- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.401
Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm. inşallah hikayelerimizide paylaşıcaz buradan hayırlısıyla. ben korkmuyorum. niye bilmiyorum. değişik bir cesaret var içimde hiç duymadığım. inşallah son ana kadar devam eder:))
haftaya cumartesi canım daha çok varrr acaip heyecan ve stres var bilmiyorum canım yaa inşallah inşallahh
napam kuzum bu değerleri zxor bulduk zaten inşallah tutunur bebeğim ya da bebişlerim onları özlemle bekleyen annelerine
evet canım evet ama daha çalışma safhasındayız inşallah işe yarar inşallahhhhh ne zaman geçiyor iğnenin etkisi ben hiç bilmiyorum kiiiii
dualarınızda eksik etmeyin nolurrrr
ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:14 gun sonra kan testı yaptır kesın sonuc oncesınde ben ıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı uzuldummmmm ama bır anda esım kalk kan testı yaptıralım dedı gıttık sonuc pozıtıfıtı ve ben dogru durust calısma bıle yapmamıstımmm dualarım senınle bebısın bebıslerın senınle olur tatlım
ne zaman çıkıyorsun canım izne sen Allah razı olsun canımmmdualarımız seninle canım beniiimm. ben izne çıkmadan alıcam inşallah haberlerini
Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm. inşallah hikayelerimizide paylaşıcaz buradan hayırlısıyla. ben korkmuyorum. niye bilmiyorum. değişik bir cesaret var içimde hiç duymadığım. inşallah son ana kadar devam eder:))
ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:
tatlıommmm bende tam adet gunumde yapmıstımmmm zaten doktorun o gune gore catlatma ıgnenı yaptı ayyy heyecanla beklıyorummmmmmmmmmmmmm habıbtemmmmm ıns ıyı sonuclar cıkacakkk agır kaldırıyım temızlık yapıyım deme bugunlerde
yapamıyorum ki zaten canım kociş yemekten başka bişey yaptırmıyor. Bu arada ayağımı burktum bileğim şişti kaç gündür öyle dolaşıyorum röntgen çekecekler diye şimdilik krem sürüyorum ama perşembeden sonra onu da süremeyeceğim diye endişe ediyorum yaa napcam böyleee
kıyamam sana bıtanemmm gecmıs olsunnnnnnnnnnnnnn suan krem sur ayagına fazla basmaaaaaaa canım benım yaaaaa
ya 18i benim günüm ama ben p.tesiye kadar beklerim herhalde olmazsa yaparım inşallahhh diye umut ediyorum gerçi 18ine kadar zaman nasıl geçecek diye endişelerim var ama hayırlısı:18:
ne zaman çıkıyorsun canım izne sen Allah razı olsun canımmm
:) kızlar zamanında ne denmişti o bebek buraya gelecek :) şimdide o bebek oradan sağlıkla çıkacak annnesinin kucağına gelecek ! diyelim öyle olsun
yapamıyorum ki zaten canım kociş yemekten başka bişey yaptırmıyor. Bu arada ayağımı burktum bileğim şişti kaç gündür öyle dolaşıyorum röntgen çekecekler diye şimdilik krem sürüyorum ama perşembeden sonra onu da süremeyeceğim diye endişe ediyorum yaa napcam böyleee
haziranın ilk haftası çalışıcam tam 1 ay var hayatım kısmetse.
çıkacaaakkkkkk:))))
kızzz ne tatlı olmuş o öylee:))) daha dolsurucan o tshirtin içini:)))
gamzemmmm dün kasık ağrılarım olunca yakında bir doktora gittim canımı sıktı biraz. başka doktora daha gidecem bugün. bebeğinin duruşu normal değil ani harekette suyun gelebilir dediinşallah 3. doktor bu kadının salak olduğu söyler
gamzemmmm dün kasık ağrılarım olunca yakında bir doktora gittim canımı sıktı biraz. başka doktora daha gidecem bugün. bebeğinin duruşu normal değil ani harekette suyun gelebilir dediinşallah 3. doktor bu kadının salak olduğu söyler
KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.
asya beebeeemmm dayanamadımm:)))
ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh
KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.
asya beebeeemmm dayanamadımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?