Ilk çocuğunu düşünenler...

sağolun arkadaşlar Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
umutla bekliyorum ne zman o müjdeli haberi alıcam diye bakalım önümde uzun zaman varmış gibime geliyor

Smear yaptırdım. Aralık ayında hormon dengem bozulmuştu hem hormon, hem smear, hem ultrason hepsi oldu. 2-3 ay önde tiroid testi yaptırdım. Aynı zamanda tüm kimyasal testlerim de yapıldı (şeker, sedum, element vs.) . Yeniden ultrasona girip yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum. Sİzlerden cesaret aldım çarşamba gününe randevu aldım bakalım hayırlısı.

Evliliğimiz düzene girdi, hayatımızı rayına oturttuk çok şükür. Kendi düzenimizi kurduk. Sanırım eşim de o yüzden heyecan yapmaya başladı. Ben de korkuyorum. Çok fazla engelli çocuk, ağır hastalıklı çocuk haberi alıyorum tanıdıklardan. Korkutuyor bu durum beni. Çocuğuma yetememekten korkuyorum bir de.

Çok su içiyorum. Ekmek desen günde 2 ya da 3 dilim. Onun da yarısı kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği. Bol bol yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum. Ara öğünlerim de var meyve ve yoğurtla. Niye hala kilo veremiyorum anlamadım ki

canım, bazılarının bünyesi yavaş çalışır, kiloyu çabuk alır, yavaş verir. Dediğim gibi spor da yap günde yarım saat. Her gün evini süpür eğer ev hanımıysan, her gün balkonunu yıka. Ekmek hiç yeme. çalışıyorsan işe giderken biraz erken çok, yürü. Eve gelirken yine öyle. Ben çalışıyorken eve gelirken 3-4 durak erken iner yürürdüm. Senin biraz daha çaba göstermen gerekiyor. Sabırlı ol. Inşallah her şey dilediğin gibi olur, amin. :))

Çalışıyorum ben evde az vakit geçiriyorum. İşe gelirken ve dönerken 5 dk yürüyoruz. Öğle aralarında da öyle. Mayıs ayında başlayacak bir aerobik kursu var ona da katılacağım inşallah. 60 olsam yeter. Ben hep 58 'dim. Evlilik arifesinde 65 oldum evlendikten sonra da 69. Eski formuma kavuşmak istiyorum artık.

Harikasın yaa Maşallah herşeyi de biliyorsun :) Ben 45 bile olamıyordum ama artık 47,5 olmuşum herhalde 50-55 arası olsam bana yetecek.. Tatlı çok seviyorum ve yiyorum ama sütlü tatlılara bayılıyorum en çok, yemekle pek aram yok fakat dün gece çok sık acıktım durmadan bişeyler yedim.. Olacak bu iş ben kilo alayım bebişim olsun sizde kilo verin bebişiniz olsun :118:

Kilo almak için harnup pekmezi yazınca meleksimam eyvah dedim.Her sabah 3-4 tatlı kaşığı harnup pekmezini tüketiyorum kilolar artacak.:)) Nette araştırdım.Harnup pekmezi düşük kaloriliymiş rahatladım :)) Birde kızlar kalsiyum bakımından sütten 3. kat daha zenginmiş.Ben demir eksikliği için aç karnına tüketiyordum.Akşamlarıda yatarken süt içiyordum kalsiyum için..Demekki harnup pekmezide yeterliymiş

merhabalar bende 9 aylık evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz bakalım doktorada gittik her ikimiz bi problem yok inş olur

Çareler tükenmez diyorsun yani :)) limonagac zamanı var demek ki inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız (Amin)

ha sen kıçınıza sahip olamayın rezil olun utançtan erirsiniz diyosun yanii şaka bir tarafa deneyeceğim tabiki hem daha vaktim var ayda 3 kilo diyerek ağustosa kadar bayaaa yol alırım heralde. Sağol arkadaşım..

merhabalar bende 9 aylık evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz bakalım doktorada gittik her ikimiz bi problem yok inş olur

seninde hayırlı haberini alırız inşallaaah..... Ayy kızlar ilk haberi kim verecek çok heyecanlandım :) diğer sayfalarda görmüştüm bizde liste falanmı yapsak acaba nasıl yapılıyoki onlar ?

seninde hayırlı haberini alırız inşallaaah..... Ayy kızlar ilk haberi kim verecek çok heyecanlandım :) diğer sayfalarda görmüştüm bizde liste falanmı yapsak acaba nasıl yapılıyoki onlar ?

Yapalım bizimde listemiz olsun :) Denedim olmadı ben yapamadım :))

Son düzenleme:

bu daha güzeli benim gördüklerim böyle tablo değildi ki sadece isim ve tarih vardı dur meleksimamı hatırlıyorum 27 nisan bir iki arkadaş daha yazmıştı bakayım..

bu daha güzeli benim gördüklerim böyle tablo değildi ki sadece isim ve tarih vardı dur meleksimamı hatırlıyorum 27 nisan bir iki arkadaş daha yazmıştı bakayım..

Ben düzeltene kadar kopyalamışsın valla :))) olmadı diye sildim ben. Belki vardır içimizde daha güzel yapabilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…