10 ay tekrar nikah yapılamıyor bahanesini uydurdum aileme, onlar zaten durumumuza çok üzüldüğü için yeniden bir araya gelmemize sevindiler. oysa eşim ile resmi olarak evlenme umudum hiç yoktu. evlatlarım için bende üzülüyorum. oğlum babasına çok düşkün, araları çok iyi. onu da babasız büyütmek istemedim ben. bu bebeği öğrendiğimde çok şaşırdım, hem üzüldüm hem çok mutlu oldum. işyerimle paylaştım. yola devam etmeye karar verdim. eşime söyledim ben yokum dedi peki dedim. inanın o an ciddiydim. Allah ım sen yanımda ol dedim. herkese duyurdum kimseden gizlemedim aldırmayayım diye. belki dedim vesile olur da oğlumu da babasıyla büyütürüm. ama o umudum bitti. şimdi sadece evlatlarıma sarılmak zorundayım artık zaten aldıramam. biliyorum içinde bulunduğum durumu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşandığım eşimden 2. Bebeği bekliyorum, fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi mabedim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım keşke eşin biraz daha akıllı bir insan olsaymış. bu sizin yaptığınız çok saçma ve çok seviyesiz bir durum olmuş. madem dini nikahınız var ve sex yapabildiğinize göre o çekim ve içgüdüsel tutumunuz da devam ediyor neden boşandınız? neden ailesine falana filana kulak veriyor bu senin afedersin ama aptal kocan da 4 yaşında çocuğunu boşanmış aile ortamına sürüklüyor. madem aile o kadar önemli onun için kendi çekirdek ailesini neden düşünmeyip bir anlık öfkeyle silebiliyor? siz neden tekrar beraber oldunuz ki eşinizle. onu siperm bankası olarak kullanmışsınız anlıyorum bir bebek bir meşgale istemişsiniz hayat denilen yalan yolda kalabilmek için çok da mantıksız değil ama yazık değil mi size? yazık değil mi bu duruma düşmenize değer mi? ben olsam eşinize sen kafanı topla ve eğer bizi istiyorsan geri gel yoksa gelme derdim. siz o geldiğinde kapıyı açan arkasından kapıyı kapatan neden oluyorsunuz ki? ona karar vermesini söyleyin. eğer karar veremiyorsa ve sizi sevmiyorsa da bebeğiniz ve diğer çocuğunuzla bir gelecek kurun kendinize. belki sıkıntı çekersiniz ama bu gel gitli yaşam daha sıkıntı bence. inşallah eşinizin aklı başına gelir ve tekrar yuvanızı kurarsınız. bebeğinizi de meşru şartlarda doğurur büyütürsünüz.
Bebeği neden istiyorsunuz ?
Süpriz değilde adamı mecburiyet altında bırakmak için yapmış gibisiniz.
Adam niyeti belli etmiş ve büyük risk almışsınız her türlü laf edilebilir size.
her türlü lafı edebileceği zaman geçti zaten, etmedi. 2 aydır biliyor hamile olduğumu. sadece birkez ben yokum dedi, 2 gün sonra kapıma geldi o günden beri bu konu hiç konuşulmadı aramızda. 2 gün evvel konuşmak istedi ama yapamadım. hazır değildim. süpriz değil bu bebeği istedim olmadı vazgeçmiştim artık umudumu da kaybetmiştim ki hamile olduğumu öğrendim. aldıramazdım arkadaşlar yani isteyip dileyip aldıramazdım.
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
Bir umut uğruna harcamayın şu çocukları. Sizin ümitsiz aşkınız bebeğinizin istenmediği gerçeği yanında önemsiz kalıyor.
- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
canım keşke eşin biraz daha akıllı bir insan olsaymış. bu sizin yaptığınız çok saçma ve çok seviyesiz bir durum olmuş. madem dini nikahınız var ve sex yapabildiğinize göre o çekim ve içgüdüsel tutumunuz da devam ediyor neden boşandınız? neden ailesine falana filana kulak veriyor bu senin afedersin ama aptal kocan da 4 yaşında çocuğunu boşanmış aile ortamına sürüklüyor. madem aile o kadar önemli onun için kendi çekirdek ailesini neden düşünmeyip bir anlık öfkeyle silebiliyor? siz neden tekrar beraber oldunuz ki eşinizle. onu siperm bankası olarak kullanmışsınız anlıyorum bir bebek bir meşgale istemişsiniz hayat denilen yalan yolda kalabilmek için çok da mantıksız değil ama yazık değil mi size? yazık değil mi bu duruma düşmenize değer mi? ben olsam eşinize sen kafanı topla ve eğer bizi istiyorsan geri gel yoksa gelme derdim. siz o geldiğinde kapıyı açan arkasından kapıyı kapatan neden oluyorsunuz ki? ona karar vermesini söyleyin. eğer karar veremiyorsa ve sizi sevmiyorsa da bebeğiniz ve diğer çocuğunuzla bir gelecek kurun kendinize. belki sıkıntı çekersiniz ama bu gel gitli yaşam daha sıkıntı bence. inşallah eşinizin aklı başına gelir ve tekrar yuvanızı kurarsınız. bebeğinizi de meşru şartlarda doğurur büyütürsünüz.
Allah razı olsun demek istiyorum öncelikle. mesajın içinde biryer öyle içimi ısıttı ki. eşimin ailesi çok berbat bir aile ve eşim resmen korkuyor. duyduklarında neler olacak bilmiyorum. ya ona defol git diyecekler yada bir daha gitme oraya diyecekler. ben kendimi geçtim zaten hayatım oğlum olmuş kendimi unutmuş bırakmışım. ne taliplerim çıktı ama ben o adamı çok sevdim vazgeçemedim aptal gibi. ama doğru ya kal demeli ya git. teşekkür ederim
çocuğu nüfusuna zaten alacaktır bununla ilgili tereddütüm yok. almasa da babalık davası ile tabiki bu gerçekleşecek. ben beni sevmediğini düşünüyorum zaten. sadece neden yanımda olduğunu bilmiyorum şuan, mesela elini karnıma koydu ne kadarlık olduğunu sordu hareket edip etmediğini sordu. aldı beni ve oğlumu pikniğe götürdü o gece sabaha dek bana sarılarak uyudu. kasık ağrım vardı telaşlandı sarıldı bana. insan işte bir umut düyor arkadaşlar
ah be canım belli ki o da sizi istiyor ama aileye karşı duramıyor? ekmeğini neyle kazanıyor aile işiyle mi? memur falan mı yoksa özel sektörde işçi mi? bence eşinizi ve çocuklarınızı alıp gidin ordan. başka bir yere yerleşin. belki o da sizi daha çok anlar ve değer verir. bence eşiniz sizi sevmiyor değil ama karakter olarak pısırık bir tip olabilir ailesine karşı gelemeyen lafından çıkamayan bir tip. umarım birleşir birdaha da ayrılmazsınız.
- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Allah yuvanızı tekrar kurmanızı nasip etsin inşallah. Ben sizi yargılamak istemiyorum sonuçta bir erkeğe güvenerek çocuk doğurmak taraftarı değilim. Siz kendinizde o gücü bulmuşsanız sorun yok demektir. Çocuğunuza da öz kardeş kazandırmış oldunuz:))) Allah eşinize hidayet verir inşallah ve onu seven kadınının yanında olur. Bol bol dua edin, ben inanıyorum ki tekrar evlatların ve kocanla mutlu bir beraberlik yaşayacaksın.
