Ilk çocuğunu düşünenler...

Ay sıkıldım evde otur otur. Bi atansaydım hayırlısıyla. O zaman kilo sorunu da olmaz. Az önce açtım müziği, bi güzel döktüm kurtlarımı. Kızlarla üniversitedeyken akşam yemeğinden sonra yapardık. Her telden çalar oynardık. Hiçbir şey kalmazdı göbek adına. Açın oynayın kızlar, stres atarsınız. Hip-hop, mezdeke, pop, roman havası, düğün havaları, latin müzik, samba... Biz hepsine de oynardık... :)))

Yoksa bu listenin sonu gelmez, bilmiyorum bu zaman nasıl geçecek. Sabırsızlandım, sabah test yaptım. Sonuç :((( iki günde de sonuç verecek değil her halde. Gel 27 nisan, hayırlısıyla geeelll....

Ay sıkıldım evde otur otur. Bi atansaydım hayırlısıyla. O zaman kilo sorunu da olmaz. Az önce açtım müziği, bi güzel döktüm kurtlarımı. Kızlarla üniversitedeyken akşam yemeğinden sonra yapardık. Her telden çalar oynardık. Hiçbir şey kalmazdı göbek adına. Açın oynayın kızlar, stres atarsınız. Hip-hop, mezdeke, pop, roman havası, düğün havaları, latin müzik, samba... Biz hepsine de oynardık... :)))

canım keyfini kaçırmak gibi olmasın ama sen önceki günlerde hamile kalmış olabilirsin ne oynaması allah iyiliğini versin..

Yoksa bu listenin sonu gelmez, bilmiyorum bu zaman nasıl geçecek. Sabırsızlandım, sabah test yaptım. Sonuç :((( iki günde de sonuç verecek değil her halde. Gel 27 nisan, hayırlısıyla geeelll....

biz senınle aynı zamanlarda öğrenicezzz nasl sabredicez bılmıyorum ben adetımı beklemem herhalde cok sabırsızım ya :(

canım keyfini kaçırmak gibi olmasın ama sen önceki günlerde hamile kalmış olabilirsin ne oynaması allah iyiliğini versin..

ya son bir haftada çalışma yaptık. Bir şey olmaz daha ya... Hem oynamak dediysem kendimi parçalamadım, sağol düşündüğün için :)))

Kızlar siz 10gün sabredemiyorsunuz biz ne yapalım en sonlardayız :)) meleksiman asyy doğru söyledi bak ağır falan kaldırmayın diyorlardı benimde şimdi aklıma geldi :))

biz senınle aynı zamanlarda öğrenicezzz nasl sabredicez bılmıyorum ben adetımı beklemem herhalde cok sabırsızım ya :(

inşallah burcu ikimiz de güzel haberler veririz. Bugün test yaptım ama, o bi denemeydi, baktım bi test çalışıyor mu :1: Ilk testi mi inşallah 29 nisanda yapacağım. Bakalım hayırlısı... Topiğin ilk bebekleri bizden olsun :)))))))))))

kızlar siz 10gün sabredemiyorsunuz biz ne yapalım en sonlardayız :)) meleksiman asyy doğru söyledi bak ağır falan kaldırmayın diyorlardı benimde şimdi aklıma geldi :))

yaa... O kadar önemli miymiş? Dikkat ederim bundan sonra, sağolun. :(

inşallah burcu ikimiz de güzel haberler veririz. Bugün test yaptım ama, o bi denemeydi, baktım bi test çalışıyor mu :1: Ilk testi mi inşallah 29 nisanda yapacağım. Bakalım hayırlısı... Topiğin ilk bebekleri bizden olsun :)))))))))))

aminnnnnnnnnnn bakalımmmmmmmm il bebişler bizden olsunn . bende karbonat olayını yaptım ama kac gun sonra bellı oluyor bellı ddegıl . her ıhtımale karsı dunde birseyler yaptık olmadıysa olsun hesabı :1:

sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün ne diim :d iyi bari zeybek falan oyna en fazla ağıııırr ağıııırrr :d

geçin dalganızı bakalım... Bu kadar çok evde oturmaya alışık değilimki... çok sıkıldım... Burda ne çarşı var, ne bir akraba, ne gezecek bir yer... Kocam da atanacak öyle bir yer bulmuş ki yani... Ben antep'te bir gün evde durmazdım ki... ;( hem orda çalışıyordum da...

aminnnnnnnnnnn bakalımmmmmmmm il bebişler bizden olsunn . Bende karbonat olayını yaptım ama kac gun sonra bellı oluyor bellı ddegıl . Her ıhtımale karsı dunde birseyler yaptık olmadıysa olsun hesabı :1:

karbonat olayı ne canım? Bir şey mi kaçırdım ben?

geçin dalganızı bakalım... Bu kadar çok evde oturmaya alışık değilimki... çok sıkıldım... Burda ne çarşı var, ne bir akraba, ne gezecek bir yer... Kocam da atanacak öyle bir yer bulmuş ki yani... Ben antep'te bir gün evde durmazdım ki... ;( hem orda çalışıyordum da...

ben hep evdeyım aynen bende acıp muzıgı oynamayı cok sevıyorum yaa bayılıyorum oynamayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oyy canım kıyamam, en kısa zamanda atanırsın inşallah rahat edersin canımm :)

Bu arada karbonat olayı nedirkine?

deme öyle üzülürüm.. vallahi dalga geçmek değil.. haklısın durumun zor ama iyi tarafından bak kafanı dinleyeceksin bir süre.. sonra atanınca öğrenciler kendi çocuğun huni takarsın kafana kıymetini bil bu günlerin.. :54:

yahu ben daha pekmezi öğrenemedim katımı yenecek sıvısımı içilecek karbonatı neremize napıyoruz ? öğren öğren bitmiyo yaa:10:

yahu ben daha pekmezi öğrenemedim katımı yenecek sıvısımı içilecek karbonatı neremize napıyoruz ? öğren öğren bitmiyo yaa:10:

asyy cok guldum ya hemde sesli karbonatı neremıze yapıyoruzzzzzzzzzz lafın süperr ya :9: baska bır topıkde yazıyordu huzur dıye bir arkadas yazmıstı tabı ben denedım dibe coktu ama çok erken herhalde ne bılım kafama takmıcam dıyorum amaa yok aklımdan cıkmıyor yav

ALINTI : canım tişini yapıyorsun kuru temiz bi kaba sonra bi kasık falan karbonat döküyosun kabarır köpürürse hamiş dibe çökerse hamiş degil MİŞ
kesinligi yok tabi

Son düzenleme:

:1: :1: :1: :1: :1: Sen de beni çok güldürdün, ödeştik... :1: Pekmezi her iki türlü de yiyebilirsin. Nasıl hoşuna gidiyorsa. Yiyemiyorsan, sulandırıp içine limon sık, daha rahat alırsın canım, o zaman hem tadı daha güzel oluyor, hem de daha kana geçiyor... şu karbonat olayını ben de anlamadım. Burcuuuuuuuuuuuuuu hepimiz cevap bekliyoruz senden...

Back