• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

yok aklına öyle şeyler gtirirsen psikolojik olarak olmaz zaten. hemde negatif düşüncelere davetiye çıkarma. pozitif düşün. başka şeylerle uğraşmayı dene aklına geldikçe. bak nasıl sürpriz yapacak sana:)

ben ne yapam fikir ver bana da kuzum aklım fikrim bebişte tutundu mu tutunuyor mu acaba diyeee:34:

Daisy nasıl gidiyor?

Ben yanıyorum resmen. Çok sıcak hava. Göbeğim aşağı indi benim. Hafifledim :49: Bebeğim de kıpırdanıp duruyor. 4 gün daha çalışıp izne çıkacağım. Bebeğimin odasını ve eşyalarını düzenliyorum. İnsan ne kadar özeniyor ya. Her şeyine dikkat ediyoruz. Oğluma bir de kısa şortlu tulum alıcam. Yaza hazırlıklı olsun yavrum.

Senin seçeneğin daha çok. Öyle güzel kız elbiseleri var ki içim gidiyor

benımde karnım asagı ındı artık dayanılmaz sancılara dogru ılerlıyorum nefesım kesılıyor bazen hayırlısı neyse o olsun bakalım son zamanlarda içim yanıyor soguk seyler yıyıp ıcmek ıstıyorum sıcak basıyor benı yanıyorum resmen

ya kv yaptıklarına ilk başta çok üzülüyodum ama sonra alıştım galiba...bebeğim hala ters dönmedi gamze doktor belki döner ama zor gözüküyodu dedi...böle giderse sezeryan dedi...geçen k.b aramıuş abi normal doğursun diomuş...dönmezse nasıl doğuracaksam ters ters..iyi niyetliyiz die herkesin herşeyi sölemesine sinir oluyorum

kendi annemede kızgınım açıkçası tek evladı oğlu gibi davranıyor..beni hi,ç düşünmüyor sadece canı sıkılınca çözemeyince beni arayo böle bişey var bi hallet dio..ama yeter daha napıyım ki ben

çok bunaldım

hayatım senin kv. de ve ekürisine, Gamzenin anne terliği lazım. Öyle bir atacaksın ki döne döne hepsine isabet edip eline gelecek. Boşver canım yaa.. herkesi boşver sen kendi derdine keyfine bak. Bende anamı arasam eminim yine birilerini şikayet edip duracak. kendi annemle bile az öz görüşüyorum. yapacak bişey yok. Kendi annem bile bencil davranıyorsa yapacak birşeyim yok...

slm kızlar tatlı bebişler nasılsınız :)

:))) haklısın hayatım. yaptıkları yapacaklarının garantisi benim sincapımın:)) cumartesi sabah eşim erken kalktı karnımda yine bir çift ayak çıkıntısı vardı. aman benim kızım uyanmışmı diyerek okşaya okşaya yatıştırdı. bu kez kafasını dikti diğer taraftan:))) çok tatlı oluyor. canımda acısa kıyamıyorum ona:))

:) dün gece ben bile yastıkla yattım :) şimdiden :) geçen gece ters yatmışım belim tutulmuş bacağıma yastık alınca rahat uyumuşum ama dönüşlerde yastığı düzeltmek hiç hoş değil seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun hele ki o göbüşle :)

saolsun kızlar inş.
malum bizde eşim tarafına iki torun bideden geliyor kv birine döklüyo birnede doğuran düşünsün dio ki o kişi ben oluyorum bu arda büyük kaynım eltim boşanıyo arda çocuk sersem oldu..bide aynı sitede olduğumuz için çocuk hep burda ihtiyaçları ile birlikte..yok mont alın yok söle yapım ee ben çalışmıyorum
kendi kardeşim bi iş kurma sevdasına girdi olmadı dünyanın borcunu çıkardı annem her gün arayıp ağlıyo sinirlerim iyice bozuldu..küçük kayınbirdaer elti benim nasıl doğuracağıma kadar ta eskişehirden karışıyo

ve bu insanlar nasıl bu kadar rahat bende onu anlmaya kafa yoruyom

ayy ben daraldım burada okurken allah yardımcı olsun canım hele o doğumuna karışan cisne allah akıl fikir versin ona mı kalmış ya densiz yüz bulunca astar istiyo insanlar sen takma onları bebişini düşün canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir hayırlısı nasılsa öyle olsun doğum yeter ki bebekte sende sağlıklı olun

