• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

bende bu ay cok umutlandım fakat su an adetimin 3. günü nerde yanlış yaptık bilmiyorum :44:

Ah bende bilebilsem :10:

Arkadaşım 3 yıl korundu yani eşi korunmuş sonra çocuk yapmaya başladılar tabi hergün yapmışlar deliler :1:İlk ay hamile kaldı :1:Bende mi böle yapsam acep :27:Acaba eşim hakkımda ne düşünürr ayy kendime inanamıyorum:52:

Son düzenleme:
ah bende bilebilsem :10:

Arkadaşım 3 yıl korundu yani eşi korundu sonra çocuk yapmaya başladılar tabi hergün yapmışlar deliler :1:ilk ay hamile kaldı :1:bende mi böle yapsam acep :27:acaba eşim hakkımda ne düşünürr ayy kendime inanamıyorum:52:
ya canım hapla mı korunuyordunuz? Hapla korunanların genelde geç oluyor. Bizde1,5 yıl eşim korundu, çok şükür yanlış alarm değilse ilk ayda hamişim. Hem de bu ay fırsat olmadı, 3 kere girişimde bulunduk.:77: Allah hepimize de hayırlısını versin.

Ah bende bilebilsem :10:

Arkadaşım 3 yıl korundu yani eşi korunmuş sonra çocuk yapmaya başladılar tabi hergün yapmışlar deliler :1:İlk ay hamile kaldı :1:Bende mi böle yapsam acep :27:Acaba eşim hakkımda ne düşünürr ayy kendime inanamıyorum:52:

ben aslında bu ay cok da olmasını istemiyorum çünkü benım bırde burc takıntım var o yüzden ama sanırım bu burc takıntımı hiiçe sayıyorum ve ben sanırım bu ay anne adayı olcak gıbıyım kısmet bakalım

ya canım hapla mı korunuyordunuz? Hapla korunanların genelde geç oluyor. Bizde1,5 yıl eşim korundu, çok şükür yanlış alarm değilse ilk ayda hamişim. Hem de bu ay fırsat olmadı, 3 kere girişimde bulunduk.:77: Allah hepimize de hayırlısını versin.

Benim stresten adet düzensizliğim olmuştu evlenmeden önce hap kullanmaya başlamıştım evlendikten 2 ay sonrada devam ettim. Sonra bıraktım 1 ayda eşim korundu. Sonunda çocuğa onu ikna ettim şimdi de inat ediyor gelmiyo bebişimiz kesin bana çekcek :1:
Hayırlı olsun o zaman ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla büyütün canım:71:
ben aslında bu ay cok da olmasını istemiyorum çünkü benım bırde burc takıntım var o yüzden ama sanırım bu burc takıntımı hiiçe sayıyorum ve ben sanırım bu ay anne adayı olcak gıbıyım kısmet bakalım
Ay sorma bendede var. Bide şu an hamile kalsak 1 ayda öğreniyoruz ocak doğumlu mu olacak kış kış :26:Hep yaz annesi olmak istedim saatine mi ne denk getirdim ne valla :26:

Bende şu an çoğu belirtiyi yaşıyorum hiç yaşamadığım şeyi yaşıyorum adet olacak gibi karnım ağrıyo ama daha 6 gün var. Bide farkında olmadan tamda yumurtlama gününde şeyetmişiz:17: hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ALLAH ım yardımcımız olsun:103:

Bende korkmuyor değilim sanırım çok hassasım durup durup ağlıyorum :31:Ne zor şeyler bunlar :31:

evet malesef zor işler bunlar ama çok istiyoruz yapcak bir şey yok bakalım bizçok ıstıyoruz ama kova burcu olmasını istemiyorduk olmadı bu ay bakalım olcak sanırım büyül konustum

evet malesef zor işler bunlar ama çok istiyoruz yapcak bir şey yok bakalım bizçok ıstıyoruz ama kova burcu olmasını istemiyorduk olmadı bu ay bakalım olcak sanırım büyül konustum
Canım böyle şeylere takılma lütfen. Bak insanlar nelerle uğraşıyor. ALLAH hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bir evlat nasip etsin. Bazen bende kendime çok kızıyorum. Şu kafamızı bi değiştiremedik bak 4 ay olmadı belli etmemeye çalışıyorum ama çok yıprandım çok üzülüyorum :14:
Kova olsun yay olsun ne farkeder ALLAH ne zaman doğacağını zaten evvelden beri kararladı canım takılma içini ferah tut :13:

Canım böyle şeylere takılma lütfen. Bak insanlar nelerle uğraşıyor. ALLAH hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bir evlat nasip etsin. Bazen bende kendime çok kızıyorum. Şu kafamızı bi değiştiremedik bak 4 ay olmadı belli etmemeye çalışıyorum ama çok yıprandım çok üzülüyorum :14:
Kova olsun yay olsun ne farkeder ALLAH ne zaman doğacağını zaten evvelden beri kararladı canım takılma içini ferah tut :13:

bende artık öyle dusunuyorum zaten ama biraz korkuyorum sanırım bu aralar

kızlrrrrrr burçlara falan takılmayın lütfennnnnn Allah 'ın gücüne gider bakın benim kaynım otizm hastası evet çocuk çookk istiyorum amaaa hep içimde bi korku var çok istiyorum hata olur mu diyeee kız mı erkek mi istiyosun diye soranlar oluyooo sağlık el ayağı düz olsun hayırlı zzamanda hayırlı gelsin diyorummmm lütfennnn burçlara takılmayınnn insan burcunun özelliklerini taşıyo gerçiii biz eşimle oğlak burcuyuzzz iki keçi bi köprüde :))

Günaydın kızlaaarr :3: Günümüz bugün güzel geçer inşallah
:7:

Dün akşam amma kaynatmışsınız, bende dedim şimdi herkes kurtlar vadisini izliyordur
:1: hiç foruma bakmayayım ama baya kaynatmışsınız bensiz bensiz :20:

okseeye katılıyorum Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. otizimli olan çocuklara bakanlarada Allah sabır ve kuvvet versin çok zor gerçekten..

Burcu unutma o burcun en başında çok güzel şeyler yazıyordu sen kötü yerlerine takılıyorsun iyi düşün iyi olsun :23:

Tuliptice hoşgeldin İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım(amin).. Sanırım bat tarihimiz aynı 3 mayıs dimi seninde?

magnesia günaydın ne güzel senin bata az kalmış inş hayırlı haberleride alırız benim daha çok nasıl geçecek bilmiyorum başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ama...

Back