- Konu Sahibi meleksimam
- #20.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.
asya beebeeemmm dayanamadımm:)))
bende seni seviyorum canım beniiimmm.... :))))
ereni de seviyoruz.:)))
teyzesi erene hemen hediyesini gönderir..
2 li testimizin sonuçları çıktı ni problem yok allaha şükür :) 1 ay sonrasına randevu verdi paylaşmak istedim
sağlık olsun canım. bizimde ne aylarımız hüsran geçti. Elbet yüzün gülecek![]()
gözün aydın tatlım2 li testimizin sonuçları çıktı ni problem yok allaha şükür :) 1 ay sonrasına randevu verdi paylaşmak istedim
mesajın için saol kuzu...asya tebrikler cnm...oğluşunu yerim senin..ya o doktprda ama salakmış sen sıkma canını
bugün geç kalmışsınız kimse uğramamış henüz. şaşırdım![]()
günaydın tatlımmmmmmmm![]()
Günaydınnn hanımlar![]()
:))) aynen öyle hayatım. büyüdükçe iletişime geçiyor. yatış şeklimiz bile değişti. bir tane kafamda bir tane göbeğimin altında bir tanede bacak arasında yastıkla uyuyorum. yön değiştirmekte bir o kadar zor. soldan sağa dönerken yastıkların hepsini değiştirmem lazım:))) çok komik bir durum ama bazen çok eriniyorum:)) halime gülüyor eşim. aramıza bir duvar örüyorum resmen
günaydınn şekerim ne haber ????
İnşallah Rabbim bekletmeden ilk ayında verir hediyeniBende çalıştığım için korkuyordum bir yandan da temmuz ayında 2 yıllık evli olucam. Yaz sonu olan bebiş planlarımızı bu aya çektik mutlu haberi bekliyorum inş sonucu öğrenmeye 1 hafta kaldı :)
Yakında gerçekten gelecek nişan. Benim son iki günüm kaldı sonra izne ayrılıyorum. Artık otururken yatarken rahat edemiyorum ki...sağ elim uyuşuyor kızlar ıkı gunden berı elım nereye gelıyor da uyusuyor bılmıyorum neden oldu boyle bu gece de dıkkat edıcem nerden cıktı bu uyusma bılmıyorum
bu gece ruyamda nişanım gelmişti :) cok heycanlanmıstımm yaa
Yakında gerçekten gelecek nişan. Benim son iki günüm kaldı sonra izne ayrılıyorum. Artık otururken yatarken rahat edemiyorum ki...