eşinizle yakınlasmak için önce ilk çocuğunuzun hastalığını kullanmışsınız,
sonrasındaysa hamilelik, gunah değil mi bu çocuklara kendi istegınız için istemediklerı dunyaya geliyorlar,
sonrada gelip tüm anneler kutsaldır masalı anlatıyorlar ya bir de pesss
yooo , öyle de değil işte. oğlumun hastalığı öyle sandığınız gibi bir hastalık basit birşey değildi. aylarca çare aradık ben atlatabilmek için tedaviler gördüm ki eşimi görmek bile istemiyordum o bırakmadı o yakınlaştı. o kadar da değil evladımı da kullanmadım yani
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Adamla bosanmissin geri istiyosun ailesi ve o istemiyo diye gebe kalip kendine mecbur birakmaya calismissin, ama gorunen o ki planin cortlamis. Cocugunla seni bosayan adam, gebe kaldin diye seninle evlenecek miydi? Niye guvendin ki bu adama sen? Sana cok sahip olacak biri olsa 2 yasinda cocukla bosamazdi seni. Hic dusunmedin mi bunlari sen?
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
sadece 14 ay babasız çocuk büyüttüm
babasız çocuk büyütmek gerçekten cok zor , üstelik bıyolojik babada ortada yoktu bizim
o yüzden şimdi sizin yerinize kendimi koyamıyorum demekki siz hiç büyük çocugunuza üzülmemişssiniz , hiç onun acısından olaylara bakmamışssınız anı yaşamış sonrasını hiç düşünmemişsiniz büyüdüğünü hayal etmemişsiniz ,
Kusura bakmayın cocuk konusunda net ve sertimdir kendinizi çok sevmişssiniz tebrik ederim herkez yapamaz, 1 iken 2 etmişssiniz cocukları plan tutmamış.
babasız çocuk büyütmek gerçekten cok zor , üstelik bıyolojik babada ortada yoktu bizim
o yüzden şimdi sizin yerinize kendimi koyamıyorum demekki siz hiç büyük çocugunuza üzülmemişssiniz , hiç onun acısından olaylara bakmamışssınız anı yaşamış sonrasını hiç düşünmemişsiniz büyüdüğünü hayal etmemişsiniz ,
Kusura bakmayın cocuk konusunda net ve sertimdir kendinizi çok sevmişssiniz tebrik ederim herkez yapamaz, 1 iken 2 etmişssiniz cocukları plan tutmamış.
evladının hastalığını kullanmak ne demek ya? siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz? ben evladım için kendimi hayatımı herşeyi silip geçtim. benim oğlum iyileşti ben hala o günlerin izlerini taşıyorum. o benim oğlumun babasıydı, oğlum onsuzdu. o istediği zaman geliyor herkesten gizli gidiyordu. birgün karşıma geçecek babam evlenmemi istiyor diyecekti. Allah diyorum bize acıdı da bu evladı verdi. o benim oğlumun aynı ana babadan öz kardeşi yoldaşı. O benim evladım. ben evet belki hamileliiği planladım burada suçluyum ama evladımı kullanmadım.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Allah yar ve yardımcınız olsun. Dilerim hiç pişman olmazsınız. Ve eşinizle tekrardan nikahlanırsınız inşallah, bebeğinizin hiç günahı yok.. Dua edicem evlenin diye.
Kişilerin mutlulugu büyükce bir deftere attıkları imzadanmı ibaret
Allah hakkınızda hayırlısını versin kardeşim olmuş bi kere geri dönemezsin bundan sonra yapılacaklara bakmalısın.Ailen ne diyor bu duruma hiç bi tepkiyle karşılaşmadıysan ne mutlu sana çünkü bu devirde böyle durumlara boşandıktan sonra farklı bakılıyor.Eşinle otur konuş yapılacak ne varsa konuşun.Eşin sana bu konuda teksin dediğinde peki diyebiliyorsan tek basına bu yuku kaldırabilirim demiş oluyorsun o zamanda biraz gururunu ve diğer evladını koruyarak tamamen kes irtibatını oda ailesiyle mutlu mesut geçinsin.Yok eğer ben sorumluluğu alıyorum baba olarak ne gerekirse yaparım sizin için diyorsa açın bi ev herkesten uzak oturun mutlu mesut yaşayın inşallah.evladının hastalığını kullanmak ne demek ya? siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz? ben evladım için kendimi hayatımı herşeyi silip geçtim. benim oğlum iyileşti ben hala o günlerin izlerini taşıyorum. o benim oğlumun babasıydı, oğlum onsuzdu. o istediği zaman geliyor herkesten gizli gidiyordu. birgün karşıma geçecek babam evlenmemi istiyor diyecekti. Allah diyorum bize acıdı da bu evladı verdi. o benim oğlumun aynı ana babadan öz kardeşi yoldaşı. O benim evladım. ben evet belki hamileliiği planladım burada suçluyum ama evladımı kullanmadım.