Kızlar, acaba doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama neyse...
Bende ilk çocugum olsun diye 5 aydır deniyorum bu ay adetim nerdeyse bir ay gecikti hala olmadı testler yaptım negatif doktoroda gittim negatif:( geçen ay :2:gribden dolayı içtiğim ilaçlar dengemi bozmuş o yüzden adetim gecikmiş. Bu sebeple bende bir korku başladı ya olmazsa diye.
şimdi aklım hep orda:18:

ben 9 ay denedim arada rahatsız oldum troidim azdı olan gelen ilacı kullandım doktora gittim normal herşey dedi hergün düşünür oldum hiç aklımdan çıkmadı arkadaşlar hamile kaldı kısa sürede benim niye olmuyo diye taktım en sonunda hayırlısı dedim boşvermeye çalıştım hatta siteye bile girmedim sonra sevgililer gününde olan oldu ayda 2 seferle hamile kaldım şubat 28 çekiyo bat ne zaman daha gelmedi derken kadınlar gününde öylesine test yaptım şok şok şokk :) anlayacağın çok takmamaya çalış bırak aşk çocuğu olsun :)
yeniden merhaba kızlar,
4 mayısta 538.7 çıkan değer bugün 1416 ya çıkmış veee kesemizi gördükkk çok şükürrr:)
herkesin güzel haberlerini kendimin gibi heyecanla suratımda gülücüklerle okuyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz evrene pozitif cümleler yolluyorum ve bol bol allaha dua ediyorum hepimiz için öperim sizi

çok sevindim canım hayırlısı olsun :) allah sağlıkla sıhatle kucağına almayın nasip etsin

evet canım merak içindeyim ne zaman geleceğini acaba tam gününde mi gelecek bakalım heycan korku neyle karsılasacagını bılememek nasıl olacak dusuncesı ne bıleyımm değişik seylermişş son gunler :52::52::52::52::52:

kolaycacık geçsin inşallah. bir bakmışsın ki çıkmış olsun yani. öyle kolay olsun :1:

ben ne yapam fikir ver bana da kuzum aklım fikrim bebişte tutundu mu tutunuyor mu acaba diyeee:34:

çok normal hayatım. sen çatlatma iğnesi oldun:) merakında çok doğal. ama nasipte varsa olacak unutma. önüne geçilmiyor. kafanı fazla takmamaya çalış.
çalış çalış...:)))

hayatım senin kv. de ve ekürisine, Gamzenin anne terliği lazım. Öyle bir atacaksın ki döne döne hepsine isabet edip eline gelecek. Boşver canım yaa.. herkesi boşver sen kendi derdine keyfine bak. Bende anamı arasam eminim yine birilerini şikayet edip duracak. kendi annemle bile az öz görüşüyorum. yapacak bişey yok. Kendi annem bile bencil davranıyorsa yapacak birşeyim yok...

bi söylersem anneme taa buralardan atar valla. zaten kaç aydır banada atamıyo birikmiştir iyice:)))

Gunaydinnnnnnn kızlar nasilsinizzzzzzz dün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğim çok iyi maşallah :nazar: 3 hafta sonra seker yüklemesi yapacak kızın çok uzun olacak teyzeleri maşallah maşallah bugün kızıma ciciler alacam çok heyecanlıyım :52::52::52::52:

slm kızlar tatlı bebişler nasılsınız :)

:) dün gece ben bile yastıkla yattım :) şimdiden :) geçen gece ters yatmışım belim tutulmuş bacağıma yastık alınca rahat uyumuşum ama dönüşlerde yastığı düzeltmek hiç hoş değil seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun hele ki o göbüşle :)

ayy ben daraldım burada okurken allah yardımcı olsun canım hele o doğumuna karışan cisne allah akıl fikir versin ona mı kalmış ya densiz yüz bulunca astar istiyo insanlar sen takma onları bebişini düşün canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir hayırlısı nasılsa öyle olsun doğum yeter ki bebekte sende sağlıklı olun

ben 9 ay denedim arada rahatsız oldum troidim azdı olan gelen ilacı kullandım doktora gittim normal herşey dedi hergün düşünür oldum hiç aklımdan çıkmadı arkadaşlar hamile kaldı kısa sürede benim niye olmuyo diye taktım en sonunda hayırlısı dedim boşvermeye çalıştım hatta siteye bile girmedim sonra sevgililer gününde olan oldu ayda 2 seferle hamile kaldım şubat 28 çekiyo bat ne zaman daha gelmedi derken kadınlar gününde öylesine test yaptım şok şok şokk :) anlayacağın çok takmamaya çalış bırak aşk çocuğu olsun :)

çok sevindim canım hayırlısı olsun :) allah sağlıkla sıhatle kucağına almayın nasip etsin

:))) o yastığa alışsan iyi olur hayatım:))) çookk kavgalarınız olacak daha :)) iyiyiz biz kızımla hayatım. artık az tartışıyoruz. anlaştık geceleri benim uyumama izin veriyor bende gün içerisinde ona hareket özgürlüğü tanıyorum:))

Back