• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım eşimden 2. Bebeği bekliyorum, fikirlerinize ihtiyacım var

Eski eş ile tekrar yakınlaşıp bir de hamile kalmanın ne anlamı var anlamadım.
Boşandıktan sonra onun herhangi bir erkekten ne farkı kalıyor ki?
Bu durumu kendi aileniz biliyor mu? Onların da normal karşılayacağını hiç zannetmiyorum.
Eski eşinizi kendinize mecbur bırakma çabası sizinki...

evladının hastalığını kullanmak ne demek ya? siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz? ben evladım için kendimi hayatımı herşeyi silip geçtim. benim oğlum iyileşti ben hala o günlerin izlerini taşıyorum. o benim oğlumun babasıydı, oğlum onsuzdu. o istediği zaman geliyor herkesten gizli gidiyordu. birgün karşıma geçecek babam evlenmemi istiyor diyecekti. Allah diyorum bize acıdı da bu evladı verdi. o benim oğlumun aynı ana babadan öz kardeşi yoldaşı. O benim evladım. ben evet belki hamileliiği planladım burada suçluyum ama evladımı kullanmadım.

hamileliği planladınız:53::53:
işte buna sinir oluyorum küçük hesaplar peşinde koşarken,sizi sevmeyen adamın geri dönmesini isteyip planlar kurarkan o çocukları heba ediyorsunuz..
bir de oğlum babasız büyümesin diye istiyordum derken,2.çocuğu doğuştan babasız bırakıyorsunuz..ne hakla???

ailesi adamı evlendirir diye korktunuz ve hamile kaldınız,inanamıyorum bunlara...nasıl bu kadar bencil olabilrsiniz....
lütfen ben çok iyi bir anneyim evladım için hastalığüında vs şöyle böyle oldu demeyin...onu her anne yapar..ama çocuklarını düşünen anne ,bir erkek için doğmamış çocuğunu kullanmaz,kullanamaz....
hamile olduğunuz için daha kötü yazmak istemedim haketmenize rağmen...

çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar

zaten sizde bunun için hamile kaldınız ,kendimi sevdiremedim bari bebeğimi sevsin geri gelsin.hiçmi vicdanınız sızlamıyor bebeğinizi kullanarak eşinizin geri dönmesini umut ediyorsunuz,ayrıca şimdi bebek için gelse bile, dünyaya gelip biraz büyünce tekrar gidecek ,üstelikte eşiniz bırakın sizi tekrar sevmeyi sizden dahada uzaklaşacak tuzağa düşmüş hissedecek, ayrıca şu zmanda kaza ile hamile kalmayı benim aklım almıyor hiç bir tedbir almasanızda ertesi günü hapı diye birşey var ama niyeti hamile kalmak olan birine hiç bir tedbir engel olmazdı zaten.

Bazen mutluluktan bazense mecburiyetten..

ben aslıdna bu tarz konulara mıc mıccc ,evlenmemiş-ve cocukları olmayan, aşk'tan başları dönen , sevgileleri ugruna yüreklerine ateş düşmüş dünya üzerinde aşk ve sevgiden başka hiç birşeyi önemsemeyen kızların yorum yazmasını cok hayalperest goruyorum

vehasıl kelam bunu soylemıs olayım

siz sadece vesilesiniz onda söyliyim ,

Son düzenleme:
İstenmediğinizi bile bile neden ya neden birlikte oldunuz onunla..
Neden kendinizi kullandırıyorsunuz?
Size yazık değil mi?
Kendinize zerre kadar acımıyorsunuz siz?
Bence yaptığınız yalnış ne derseniz diyin..
Ben istenmediğim kişi ile asla birlikte olmam..
Ama erkek olur çünkü akılları bir tek oraya çalışır, sorun olmaz onlar için..
Allah tarafından günah olduğunu biliyorum bebek aldırmanın fakat bence bu bebeğin doğması
hiç bir şeyi değiştirmeyecek..
Lütfen bir uzmandan yardım alın..
Çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Saplantı olmuş eski eşiniz size...

sakin yada umursamaz değilim arkadaşım. sadece tecrübeliyim diyelim. kendimi paralayarak elime hiçbir şey geçmeyeceğini öğrendim bu hayatta ben çok önceleri. kendimde boşanmış bir ailenin çocuğuyum önce zaten ve oğlumu da babasız büyüttüm uzunca bir zaman. şimdi kendimi yerden yere attığım günler bitti sadece

peki sizin nasıldı aile baglarınız annenız yada babanız sızınle yeterı kadar ılgılendımı yanı sız bosanmıs bır aılede buyumenızı nasıl yorumluyorsunuz ?

