- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.421
ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh
maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.
seviyorum seni!!!!!
kızlar sağ olunkuzum kıpır kıpr maşallahhh. bir göresseniz ne hareketler? ne gerinmeler yapıyor. şimdiden sıkılmış orda belli
maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.
seviyorum seni!!!!!
bende seni seviyorum canım beniiimmm.... :))))
ereni de seviyoruz.:)))
teyzesi erene hemen hediyesini gönderir..
kıyamam .. sıkılmışmıı küçük adam. :)))
tekmeler atmaya başlasında.
ayyyyy dogduktan sonra fotoları da atalımmmm cok merak edıyorummmmm ayyy daha buraya ılk geldıgımde kımse hamıle degıldı sımdı hepımız yavrularıımızı beklıyourzzzzzz cok guzel bır duyguuuuuuuuuuuu
mende mende sevıyorummmmmmmmmmmm
ayyyyy dogduktan sonra fotoları da atalımmmm cok merak edıyorummmmm ayyy daha buraya ılk geldıgımde kımse hamıle degıldı sımdı hepımız yavrularıımızı beklıyourzzzzzz cok guzel bır duyguuuuuuuuuuuu
mende mende sevıyorummmmmmmmmmmm
gamze resmen sıkılma hareketleriydi. bak bu fazla durmaz ben buraya yazıyorum.hani çocuk sıkılırya başını ayaklarını gerilip, ittirip çıkmak ister. öyle hareketler yani.
ama teyzesi utandırma bizi hem bak şımarırız hemen...
doğru diyosun hayatım. çok şükür Rabbim dileklerimizi kabul etti. bide asbelove dan güzel haberler alsaydık. ben varım kızımın fotosunu . hatta doğum fotolarımızı paylaşmayı planlıyorum sizlerle. hem anne hem teyze olucaz işte ne güzel.
benim kız kardeşim yok malesef. sizleri kardeş biliyorum en başından beri. :)
:))) anası kim? heralde manalı hareketler yapması çok doğal çünkü, tosun paşa asya nın oğlu. :))))
daha tekmeler atmaya başlasın. çok kavgalar edicen oğluşunla canım benim.
şımarma vaktidir şimdi:))) teyzeyle arasına girme paşamın.
asbeloveden guzel haberler gelecekkk ınsallah dualarımız onunlaaaaaa
bende varımmmmmmm fotoları atmayaaaaaaa haydı bakalım heyecanlı bekleyıs ayyyyyy sızı sevıyorummmmmmmmmmmmm canlarımm
bende varımmmmmmm fotoları atmayaaaaaaa haydı bakalım heyecanlı bekleyıs ayyyyyy sızı sevıyorummmmmmmmmmmmm canlarımm
maaşallahhh subhanalllahhhhhhh çok şükür iyi haberini aldım içim rahatladı vallaKIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.
asya beebeeemmm dayanamadımm:)))
Canım benimmmm inşallahhh inşallah o kadar çok istiyorum ki artıksıra asbelove de... onu bekliyoruz şimdi....
maaşallahhh subhanalllahhhhhhh çok şükür iyi haberini aldım içim rahatladı valla
paşa geliyor he topiğeeeee
Canım benimmmm inşallahhh inşallah o kadar çok istiyorum ki artık
senden faizli haber bekliyorum1,2,3,4 ver ver ver Allahım ver... şaka şaka 1 tane olsun sağlıklı olsun.
dimi o kadar beklemenin karşılığı gelsin artıkkkkkk
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsinde 1olmuş 5olmuş ne farkederrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?