- Konu Sahibi meleksimam
- #1.221
Evet az kaldı ama ben adet olacağım sanki... Pek umudum yok bu ay senin ne zaman bat?
benimki 10 mayıs uzun bekleyiş beni bekliyor anlıyacacın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet az kaldı ama ben adet olacağım sanki... Pek umudum yok bu ay senin ne zaman bat?
benimki 10 mayıs uzun bekleyiş beni bekliyor anlıyacacın
Günaydın kızlar! Az önce kocamdan habersiz bir ceket ile bir gömlek aldım. Yaklaşık 90 tl... Dayanamadım, çok beğendim. çok kızar mı dersiniz..:18:
yok canım ya ne burada ne çarşısı... Netten aldım.iyi günlerde giy canım çarşıya mı çıktın sabah sabahKızmaz kızmaz gönlünü alırsın sen onun :)
kan testini ne zaman yaptırıyorsun canım merakla bekliyorum![]()
yok canım ya ne burada ne çarşısı... Netten aldım.
Kan testi için şehre inmem lazım.Diyorum, birkaç gün daha bekleyeyim, tekrar test yapayım, kesinleşsin. Hem eşimin dersinin olmadığı bir günü beklemeliyim, beni yalnız göndermek istemiyor.
![]()
hiç bilgim yok canım. Bende adetten 2-3 gün önce gelir ama daha seninkine 1 hafta var... :44:merakla bekliyorum canım güzel haberlerini
Bu arada benden hafif krem rengi bi akıntı geliyo bu adet habercisi dimi?
hiç bilgim yok canım. Bende adetten 2-3 gün önce gelir ama daha seninkine 1 hafta var... :44:
benimkine belli olmaz hafta sonu süpriz yapabilir![]()
Inşallah canım, amin...
![]()
kız ben adetimden bahsediyorum amin diyorsun canım ya ne kötüsün sen öyle
Neyse canım ben ders çalışayayım azıcık :126:
Yaaaaaaa kızlaaar, bacılaaarr
Reglim geçeli 4 gün oldu daha 2 gün önce negatif çıktı testtee..Ben niye regl olamıyorum yaa
Hiç böyle yapmazdııııııı
Bilmiyorum ki canım..Ya normalde stresten falan der geçerim de benim hiç şaşmaz.Ne bilim daha önce de stresli dönemler yaşadım günü gününe olurdu, mesela 1,5 sene yasmin kullandım, bıraktım hemen oldum yine gününde..geç döllenme olabılıyormus o yuzden negatif cıkmıs olabılır mı ? bence bıraz daha gecsın zaten en az 10 gun gecmesını bekleyın dıyorlarmıs o yuzden bı hafta sonra bır daha test yap bence stresten ben erken regl oldum belkı senınkıde gecıkır :44:
olsun bu ay bakalım bızde sıraa bu ayda :90:Bilmiyorum ki canım..Ya normalde stresten falan der geçerim de benim hiç şaşmaz.Ne bilim daha önce de stresli dönemler yaşadım günü gününe olurdu, mesela 1,5 sene yasmin kullandım, bıraktım hemen oldum yine gününde..
Biraz daha beklemek en iyisi, zaten başka da yapacak bişeyim yok.Mecbur beklicem..
Önümüdeki hafta yine test yapıcam, ya ama silik falan da değil direk tek çizgi çıkıyor, ikinci çizgiden hiç ses soluk yok.Olsa bile en azından silik milik çıkar diye düşünüyodum.
Aman neyse, napalım kısmet :)))
:).................................
kızlar bugun reglımın 3. günü fakat reglım durdu gibi kahverengı akıntıya döndü anlamadım gitti bu ay bende cok acayiplik var sanırım