Kocan kac yasinda?
Kendi cocugunu hice sayabiliyor aile ve cevre baskisiyla?
Niye yapti ki? Madem seni sevmiyor madem cocuguna kiyabiliyor?
Al karsina ve de ki istiyormusun istemiyor musun?
Onun bunun baskisini nereye kadar cekeceksin?
Ne diyecek,yoksa cevabini biliyormusun?

merhabalar 4 yaşında bir çocuğum var eşim ile resmi olarak 10 ay önce boşandım zaten ayrı yaşıyordum. onu seviyorum. onun beni sevip sevmediğinden çok emin değilim. sevse ayrı durmazdı diye düşünüyorum. oğlumun bir rahatsızlığı sonucu tekrar yakınlaştık. 3 aylık hamileyim, o istemedi ama ben bu bebeği aldıramadım. çok heyecanlı çok da mutluyum yalan değil. ailesi bilmiyor ve beni de hiçbir şekilde istemiyor zaten, görüştüğümüzden bile haberleri yok. eşim ailesinden acayip korkar çevreyi de çok önemser. duyulduğunda kıyamet kopacak tabiki o tarafta. ilk paylaştığımda aldırmamı istedi sonra tek başınasın deyip gitti. bende sadece peki dedim. sonra çıktı kendi geldi. şimdi bebek hakkında hiçbir şey konuşmuyor. ilişkimizden de konuşmuyor. geliyor bizimle vakit geçiriyor gezdiriyor o kadar. sonumuz nereye gidiyor bilmiyorum. bu bebeği Rabbim izin verirse dünyaya getireceğim, kafasında ne var bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor. beni sevmiyor birlikteliği düşünmüyorsa neden ne halin varsa gör deyip çekip gitmedi bilmiyorum. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle

Bence esinizi susturmamaliydinz. Aksine dinleyin ne düşünüyor bilmelisinz ne zamana kadar susturacaksinz. Yarin ben sana bir soz vermedim. Birine asik oldum evleniyorum derse daha buyuk uikim olmaz mi? Konusun eger ben yokum derse sizde onu hayatinzdan cikarin. Ama simdiden bilin ne istiyoe ne düşünüyor. Nasil belirsiz durabiliyorsunz ben hayatta duramazdm. Umarim hakkinzda hayirlisi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

boşanılmış bir koca ,ondan bir çocuk ,dolayısı ile nikahsız bir birliktelikten doğacak bir çocuk olacak ..
nasıl bu kadar cesursunuz ki ,doğacak çocuğunuzun da geleceğini düşünmeden adama yakınlaşmak için bunu planlayabiliyorsunuz ve evladımı kullanmadım diyorsunuz ..
zaten babasız büyüyen bir çocuğunuz varmış ,bunun çocuğunuz açısından ne zor bir şey olduğunu bildiğiniz halde ,bile bile diğer çocuğunuza da bunu yaşatmaya ve onu babasız büyütme riski olmasına rağmen nasıl hamile kalırsınız.
kendi istekleriniz için doğmamış çocuğu buna nasıl alet edersiniz.çocuk bu hanımefendi çocuk ,baba sevgisine ,ilgisine muhtaç bir yavrucak.. hani adamla tekrar birleşseniz de hamile kalsanız anlayacağız da bu kadar planlı birşeye doğmamış çocuk alet edilir mi .
biri meşru diğeri gayrı meşru bir çocuğunuz olacak ,babasız büyüyecek ve siz bunları bile bile sırf adamla beraber olmak için doğuruyorsunuz ..
hani deseniz ki ,kocamla ayrıldım ama severek ayrıldım ,hala seviyorum ve ondan gerçekten bir tane daha evlat sahibi olmayı çok istiyorum deseniz anlarım .çünkü bunu düşünmenin bir zararı yok ama eyleme dökmek çok korkunç ..
ne diyelim ki bilemedim ,pesss:ssz:

