz canımm ne yapalımm 1. yi yapalımm sonra kardeş telasına girecezz zaten önceden tek çocuk yeter diyodum ama tek çocuk annenin benciliği olur kardeş çok önemli kardeşin yerini hiçbişe tutmazz :) 2. çocuğunu düşünenler topiği acacaz dahaa
kızlar bende bugün erken kaçıcam. hazır iş güç azken havada güzel kendime izin verdim:)
yarın görüşürüz. öpüldünüz.
ne kadar sessizleşti burası nerelerdesiniz kızlar...?