• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Ne kadar güzel bende kızımın olmasını çok istiyorum :) Sıcaklardan dolayı mı nefes darlığı yaşıyorsunuz?

Aslında tam olarak neden bilmiyorum.. ama geceleri çok zor oluyor.. Hayırlısıyla olur inş.. :)

Sanırım biraz nazlanmak istediğimden hamilelikte moralimi bozdu bu konu..Halbuki devlette muayyene olup doğumu yaparsam.Özele vereceğim parayı bebeğime harcarım diyordum :(

Aslında bende öğle düşündüm ama orda muayene olmak çok zor oluyor.. Belim çok ağrımıştı sıra beklerken... ama doğumu devlette yapacağım.. özelde doğum güzel ama çok masraflı.. Esk devlet has.de dayım çalışıyor o yardımcı olacak..

Bende kızım olsun istiyorum çok..İsim ne düşünüyorsunuz

​Bana sorduysanız kızımın adını Ebrar koymak istiyoruz.. :)

Aslında tam olarak neden bilmiyorum.. ama geceleri çok zor oluyor.. Hayırlısıyla olur inş.. :)

Aslında bende öğle düşündüm ama orda muayene olmak çok zor oluyor.. Belim çok ağrımıştı sıra beklerken... ama doğumu devlette yapacağım.. özelde doğum güzel ama çok masraflı.. Esk devlet has.de dayım çalışıyor o yardımcı olacak..

İsim çok güzel ben şuna dikkat ettim E harfiyle başlayan kız isimlerini çok seviyorum ben :) Elif ebrar ecrin efsun bide gülnisa var favorilerimin arasında :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Muayyenede sıra beklemedim.Tam saatinde gittim..Sigorta yaptırınca daha uygun olursa onu deneyebilirim..

Kızının ismi çok güzel ismiyle yaşasıninşallah.

Bizde oğlumuz olursa Rüzgar koyacaz.Ama kızın ismi belli değil :))

İsim çok güzel ben şuna dikkat ettim E harfiyle başlayan kız isimlerini çok seviyorum ben :) Elif ebrar ecrin efsun bide gülnisa var favorilerimin arasında :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Allah razı olsun amin İnşaallah.. :) İsmi beğenmene sevindim.. eşime kabul ettirmem kolay olmadı :) :)

bizde ıkı aydır denıyorz henüz olmadı bırıncı ayı saymıyorum cunku adetımden 5 6 gun once olmustu. . bu ayda olmadı kısmet dıyorz kolay degılmıs bu işler

o korkulr herkesde oluyor ama bebegın olsunda sen bakarsın baskasına gerek yok yardım edecek bırılerı elbett olsun tabı yanında fakat kendı annen yokmu

annem var fakat o da yeğenime bakıyor, bir de kayınvalidem çok hevesli söylüyorum ona bakıcı falan tutacağımı.. ben hiç tahammül edemiyorum ona :(

Zaten şu ultrasyona girerken bi sıvı sürüyorlar ya ben ondan tiksiniyorum eve gelince hemen duşa giriyorum.
Tabi günde kaç tane hasta geliyor pisi temizi ama yapacak bişey yok.
Sigorta olayı nedir?

iyide prezervtif takmıyorlarmı nıe tıksınıyorsun kı canım

ben alttan ultrason diye anladım canım pardon

Son düzenleme:
Slm kiZlar nbr benim mercimek yerleşmeye calisiyo sanırım sol kasığım sürekli ağrıyo :)

Işim çıktı, kalamadım kızlar iyi kaynatmışsınız. Allah hepimize de hayırlısını versin.
Bu arada şu sigarayla ben de çok savaştım. önce seni versinler bırakırım dedi. Sonra nişanlanınca, sonra evlenince... Ama bir türlü bırakmadı. çocuğu çok istiyordu. Dedim sigarayı bırak, bıraktığına da yemin et, hemen çocuk yapalım.:9: Biz de çok tartıştık. Neler yapmadım ki... Sigaranın haram olduğunu da kanıtladım... Anlayacağınız zafer benimdir, biraz geç de olsa...:10:

Bende 7 aylık evliyim, 4 aydır korunmuyoruz bakalım geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz ALLAH ne zaman kısmet ederse artıkın :31:

Deli gibi çocuk istiyorum ama kan aldırmaktan bile korkan bi insanım ben,iğne korkumu hiç yenemiyorum bide nasıl çocuk istiyorumm:26:

Bende 7 aylık evliyim, 4 aydır korunmuyoruz bakalım geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz ALLAH ne zaman kısmet ederse artıkın :31:

Deli gibi çocuk istiyorum ama kan aldırmaktan bile korkan bi insanım ben,iğne korkumu hiç yenemiyorum bide nasıl çocuk istiyorumm:26:

seninde göbüşünü doldurur inşallah bu aylar her sey süper bakalım kısmet bize ne zaman uğrayacak bilmiyoruz tabii. . .

seninde göbüşünü doldurur inşallah bu aylar her sey süper bakalım kısmet bize ne zaman uğrayacak bilmiyoruz tabii. . .
İnşallah ALLAH hepimize o eşşiz duyguyu nasip eder :emir_bebek:6 gün sonra adet olucam bi dünya belirti var ama sanırım adet olacağım için olabilir artıkın hayırlısı :103:

İnşallah ALLAH hepimize o eşşiz duyguyu nasip eder :emir_bebek:6 gün sonra adet olucam bi dünya belirti var ama sanırım adet olacağım için olabilir artıkın hayırlısı :103:

bende bu ay cok umutlandım fakat su an adetimin 3. günü nerde yanlış yaptık bilmiyorum :44:

bende bu ay cok umutlandım fakat su an adetimin 3. Günü nerde yanlış yaptık bilmiyorum :44:
komedisin burcu... şimdi daha sakinsindir inşallah.. Dur tahmin edeyim, eşin kurtlar vadisini izliyor, sen de sinirden net başındasın...:9:

hahahaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapp :2: şşşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................:2:
allah'ım ben dayanamıyorum, eğer varsa bu yavrucak nasıl dayanacak??????????

komedisin burcu... şimdi daha sakinsindir inşallah.. Dur tahmin edeyim, eşin kurtlar vadisini izliyor, sen de sinirden net başındasın...:9:

komedi olcak ne yaptım şimdi hıh :90: tahmın edemedin burcu yumusadı biricik kocası kurtlar vadisi ni izliyor bende onun yanındayım hem cayını dolduruyorum hemde bılgısayara bakıyorum

komedi olcak ne yaptım şimdi hıh :90: Tahmın edemedin burcu yumusadı biricik kocası kurtlar vadisi ni izliyor bende onun yanındayım hem cayını dolduruyorum hemde bılgısayara bakıyorum
maşallah canım, allah bozmasın muhabbetinizi. Bizde de aynı. çay ve net... :9: Bi de alınma ya, seviyorum takılıyorum...:16:

Back