- Konu Sahibi meleksimam
- #1.141
yeri geldi dedim senin aylık sigara masrafın 150 liramı bende okadar harcıyacam keyfime.Ama yapamıyorum.Bende öyle yaparsam ev nasıl geçinecek.Adam anlamıyor.Sanırım kendi kafalarına dank etmeden bırakmıyacaklar.Bazen diyorum sen beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın.Espri sanıyo gülüyo![]()
sesını yukseltme dıyor bende sınırlenıyorum bagırıyorum .engel olamıyorum kendıme evdede boyleydım . her zaman boyleydım . Fakat en kuaföre bıle gıtmıyorum sırf kaşım için gıdıyordum bu ay ona bıle gıtmedım dusunun ben 3 5 liranın hesabını yapıyorum haksızmıyım bn haksızsam tarafsz olarak bana akıl verın bende hata yapmıssam onu anlayayım inanın çok sıkıldım daraldım evdeyim zaten her pazar evdeyiz ya annemlerde ya kaınvalıdemlerde ya eltımlerde ya teyzemlerde hep ev gezmelerinde anlayacagınız böyle . . akıl verin siz ne yapayım daha kendimden cok taviz verdim sanırım o kdar tutumluyumki 10 lırayı 3 ay cebımde harcamadan tutmayı bılen bır ınsanım ama konu sıgara olunca sinirlerim tepeme cıkıyor ki ben para varken kendi elimle ona sigara alıp süpriz yapıyorum sıgara ile mutlu oldugu için . elinde çiçekle gelse para harcamasn dıyorum zaten solucak bu kadar düşünceliyim yanlıs sanırı bu kadar düşünceli olmak ne bilim
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)