Ilk çocuğunu düşünenler...

kuzusun sen kuzuuuu... birlikte büyüyüp anne olalım önce sen sonra ben

:)))) çok heyecanlanıyorum asyam. gelse şu sıpacık kucağıma:)) fotoğraflarını çeksem . her anını yaşasam anneliğin. sizlerle konuşurken dertlensem uyumadı . ağladı. şöyle .. böylee. ... :)) (fanteziye geel)

günaydın canım. maşallah size. inşallah sorunsuz geçer yüklemen. güzel haberler getirin bize kuzucuğunla. cicişleride merak ederim. bir iki foto at olurmu.

günaydın canım. maşallah size. inşallah sorunsuz geçer yüklemen. güzel haberler getirin bize kuzucuğunla. cicişleride merak ederim. bir iki foto at olurmu.

Sagol bitanemmmmmmm sizde durumlar nasıl yerim senin fındığını tamam tatlım atarım fotoları sence kıyafet almak için erken mı canim :44::44::44::44:

Sagol bitanemmmmmmm sizde durumlar nasıl yerim senin fındığını tamam tatlım atarım fotoları sence kıyafet almak için erken mı canim :44::44::44::44:

yok hayatım erken değil diye düşünüyorum. bende 23.24 te almaya başlamıştım. şimdi herşeyi hazır çok şükür. birde hastane için çanta için bir sürü şey çıkıyor yavaş yavaş başlamak lazım.
biz kızımla iletişim halindeyiz.:)) çok konuşuyorum onunla . elbiselerini çıkarıp seviyorum . özledim ve sabırsızlanıyorum artık:))

Bendeeeeee çok sabirsizlaniyirum ama bana daha var bir de dogum korkusu var bende ins sorunsuz atlatiriz nereden basliyacagimi bilmiyorum yavaş yavaş başlayalım o zaman babamizin parasını yemeye

Bendeeeeee çok sabirsizlaniyirum ama bana daha var bir de dogum korkusu var bende ins sorunsuz atlatiriz nereden basliyacagimi bilmiyorum yavaş yavaş başlayalım o zaman babamizin parasını yemeye

:))) ilahi çok tatlısın.. yeyin tabi. doğum korkusu için bişeyler yapıcakmısın canım. sezeryan düşünüyorsun o halde.

evet canım merak içindeyim ne zaman geleceğini acaba tam gününde mi gelecek bakalım heycan korku neyle karsılasacagını bılememek nasıl olacak dusuncesı ne bıleyımm değişik seylermişş son gunler
Canım benim ne güzel heyecanlardır bunlarrrr Rabbim herşeyin yolunda gidip sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnn

yerim ben o göbişi dolduranıııııı
çok normal hayatım. sen çatlatma iğnesi oldun:) merakında çok doğal. ama nasipte varsa olacak unutma. önüne geçilmiyor. kafanı fazla takmamaya çalış.
çalış çalış...:)))
evet canım 2gün üstüste kıpkırmızı çizgiler gördüm ama sayılaırmız etkilenmesin diye dün çalışmadık cumartesi-pazar çalışmıştık zaten bugün de çalışcazzz bi de perşembe yeter herhalde dimi kuzum perşembe 20.günüm olacak devam etmeyelim dimiiiii:18:

bilemedim ki hayatım. adet döngüne bağlı işte. bazen 22. 24. günleride bulabiliyor. gerçi çatlatma iğnesi oldun ama. doktorun ne dedi bu konuda.

bilemedim ki hayatım. adet döngüne bağlı işte. bazen 22. 24. günleride bulabiliyor. gerçi çatlatma iğnesi oldun ama. doktorun ne dedi bu konuda.

Ya tam bir zaman söylemedi diye hatırımda kaldı iğneyi vurduktan sonra 36saat sonra ilişki sonrasında da gün aşırı ilişki dedi ama heyecandan unuttum bende dün de ovu testi yaptım bende çift çizgiyi tekrar gördüm bi kaç gün sonra tekrarlarım olmazsa duruma göre devam ederiz

Benim de nefessiz kaldığımı hissettiğim oluyor. Akşam sabah yanıyorum zaten. Dün akşam atletle oturdum evde daral geldi çünkü Sıcaklar yüzünden yürüyüşlerimi de aksattım.

3 gün daha çalışacağım sonra evde dinlenirim inşallah

Nerede göbiş

korkma canım neden kötü sonuç çıksın ki? birşeylerle oyalanmaya çalış

içini ferah tut. senin kaygı ve stresin bebeğine yansıyor unutma

gece rüyama girdi test sonucu 1000 de 2.8 ne olacak diye düşünüyorum bu aralar rüyalarımda sıkıntılı hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim atamıyorum aklımdan bakalım 16:00 da çıkacak test

:) biraz ters yatınca şimdiden kullanılıyo işte aferin cimcimeye üzmesin annesini doğunca yeterince yorulacak zaten

maşallah gözünaydın canım bekliyoruz cicilerin resimlerini :)

tabi tabi garantile :)))

:))) ilahi çok tatlısın.. yeyin tabi. doğum korkusu için bişeyler yapıcakmısın canım. sezeryan düşünüyorsun o halde.

sende cok tatlısınnnnn canım be4nımmmmmm vallahı normal ıstıyorummmm bebegımın durumuna baglı korkuda sardı ıcımı ne yalan soyluyummmmmmmm hayırlıısyla kurtulurzz ınsallahh:18::18::18::18::18:

asbeloveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee habıbtemmm canım benımmmmm heyecanlı bekleyıssssss ınsallah bebısın gobısıne konacakkkkkkkkkkkk ama sakın ıgnenın etkısı gecmeden evde ıdrar testı yapma bende catrlatma ıgnesı kullandımmmm ılk ıgnede hamıle kaldımmmmm ınsallah sende kalırsınnn bıtaennnnmmmm:26::26::26::26::26:

asbelove nasılsın canım nasıl gidiyo heyecanlı bekleyiş ne kadar kaldı sonuca
haftaya cumartesi canım daha çok varrr acaip heyecan ve stres var bilmiyorum canım yaa inşallah inşallahh

tabi tabi garantile :)))
napam kuzum bu değerleri zxor bulduk zaten inşallah tutunur bebeğim ya da bebişlerim onları özlemle bekleyen annelerine

evet canım evet ama daha çalışma safhasındayız inşallah işe yarar inşallahhhhh ne zaman geçiyor iğnenin etkisi ben hiç bilmiyorum kiiiii
dualarınızda eksik etmeyin nolurrrr

14 gun sonra kan testı yaptır kesın sonuc oncesınde ben ıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı uzuldummmmm ama bır anda esım kalk kan testı yaptıralım dedı gıttık sonuc pozıtıfıtı ve ben dogru durust calısma bıle yapmamıstımmm dualarım senınle bebısın bebıslerın senınle olur tatlım

sende cok tatlısınnnnn canım be4nımmmmmm vallahı normal ıstıyorummmm bebegımın durumuna baglı korkuda sardı ıcımı ne yalan soyluyummmmmmmm hayırlıısyla kurtulurzz ınsallahh:18::18::18::18::18:

Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm. inşallah hikayelerimizide paylaşıcaz buradan hayırlısıyla. ben korkmuyorum. niye bilmiyorum. değişik bir cesaret var içimde hiç duymadığım. inşallah son ana kadar devam eder:))

dualarımız seninle canım beniiimm. ben izne çıkmadan alıcam inşallah haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…