Ilk çocuğunu düşünenler...

tabi bende yaşadım uyuşmaları. şişlikler hala oluyor. son 1 haftadırda bacaklarımda ağrılar başladı. doktorum normal dedi. doğumla hepsi geçecek dedi. kan basıncından dolayı öyle oluyormuş. benim kızım babasıyla konuşmayı seviyor:) babası konuşuyo hiç sesini çıkarmadan kıpırdamadan bekliyo. eşim susunca başlıyo vurmaya:)) eşim mors alfabesiyle iletişim kurduklarını iddia ediyor ama:))
yastık son zamanlarda vazgeçilmezimiz oldu:)) doğumdan sonra nasıl bırakıcaksam.

kızlar günaydın:)))
dün doktor kontrolümüz vardı. şeker im çok iyi durumda çıktı. ayrıca başka tetkiklerde yapıldı. hormonlar idrar tam kan herşeye bakıldı.
veee mucizem bana bir kez daha gösterdi mucizesini. benim PLT değerim çok yükseti bilyosunuz son 3 yıldır da hiç düşmedi hatta gebeliğim imkansızdı bu değer yüzünden bebeğime embol atma riskimiz vardı. hep kontrol altındaydım biliyorsunuz diğer hamile arkadaşlar ayda 1 kontrole giderken ben 15 günde yada haftada gidiyordum. veeee işte bombaaa... 100-400 arası olması gereken değer 370 çıkmış ve çok normal bir değere düşmüş. çok mutlu olduk. meleğim bana sihirli değneğiyle dokundu dedim herkes ağladı. inanamıyorum. ben ömür boyu haplara bağlı kalacaktım. her an bir yerde düşüp kalma korkusuyla yaşıyordum. ama geçti... çok basit bir kelime dimi.. geçtiii..... :))))
kızım doğana kadar ilaçları bıraktık. tabi bir kontrol daha yapılacak. doğum bu durumda sorunsuz olur dedi doktorum. nasıl mutluyum anlatamam. neler yaşadım ben bu hastalıktan. çok şükür. meleğğiiiimmmm... çookk seviyoo anne seniii:)))

gamze ben msjını yenı gordum cnm msj attım kusura bakmaaa

önemli değil hayatım. :)

2 li testimizin sonuçları çıktı ni problem yok allaha şükür :) 1 ay sonrasına randevu verdi paylaşmak istedim

çok sevindim canım benim:))) inşallah diğer testlerde böyle teerrtemiz çıkacak.

mesajın için saol kuzu...asya tebrikler cnm...oğluşunu yerim senin..ya o doktprda ama salakmış sen sıkma canını

rc ederim beeebbeemm..

hmm kıskanırız ama bak şimdi teyzesi :)

:))) sizede var gülüm. aynı anda gönderirim diye düşündüm.

canım yaaa... hadi hayırlısıyla yolumuzu aç. kolaycacık doğur:) arkandan gelelim.

Çok sevindim canım benim Meleğin şimdiden annesine mutluluk vermeye başladı. Yerim ben onu

Canımmmm gözlerim dolu dolu okudummm. Rabbimin prensesinle yolladığı bir mucize daha. Prenses annesine şimdiden bakıyorrrr

5 nisandan beridir bebek için uğraşıyoruz adetim 28 güne bir olur düzenlidir ama bu ay adetim 2 gün sürdü sonrasında hep leke geldi.. ve şuan alt kasıklarımın en çok solda şişlik var baya belirgin bir şişlik hamilemiyim yoksa kist mi var anlayamadım eczaneden test alsam belli olur mu hemen cevap verebilirseniz çok memnun olacağım...

Adet tarihin geçtiği için belli olur testte.

bir anda oldu benimde çok tuhaf hissediyorum kendimi şiştim diyorum dün anneme tabi şişcen kolay mı diyo hep böyle mi kalcam anne ya diyorum geçer geçer diyo bide çocuk avutur gibi benim bacaklarım 3 .ayda bir ağırmıştı kaslarım şimdilik bişey yok ama büyüdükçe kızcem basınç yapacak gibi geliyor bana da aetık karnımı hissediyorum hamiş göbüşü olmaya başladı kızım
vallla bizimki çok nazlı babası her gece seviyo öpüp öyle uyuyo ama bizimki nazlı naaparız bilmem
aynen bizim 3. aydan beri aramızda bide artık bir parçamız oldu yastık

gerçekten bebekler tam bir mucize rabbim inş doğuncada sana en büyük ilaç olsun hiç hastalık falan kalmasın çok sevindim canım

nazlı kuzucuk:))) evet şişlik doktorlarda normal görüyor. hayırlısı bakalım doğsunlarda sağlıkla. hiç biri kalmayacak bu problemlerin.

sağolasın canım benim. Allah yüzümüze baktı. kızıma daha çok bağlandık. meleğim sağlıkla gelicek inşallah. banada sağlık getirdi şimdiden.

aynen canım önemli olan onların sağlığı çekeriz naapalım anne olmak kolay diil diyorum bende kendi kendime şükürler olsun veren Rabbime aratmadı
bebekler gerçekten çok büyük mucize hamile olduğunda okuyorsun nasıl geliştiğini öğreniyorsun harika birşey gerçekten içinde bir mucize büyüyo gün gün sen ve en kıymetlinden bir parça hayalmi gerçekmi doğana kadar böyle gidecek sanırım bizdede benim nazlı kızımla
RABBİM isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşşşşşşşş kızlarrrrrrr

aminnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya 20.gündeyim henüz ama bugün kasık ağrım ve bel ağrım var vücudum bana yine oyun oynuyor yaaaa:44:

bazen beynimizde oyun oynayabiliyor işte hayatım. çok merak edip düşünmeden duramıyosun dimi. ondanda olabilir. biraz kafanı dağıtmaya çalış. hayırlısı neyse onu versin rabbim.

bazen beynimizde oyun oynayabiliyor işte hayatım. çok merak edip düşünmeden duramıyosun dimi. ondanda olabilir. biraz kafanı dağıtmaya çalış. hayırlısı neyse onu versin rabbim.

evet canım durmadan onu hatırlatacak bişey oluyor kendimi oyalasamda. Biliyorum o oyun oynamaları ben bizzet yaşayan biri olarak bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım

canım çok geçmiş olsun. geçmişte şükürler olsunn ne güzel şeyler yazmışsın böyle... Allah bir daha zor günler yaşatmasın, tekrarları olmasın.

BİRSEN GÜL - BİRSEN NUR ilk aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…