• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar geldim..

Doktor çok ilgiliydi.Beğendim.Yalnız eşimi içeri almadılar.:(

Doktor ultrasonla baktı bir problem yok dedi.Folik asit verdi.Kolestrolüme takılı kaldı.Hamilelikte kolestrol yüksek olur sizinki daha yüksek olacak dedi.Dahiliyeci ve kadın doğumcuyla sürekli kontrol altında olmak gerekiyormuş.Hapı bırak dedi.(doğum kontrol).Birde folik asidi eşiminde kullanmasına gerek varmı dedim.Kullanabilir dedi.Folik asit spermleri daha hareketli yapıyormuş.Ama öncelikle siz kullanacaksınız dedi.

Kızlar doktor ilgili falan ama devlet hastanesi olduğundan çok kalabalık.Uzuncana soru soramıyosun.Birde eşimi içeri almamaları sinirimi bozdu.Eşim ultrasonda bebeği göremiyecekmi yani..

Canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim :46:
Eşini, hamile olduğunda içeri alırlar canım bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

bizde ıkı aydır denıyorz henüz olmadı bırıncı ayı saymıyorum cunku adetımden 5 6 gun once olmustu. . bu ayda olmadı kısmet dıyorz kolay degılmıs bu işler

Biz 5 ay denedik..5. ayın sonunda hamile kaldım.. birkaç gün bat'ım gecikse test yapıyordum sonuç hep negatif.. artık ümidimi kesmeye başlamıştım hatta vazgeçmek üzereydim.. ama sonradan tuhaf şeyler olmaya başladı iştahım kesildi sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım.. midem bulanmaya başladı.. ümitsiz bir şekilde eşimden test almasını istedim sonuç POZİTİF çıktı.
:49:. o kadar sevinmiştim ki.. ama gerçekten çocuk yapmak o kadar kolay bir iş değilmiş...:26:

Biz 5 ay denedik..5. ayın sonunda hamile kaldım.. birkaç gün bat'ım gecikse test yapıyordum sonuç hep negatif.. artık ümidimi kesmeye başlamıştım hatta vazgeçmek üzereydim.. ama sonradan tuhaf şeyler olmaya başladı iştahım kesildi sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım.. midem bulanmaya başladı.. ümitsiz bir şekilde eşimden test almasını istedim sonuç POZİTİF çıktı.
:49:. o kadar sevinmiştim ki.. ama gerçekten çocuk yapmak o kadar kolay bir iş değilmiş...:26:

Bizde çok geç olmadan şu POZİTİFİ görürüz inşallah (amin) :)

Canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim :46:
Eşini, hamile olduğunda içeri alırlar canım bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ama herkes yalnız giriyordu..

Birde şunu düşündüm.Ben hamileliğimde doktora her istediğimi sorum uzun yanıtlar alamıyacakmıyım..Her çeşit insan geliyor.ayakkabılarımı bile çıkartmadılar.Bizim hastalarımız çok rahatta dediler.Tiksiniyorum kendimden şuan..Eve gidip üzerimi değiştirip kendimi çamaşır suyuna basasım var :)

Birde şunu düşündüm.Ben hamileliğimde doktora her istediğimi sorum uzun yanıtlar alamıyacakmıyım..Her çeşit insan geliyor.ayakkabılarımı bile çıkartmadılar.Bizim hastalarımız çok rahatta dediler.Tiksiniyorum kendimden şuan..Eve gidip üzerimi değiştirip kendimi çamaşır suyuna basasım var :)

Çamaşır suyu demeyin bana :9:

Benim gittiğim hastane gayet temizdi.
Ultrasyonda bakarken ayakkabıları çıkarttım ben, herhalde herkes çıkarıyordur :44:

Bildiğim kadarıyla devlette pek eşleri almıyorlar.. özel hastane gibi olmuyor pek oralar.. bazen biri çıkmadan diğer hastayı aldıkları için uygun görmüyor olabilirler.. benim eşimde özele gitmemize rağmen daha ilk defa ultrasonda gördü bebişimizi.. :)

Bildiğim kadarıyla devlette pek eşleri almıyorlar.. özel hastane gibi olmuyor pek oralar.. bazen biri çıkmadan diğer hastayı aldıkları için uygun görmüyor olabilirler.. benim eşimde özele gitmemize rağmen daha ilk defa ultrasonda gördü bebişimizi.. :)

Sanırım biraz nazlanmak istediğimden hamilelikte moralimi bozdu bu konu..Halbuki devlette muayyene olup doğumu yaparsam.Özele vereceğim parayı bebeğime harcarım diyordum :(

Çamaşır suyu demeyin bana :9:

Benim gittiğim hastane gayet temizdi.
Ultrasyonda bakarken ayakkabıları çıkarttım ben, herhalde herkes çıkarıyordur :44:

Çok çingene vardı.Benden önce bi tanesi yattı o sedyeye ultrason için :(

Birde eşimle sigortayı araştıracaz şöyleki..Hamile olmadan sigorta yapıp içine hastanede yatma ve doğumuda ekleyip doğuma kadar ödemek..Acıbademde doğum yapmak.Bakalım nasıl olacak

Zaten şu ultrasyona girerken bi sıvı sürüyorlar ya ben ondan tiksiniyorum eve gelince hemen duşa giriyorum.
Tabi günde kaç tane hasta geliyor pisi temizi ama yapacak bişey yok.
Sigorta olayı nedir?

Zaten şu ultrasyona girerken bi sıvı sürüyorlar ya ben ondan tiksiniyorum eve gelince hemen duşa giriyorum.
Tabi günde kaç tane hasta geliyor pisi temizi ama yapacak bişey yok.
Sigorta olayı nedir?

Doğumdan önce özel sigorta yaptırıyorlarmış.Bu sayede güzel bir hastanede ücret ödemeden doğum yapıyomuşun

Back