• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar! Az önce kocamdan habersiz bir ceket ile bir gömlek aldım. Yaklaşık 90 tl... Dayanamadım, çok beğendim. çok kızar mı dersiniz..:18:

Günaydın kızlar! Az önce kocamdan habersiz bir ceket ile bir gömlek aldım. Yaklaşık 90 tl... Dayanamadım, çok beğendim. çok kızar mı dersiniz..:18:

İyi günlerde giy canım çarşıya mı çıktın sabah sabah :1: Kızmaz kızmaz gönlünü alırsın sen onun :)
Kan testini ne zaman yaptırıyorsun canım merakla bekliyorum :52:

iyi günlerde giy canım çarşıya mı çıktın sabah sabah :1: Kızmaz kızmaz gönlünü alırsın sen onun :)
kan testini ne zaman yaptırıyorsun canım merakla bekliyorum :52:
yok canım ya ne burada ne çarşısı... Netten aldım.
Kan testi için şehre inmem lazım.:37: Diyorum, birkaç gün daha bekleyeyim, tekrar test yapayım, kesinleşsin. Hem eşimin dersinin olmadığı bir günü beklemeliyim, beni yalnız göndermek istemiyor. :40:

yok canım ya ne burada ne çarşısı... Netten aldım.
Kan testi için şehre inmem lazım.:37: Diyorum, birkaç gün daha bekleyeyim, tekrar test yapayım, kesinleşsin. Hem eşimin dersinin olmadığı bir günü beklemeliyim, beni yalnız göndermek istemiyor. :40:

Merakla bekliyorum canım güzel haberlerini :21:
Bu arada benden hafif krem rengi bi akıntı geliyo bu adet habercisi dimi?

kız ben adetimden bahsediyorum amin diyorsun canım ya ne kötüsün sen öyle :9:
Neyse canım ben ders çalışayayım azıcık :126:
:1: Ay ne diyeyim bilmiyorum sana...:1: Ben sürprizi bebiş olarak algıladım delüüü :55:
Hayırlısı olsun ne diyelim... Hadi sana iyi çalışmalar... Ben de gideyim derse...:50:

Evet kızlar çok haklısınız , otizim hastası olanlar zihinsel bedensel engelli arkadaslarımız var inanın bende korkuyorum ilk korkum bu zaten Allah hepimiz için hayırlısını verir zaten. Ama inanın benim bugüne kadar burçlarla ilgli bir takıntım yoktu diğer kızlar bilir , benim amcam yüzünden bir takıntım oldu yoksa burclarla hiç bir derdim yok inanın Allah hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün bir evlat versin (AMİN) Allah sabır versin diğer otizm li cocuklara bakan ailelere fakat otizm asılamaaycak bir durum değil yeter ki çocugumuzla ugrasalım onun için fedakarlıklar yapalım onun sosyal olması için elimizden gelen her şeyi yapalım cocuklar bizim meyvemizdir onlar hiç bir zaman öyle bir hayatı hak etmeyn tercih etmeyen çocuklardır hepsi çok tatlı çok güzeller en önemlisi sağlık başta biz kız erkek dıyoruz fakat oda önemli değil en önemlisi dediğim gibi sağlıklı olmasıdır gerisi zaten geliyor yeterki doğru düzgün yetiştirelim . . .:16:

GÜNAYDINLARRRRRRR

Yaaaaaaa kızlaaar, bacılaaarr
Reglim geçeli 4 gün oldu daha 2 gün önce negatif çıktı testtee..Ben niye regl olamıyorum yaa :(
Hiç böyle yapmazdııııııı

Yaaaaaaa kızlaaar, bacılaaarr
Reglim geçeli 4 gün oldu daha 2 gün önce negatif çıktı testtee..Ben niye regl olamıyorum yaa :(
Hiç böyle yapmazdııııııı

geç döllenme olabılıyormus o yuzden negatif cıkmıs olabılır mı ? bence bıraz daha gecsın zaten en az 10 gun gecmesını bekleyın dıyorlarmıs o yuzden bı hafta sonra bır daha test yap bence stresten ben erken regl oldum belkı senınkıde gecıkır :44:

geç döllenme olabılıyormus o yuzden negatif cıkmıs olabılır mı ? bence bıraz daha gecsın zaten en az 10 gun gecmesını bekleyın dıyorlarmıs o yuzden bı hafta sonra bır daha test yap bence stresten ben erken regl oldum belkı senınkıde gecıkır :44:
Bilmiyorum ki canım..Ya normalde stresten falan der geçerim de benim hiç şaşmaz.Ne bilim daha önce de stresli dönemler yaşadım günü gününe olurdu, mesela 1,5 sene yasmin kullandım, bıraktım hemen oldum yine gününde..
Biraz daha beklemek en iyisi, zaten başka da yapacak bişeyim yok.Mecbur beklicem..
Önümüdeki hafta yine test yapıcam, ya ama silik falan da değil direk tek çizgi çıkıyor, ikinci çizgiden hiç ses soluk yok.Olsa bile en azından silik milik çıkar diye düşünüyodum.
Aman neyse, napalım kısmet :)))

Bilmiyorum ki canım..Ya normalde stresten falan der geçerim de benim hiç şaşmaz.Ne bilim daha önce de stresli dönemler yaşadım günü gününe olurdu, mesela 1,5 sene yasmin kullandım, bıraktım hemen oldum yine gününde..
Biraz daha beklemek en iyisi, zaten başka da yapacak bişeyim yok.Mecbur beklicem..
Önümüdeki hafta yine test yapıcam, ya ama silik falan da değil direk tek çizgi çıkıyor, ikinci çizgiden hiç ses soluk yok.Olsa bile en azından silik milik çıkar diye düşünüyodum.
Aman neyse, napalım kısmet :)))
olsun bu ay bakalım bızde sıraa bu ayda :90:

kızlar bugun reglımın 3. günü fakat reglım durdu gibi kahverengı akıntıya döndü anlamadım gitti bu ay bende cok acayiplik var sanırım

Back