bazı yorumlar çok ağır olmuş hep kadına yüklenmişsiniz yahu bu kadın tek başına mı hamile kaldı zorlamı adamı eve çağırdı?Kadın belkide hayatında kimse olmadığı için spiral vs taktırmadı bu durumda eşi onu korumalı prezervatifsiz çekilme yöntemini kullanan çok çift var adam tekrar aile olma niyetinde değilse çok dikkatli olmalıydı bence ne yani hamile kalırsa kalsın gider kürtaj olur öyle mi? Olan olmuş artık çok sorgulamamak lazım eşiniz size gelip birlikte olduğuna göre oda henüz bazı şeyleri bitiremedi demekki çocuk konusunu pek açmayın üzerine gitmeyin bırakın kendisi ne istediğine karar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben aslıdna bu tarz konulara mıc mıccc ,evlenmemiş-ve cocukları olmayan, aşk'tan başları dönen , sevgileleri ugruna yüreklerine ateş düşmüş dünya üzerinde aşk ve sevgiden başka hiç birşeyi önemsemeyen kızların yorum yazmasını cok hayalperest goruyorum

vehasıl kelam bunu soylemıs olayım

siz sadece vesilesiniz onda söyliyim ,

Siz mutsuzsanız problem bende mi yani hahay güleyim bari:9:. Ayrıca sadece sevgilim yok benim; o benim; arkadaşım, annem, babam, dostum, kardeşim, eşim, nişanlım, sırdaşım, kısacası hayat ve yol arkadaşım. Konuyu saptırmayalım lütfen. Canınız sıkkınsa açın konunuzu orda dertlenin.

Siz mutsuzsanız problem bende mi yani hahay güleyim bari:9:. Ayrıca sadece sevgilim yok benim; o benim; arkadaşım, annem, babam, dostum, kardeşim, eşim, nişanlım, sırdaşım, kısacası hayat ve yol arkadaşım. Konuyu saptırmayalım lütfen. Canınız sıkkınsa açın konunuzu orda dertlenin.

Niye üstüne alınıyorsun
ben sadece senin yorumuna denk geldim belirttim
olur olmadık seylerı uzerıne alınmamayı buyuyunce ogrenırsın

buarada halımı hatrımı merak etmısın cok tesekkur ederım hersey yolunda

Adamla bosanmissin geri istiyosun ailesi ve o istemiyo diye gebe kalip kendine mecbur birakmaya calismissin, ama gorunen o ki planin cortlamis. Cocugunla seni bosayan adam, gebe kaldin diye seninle evlenecek miydi? Niye guvendin ki bu adama sen? Sana cok sahip olacak biri olsa 2 yasinda cocukla bosamazdi seni. Hic dusunmedin mi bunlari sen?

yapmayın lütfen tek başına mı gebe kaldı bu kadın

erkeklerı yataga ıstedıgımız zaman cekebılıyoruz dıye onlara robot muamelesı yapmamalıyız Allah askına
adam bebek yapalım dese bellıkı aynı odada nefes bıle almayacaktı , malesef...

bebeği neden istediniz konusuna girmeyeceğim. sizin tercihinizdi. sonuçta bu işin sonunda hamile olabileceğinizi eski eşinizde biliyordu değilmi? bebeği sadece siz istememiş oluyorsunuz...

bebeği büyütün... ama bu belirsizlikte kendinizide onuda üzüyorsunuz. eski eşinizin ne hissettiğini öğrenmelisiniz. oturup konuşun. korkunuzla sadece geciktiriyorsunuz. bir an önce ne olacaksa olsun...

haklsınız, bu ertelemek boşuna ben de biliyorum da 3 günü birlikte o kadar güzel geçirdik ki, ben o konuşalım dediğinde bunu bozmak istemedim sadece. Evlatlarıma onsuz da bakabilirim oğluma anne babasıyla birlikte yaşayan ailelere nazaran çok daha güzel şeyler sundum lakin bir baba başka birşey bilirim. Kendimden blirim önce. Bu bebeği istedim diledim. ben allah a inanırım arkadaşlar, doğumun ölümün saatinin bile değişmeyeceğine inanırım. çok zor zor karışık herşey biliyoeum. ailem yanımda her zaman bu da en büyük şansım. eşime gelince ya gitmeli ya kalmalı evet ama buna önce hazır olmalıyım

Niye üstüne alınıyorsun
ben sadece senin yorumuna denk geldim belirttim
olur olmadık seylerı uzerıne alınmamayı buyuyunce ogrenırsın

buarada halımı hatrımı merak etmısın cok tesekkur ederım hersey yolunda

Denk geldi madem bana cevap olarak yazmazsın, yeni olarak yazarsın. Üstüme alınmam normaldir o yüzden.
Akıl yaşta değil baştadır.
Allah seninde mutluluğunu daim etsin :7:.

