Ilk çocuğunu düşünenler...

KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.

asya beebeeemmm dayanamadımm:)))

mesajın için saol kuzu...asya tebrikler cnm...oğluşunu yerim senin..ya o doktprda ama salakmış sen sıkma canını

2 li testimizin sonuçları çıktı ni problem yok allaha şükür :) 1 ay sonrasına randevu verdi paylaşmak istedim
gözün aydın tatlım :61: iyi yaptın paylaş tabi. mutluluk paylaştıkça çoğalır :61::61:

mesajın için saol kuzu...asya tebrikler cnm...oğluşunu yerim senin..ya o doktprda ama salakmış sen sıkma canını

sağol canım benim. valla oğluşum olacakmış yaa hala şoktayım :9: evet salak doktor salak!

Günaydınnn hanımlar :49::49:

GÜNAYDIN CANIM

kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçenlerde bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızımız olacakmış ve ona isim arıyorum iki isimli olucak 2.ismi birsen olucak rahmetli kayınvalidemin adı onun yanına güzel anlamlı bir isim arıyorum yardımcı olurmusunuz ...

:))) aynen öyle hayatım. büyüdükçe iletişime geçiyor. yatış şeklimiz bile değişti. bir tane kafamda bir tane göbeğimin altında bir tanede bacak arasında yastıkla uyuyorum. yön değiştirmekte bir o kadar zor. soldan sağa dönerken yastıkların hepsini değiştirmem lazım:))) çok komik bir durum ama bazen çok eriniyorum:)) halime gülüyor eşim. aramıza bir duvar örüyorum resmen

benimde ellerimde uyuşmalar şişliklewr başladı o yastık olayı bizde de var şimdilik 1le idare ediyoruz biz gerçi:1: eşim ilk zamanlar hiç yatamazdı biraz derin uyuyor vurursam kızıma diye şimdide alıştı yastığa ben koymasam bile aramızda benden çok o girdi valla piskolojiye yalnız bizde hala ilginç birşey vaR sizde yaşadınızmı bilmiyorum ama babasına çok nazlanıyor kızım benim sözlediklerime arada tepki veriyo tekme falan atuyo ama eşim elini karnıma koyduğu an duruyo çok mu nazlı olacak ne:1:
bu şişlikler uyşmalar sende de var mı tatlım yaşadın mı bu arada

Bende çalıştığım için korkuyordum bir yandan da temmuz ayında 2 yıllık evli olucam. Yaz sonu olan bebiş planlarımızı bu aya çektik mutlu haberi bekliyorum inş sonucu öğrenmeye 1 hafta kaldı :)

sağ elim uyuşuyor kızlar ıkı gunden berı elım nereye gelıyor da uyusuyor bılmıyorum neden oldu boyle bu gece de dıkkat edıcem nerden cıktı bu uyusma bılmıyorum

bu gece ruyamda nişanım gelmişti :) cok heycanlanmıstımm yaa

sağ elim uyuşuyor kızlar ıkı gunden berı elım nereye gelıyor da uyusuyor bılmıyorum neden oldu boyle bu gece de dıkkat edıcem nerden cıktı bu uyusma bılmıyorum

bu gece ruyamda nişanım gelmişti :) cok heycanlanmıstımm yaa
Yakında gerçekten gelecek nişan. Benim son iki günüm kaldı sonra izne ayrılıyorum. Artık otururken yatarken rahat edemiyorum ki...

Back