Ilk çocuğunu düşünenler...

Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm. inşallah hikayelerimizide paylaşıcaz buradan hayırlısıyla. ben korkmuyorum. niye bilmiyorum. değişik bir cesaret var içimde hiç duymadığım. inşallah son ana kadar devam eder:))

hayırlıısylaaaa dogurursun dogururuzzzzzzzzzzzz ınsallah canımmmm ınsallah son ana kadar cesaretın bu sekılde kalırrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16::16:

haftaya cumartesi canım daha çok varrr acaip heyecan ve stres var bilmiyorum canım yaa inşallah inşallahh

napam kuzum bu değerleri zxor bulduk zaten inşallah tutunur bebeğim ya da bebişlerim onları özlemle bekleyen annelerine:16:

evet canım evet ama daha çalışma safhasındayız inşallah işe yarar inşallahhhhh ne zaman geçiyor iğnenin etkisi ben hiç bilmiyorum kiiiii
dualarınızda eksik etmeyin nolurrrr:16::16:

hayırlısı canım stres yapmamaya çalış biliyorsun bebeğin en büyük düşmanı stres allah nasip ettiyse kurtuluşu yok :) hayırlısıyla dualarla bekleyelim bakalım

14 gun sonra kan testı yaptır kesın sonuc oncesınde ben ıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı uzuldummmmm ama bır anda esım kalk kan testı yaptıralım dedı gıttık sonuc pozıtıfıtı ve ben dogru durust calısma bıle yapmamıstımmm dualarım senınle bebısın bebıslerın senınle olur tatlım:46::46::46::46::46::46:
ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:

dualarımız seninle canım beniiimm. ben izne çıkmadan alıcam inşallah haberlerini
ne zaman çıkıyorsun canım izne sen Allah razı olsun canımmm:16:

Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm. inşallah hikayelerimizide paylaşıcaz buradan hayırlısıyla. ben korkmuyorum. niye bilmiyorum. değişik bir cesaret var içimde hiç duymadığım. inşallah son ana kadar devam eder:))

:) kızlar zamanında ne denmişti o bebek buraya gelecek :) şimdide o bebek oradan sağlıkla çıkacak annnesinin kucağına gelecek ! diyelim öyle olsun

ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:

tatlıommmm bende tam adet gunumde yapmıstımmmm zaten doktorun o gune gore catlatma ıgnenı yaptı ayyy heyecanla beklıyorummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmm ıns ıyı sonuclar cıkacakkk agır kaldırıyım temızlık yapıyım deme bugunlerde:45::45::45::45::45:

tatlıommmm bende tam adet gunumde yapmıstımmmm zaten doktorun o gune gore catlatma ıgnenı yaptı ayyy heyecanla beklıyorummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmm ıns ıyı sonuclar cıkacakkk agır kaldırıyım temızlık yapıyım deme bugunlerde:45::45::45::45::45:

yapamıyorum ki zaten canım kociş yemekten başka bişey yaptırmıyor. Bu arada ayağımı burktum bileğim şişti kaç gündür öyle dolaşıyorum röntgen çekecekler diye şimdilik krem sürüyorum ama perşembeden sonra onu da süremeyeceğim diye endişe ediyorum yaa napcam böyleee

yapamıyorum ki zaten canım kociş yemekten başka bişey yaptırmıyor. Bu arada ayağımı burktum bileğim şişti kaç gündür öyle dolaşıyorum röntgen çekecekler diye şimdilik krem sürüyorum ama perşembeden sonra onu da süremeyeceğim diye endişe ediyorum yaa napcam böyleee

kıyamam sana bıtanemmm gecmıs olsunnnnnnnnnnnnnn suan krem sur ayagına fazla basmaaaaaaa canım benım yaaaaa:50::50::50::50:

ne zaman çıkıyorsun canım izne sen Allah razı olsun canımmm:16:

haziranın ilk haftası çalışıcam tam 1 ay var hayatım kısmetse.

:) kızlar zamanında ne denmişti o bebek buraya gelecek :) şimdide o bebek oradan sağlıkla çıkacak annnesinin kucağına gelecek ! diyelim öyle olsun

çıkacaaakkkkkk:))))

çok geçmiş olsun canım yüklenmemeye çalış üstüne

kızzz ne tatlı olmuş o öylee:))) daha dolsurucan o tshirtin içini:)))

gamzemmmm dün kasık ağrılarım olunca yakında bir doktora gittim canımı sıktı biraz. başka doktora daha gidecem bugün. bebeğinin duruşu normal değil ani harekette suyun gelebilir dedi :5: inşallah 3. doktor bu kadının salak olduğu söyler :5:

Ben yeni uye oldum ama nereye soracagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum ben 39 haftalik bebegimi dogumda kordon dolanmasi yuzunden kaybettim sonrasi ile ilgili soracaklarimi nereye yazmaliyim acaba simdiden tesekkur ederim

gamzemmmm dün kasık ağrılarım olunca yakında bir doktora gittim canımı sıktı biraz. başka doktora daha gidecem bugün. bebeğinin duruşu normal değil ani harekette suyun gelebilir dedi :5: inşallah 3. doktor bu kadının salak olduğu söyler :5:

nasıll yaaa:53:
kuzum başka dr.a git sen kesinlikle üzme de kendini daha 15.haftadasın neden bahsediyor o yaaa:20:

gülüüümmm. tamam çok can sıkıcı bişey. ama lütfen pozitif düşünmekten vazgeçme olur mu.. hemen başka bir doktora git. ve bir an önce çözümünü bul. progestan kullanırsın en fazla. seni bu kadar endişelendirmeye kimsenin hakkı yok. mutlaka haber ver bana.

yok daha neler sıkma canını başka birine git

KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.

asya beebeeemmm dayanamadımm:)))

çok şükür iyilermiş.

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46: ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46: ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.

çok şükür iyilermiş.

seviyorum seni!!!!! :1:

Back