Yeni uyelik, ilk konu, forum kulturune vakif bir konu sahibi, sanki o dertler onun sirtinda degil gibi son derece sakin, umursamaz, enteresan bi hikaye.. Tiraylaylim, tiraylaylom..
sakin yada umursamaz değilim arkadaşım. sadece tecrübeliyim diyelim. kendimi paralayarak elime hiçbir şey geçmeyeceğini öğrendim bu hayatta ben çok önceleri. kendimde boşanmış bir ailenin çocuğuyum önce zaten ve oğlumu da babasız büyüttüm uzunca bir zaman. şimdi kendimi yerden yere attığım günler bitti sadece
Boşanarak ciddi ve sorumluluk yükleyen bir karar almışsın,sonra neden kendini muallak bir duruma sokuyosun anlayamadım..belliki barışmak istediğin için.Tamam bunu da anlayabiliriz ama daha mantıklı bakman gerekirdi diye düşünüyorum..adam sorumluluk sahibi değilse bu bebiş te sizinle imtihanlı bir hayata merhaba diyecek..
Bende boşandım eşimden..Bana tekrar barış çocuğunun babası diyenler oluyor.Ne münasebet,Bu adam iyiydi de ondan mı ayrıldık ki? Tamam öz baba her zaman iyi ama ,sorumluluk sahibi olmayan bir öz baba hayatımda olmasın daha iyidir.Ayrılığın ilk zamanları o duygusal bağı aşmak bazen mümkün olmayabiliyor ama zamanla unutacaktın,keşke bunu kendine yapmasaydın.Az sabretsen zaten onla ilgili gerçekleri görüp soğuyacaktın..
Bende boşandım eşimden..Bana tekrar barış çocuğunun babası diyenler oluyor.Ne münasebet,Bu adam iyiydi de ondan mı ayrıldık ki? Tamam öz baba her zaman iyi ama ,sorumluluk sahibi olmayan bir öz baba hayatımda olmasın daha iyidir.Ayrılığın ilk zamanları o duygusal bağı aşmak bazen mümkün olmayabiliyor ama zamanla unutacaktın,keşke bunu kendine yapmasaydın.Az sabretsen zaten onla ilgili gerçekleri görüp soğuyacaktın..
Son düzenleme:
- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
Kişilerin mutlulugu büyükce bir deftere attıkları imzadanmı ibaret
Bazen mutluluktan bazense mecburiyetten..
- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
bebeği neden istediniz konusuna girmeyeceğim. sizin tercihinizdi. sonuçta bu işin sonunda hamile olabileceğinizi eski eşinizde biliyordu değilmi? bebeği sadece siz istememiş oluyorsunuz...
bebeği büyütün... ama bu belirsizlikte kendinizide onuda üzüyorsunuz. eski eşinizin ne hissettiğini öğrenmelisiniz. oturup konuşun. korkunuzla sadece geciktiriyorsunuz. bir an önce ne olacaksa olsun...
bebeği büyütün... ama bu belirsizlikte kendinizide onuda üzüyorsunuz. eski eşinizin ne hissettiğini öğrenmelisiniz. oturup konuşun. korkunuzla sadece geciktiriyorsunuz. bir an önce ne olacaksa olsun...