Ilk çocuğunu düşünenler...

hayırlıısylaaaa dogurursun dogururuzzzzzzzzzzzz ınsallah canımmmm ınsallah son ana kadar cesaretın bu sekılde kalırrrrrrrrrrrrr

hayırlısı canım stres yapmamaya çalış biliyorsun bebeğin en büyük düşmanı stres allah nasip ettiyse kurtuluşu yok :) hayırlısıyla dualarla bekleyelim bakalım

ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:

dualarımız seninle canım beniiimm. ben izne çıkmadan alıcam inşallah haberlerini
ne zaman çıkıyorsun canım izne sen Allah razı olsun canımmm

:) kızlar zamanında ne denmişti o bebek buraya gelecek :) şimdide o bebek oradan sağlıkla çıkacak annnesinin kucağına gelecek ! diyelim öyle olsun

ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:

tatlıommmm bende tam adet gunumde yapmıstımmmm zaten doktorun o gune gore catlatma ıgnenı yaptı ayyy heyecanla beklıyorummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmm ıns ıyı sonuclar cıkacakkk agır kaldırıyım temızlık yapıyım deme bugunlerde

yapamıyorum ki zaten canım kociş yemekten başka bişey yaptırmıyor. Bu arada ayağımı burktum bileğim şişti kaç gündür öyle dolaşıyorum röntgen çekecekler diye şimdilik krem sürüyorum ama perşembeden sonra onu da süremeyeceğim diye endişe ediyorum yaa napcam böyleee

kıyamam sana bıtanemmm gecmıs olsunnnnnnnnnnnnnn suan krem sur ayagına fazla basmaaaaaaa canım benım yaaaaa

haziranın ilk haftası çalışıcam tam 1 ay var hayatım kısmetse.

:) kızlar zamanında ne denmişti o bebek buraya gelecek :) şimdide o bebek oradan sağlıkla çıkacak annnesinin kucağına gelecek ! diyelim öyle olsun

çıkacaaakkkkkk:))))

çok geçmiş olsun canım yüklenmemeye çalış üstüne

kızzz ne tatlı olmuş o öylee:))) daha dolsurucan o tshirtin içini:)))

gamzemmmm dün kasık ağrılarım olunca yakında bir doktora gittim canımı sıktı biraz. başka doktora daha gidecem bugün. bebeğinin duruşu normal değil ani harekette suyun gelebilir dedi inşallah 3. doktor bu kadının salak olduğu söyler

Ben yeni uye oldum ama nereye soracagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum ben 39 haftalik bebegimi dogumda kordon dolanmasi yuzunden kaybettim sonrasi ile ilgili soracaklarimi nereye yazmaliyim acaba simdiden tesekkur ederim

nasıll yaaa
kuzum başka dr.a git sen kesinlikle üzme de kendini daha 15.haftadasın neden bahsediyor o yaaa

gülüüümmm. tamam çok can sıkıcı bişey. ama lütfen pozitif düşünmekten vazgeçme olur mu.. hemen başka bir doktora git. ve bir an önce çözümünü bul. progestan kullanırsın en fazla. seni bu kadar endişelendirmeye kimsenin hakkı yok. mutlaka haber ver bana.

yok daha neler sıkma canını başka birine git

KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.

asya beebeeemmm dayanamadımm:)))

ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh

ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh

maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.

seviyorum seni!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…