beni sevdiğini bende düşünmüyorum, vicdanlı olduğunu da düşünmüyorum ama :) halimden memnun olduğumu düşünenlere değilim diyebilirim, sadece bu bebeği istiyorum diyebilirim. sadece karnımdaki bebeği üzmemek adına dirayetli durmaya çalışıyorum. bu bebeği dünyaya getirirsem bakabilirim zor biliyorum ama bakabilirim. ailemle paylaştım ama zaten 9 aydır birlikte olduğumuz onun ailesi dışında herkes tarafından biliniyordu. bu bebeği isterken o bize geri döner diye bir umuda kapılmadım. olmasa da istedim sadece bundan emin olun. oğlumun bir kardeşi olsun bir yoldaşı olsun istedim. yeniden anne olmak sevdiğim adamdan bir can daha istedim :( aslında ona rest çekmek ve yoluma devam etmek istiyorum. toplumun ne dediği çok umrumda değil. herkes tekrar bir araya geldiğimizi biliyordu zaten, ki dini nikahımız vardı sadece ben bir anlık öfke ile boşandım. karışık bir durum içindeyim, ailesine gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. bilmiyorum arkadaşlar sadece içim acıyor ve kimseye anlatamıyorum

Hakim sizi boşadığında zaten dinen de boşanıyorsunuz benim bildiğim.
Başımdan geçti.
Toplumun ne dediği sizin için önemli olmayabilir ama çocuklarınız için olacak.
Öyle tuhaf şeyler söylüyorsunuz ki..
Neden numaranızı değiştiriyorsunuz.
Ortak evladınız var.
Bu şekilde fevri davranamazsınız.
Boşanan eşler görüşmeliler.
Her harekettiniz bencilce.
Babayla ilk evladınızın görüşmelerine müdahale ediyorsunuz engelliyorsunuz.
Nikahsız ve sadece kendi istediğiniz bir hamilelik yaşıyorsunuz.
Önünüzü göremiyorsunuz. Ama heyecanlısınız.
Yeni bir hayata başlamak için o doğmamış bebeyi kullanıyorsunuz.
Kendinizden önce evladınızı düşünmeliydiniz..
Vicdan muhasebesi yaptığınıza da cidden inanamıyorum ben..
Daha çok hedefe odaklı planlar olarak düşünüyorum yaptıklarınızı..

Denk geldi madem bana cevap olarak yazmazsın, yeni olarak yazarsın. Üstüme alınmam normaldir o yüzden.
Akıl yaşta değil baştadır.
Allah seninde mutluluğunu daim etsin :7:.

genelde lafımı esırgemem sana yazsamdım dırek sana oldugunu anlardın
sag gosterıp sol vuramıyorum hamurumda yok
o yuzden anlastıgımzı dusunuyorum gayet acıgım ve ıctenım suanda

Kadinin sorumlulugundadir gebe kalmak. Bu beden bizim. Istersek kalmayiz hamile. Kadin itiraf ediyo zaten planli hamile kaldigini. Ama konu fake. Ustelemeye hic gerek yok.

haklsınız, bu ertelemek boşuna ben de biliyorum da 3 günü birlikte o kadar güzel geçirdik ki, ben o konuşalım dediğinde bunu bozmak istemedim sadece. Evlatlarıma onsuz da bakabilirim oğluma anne babasıyla birlikte yaşayan ailelere nazaran çok daha güzel şeyler sundum lakin bir baba başka birşey bilirim. Kendimden blirim önce. Bu bebeği istedim diledim. ben allah a inanırım arkadaşlar, doğumun ölümün saatinin bile değişmeyeceğine inanırım. çok zor zor karışık herşey biliyoeum. ailem yanımda her zaman bu da en büyük şansım. eşime gelince ya gitmeli ya kalmalı evet ama buna önce hazır olmalıyım
Siz bu soyledıgınıze ınanıyormusunuz 10 ay once boşandıgınız adama
1. hala eşim diyorsunuz ESKİ EŞİNİZ
2.o adamdan 2.çocuğu beklıyorsunuz ve bunun nıhaksız bır evlılıkten oldugunu bıle bıle... ılgınç
3.kırmızıyla ısaretledıgım yerle yaptıklarınız celısıyor sorunlarınız oldukca buyuk sanırım o gunahsız bebegı bır baba ıstemedıgı halde zorla dunyaya getırerek babasız buyuterek gunahına SIZ gıreceksınız neden boyle bır caba sızı ıstemeyen bır adama???

Back