- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.341
saolsun kızlar inş.
malum bizde eşim tarafına iki torun bideden geliyor kv birine döklüyo birnede doğuran düşünsün dio ki o kişi ben oluyorum bu arda büyük kaynım eltim boşanıyo arda çocuk sersem oldu..bide aynı sitede olduğumuz için çocuk hep burda ihtiyaçları ile birlikte..yok mont alın yok söle yapım ee ben çalışmıyorum
kendi kardeşim bi iş kurma sevdasına girdi olmadı dünyanın borcunu çıkardı annem her gün arayıp ağlıyo sinirlerim iyice bozuldu..küçük kayınbirdaer elti benim nasıl doğuracağıma kadar ta eskişehirden karışıyo
ve bu insanlar nasıl bu kadar rahat bende onu anlmaya kafa yoruyom
kv ni boşver. zaten ondan beklentin yoktu. tabi insanın ağırına gider ona yapıpta sana yapmaması heleki böyle bir durumdayken. sen çalışsan bu kadar dokunmazdı çok eminim canım. sen büyük kayınının çocuğunu çok seviyordun hatırladım. tabi böyle durumlarda olan çocuğa oluyo dimi haklısın. ama sen de dediin gibi kolay bulmadın ki karnındaki yavruyu. nasıl geldiyse dünyaya o da bir şekilde büyüyecek. anne ve babası düşünsün. hatta k.v den düşünsün oda torunu. eltinle k.b derinde halt yiyolar yani. onlara neki. karıştırma hayatım. kestir at. bak nasıl rahatlıycan. şu çektiğin eziyete bak yaa. çok üzüldüm. kardeşin ve ailenle ilgili bişey diyemem. olan yine arada annene olmuş canım.
ama sende çok mücadele verdin. doktorlar gitmesi gelmesi. maddi manevi. kocanla bir sürü uğraştın. doktora götürmen bile bir sürü sıkıntıydı. azıcık kendini düşün diycem ama umarım yapabilirsin hayatım.
ya kv yaptıklarına ilk başta çok üzülüyodum ama sonra alıştım galiba...bebeğim hala ters dönmedi gamze doktor belki döner ama zor gözüküyodu dedi...böle giderse sezeryan dedi...geçen k.b aramıuş abi normal doğursun diomuş...dönmezse nasıl doğuracaksam ters ters..iyi niyetliyiz die herkesin herşeyi sölemesine sinir oluyorum
kendi annemede kızgınım açıkçası tek evladı oğlu gibi davranıyor..beni hi,ç düşünmüyor sadece canı sıkılınca çözemeyince beni arayo böle bişey var bi hallet dio..ama yeter daha napıyım ki ben
çok bunaldım
ben daha öncelerden biliyorum. sen elinde olunca zaten hep koşmuşsun ailenin yardımına. bunu biliyor olmaları lazım canım. haklısın sende artık kendini düşünmelisin. hepsini geçtim bebeğini düşünmelisin. bizler doğunca herşeyin bitmediğinin bilincinde insanlarız işte. nasılsa büyür diyemiyoruz dimi.
k.b nede yuh diyorum. ona neki?. kocan da onun aklına gitmiyordur umarım. hem son 2 hafta kalana kadar dönebilir bebiş. dönmesede hayırlısı gülüm kısmetinde sezeryan vardır .
Canım sen işten çıktın mıııı ben hiç bilmiyorum senin hamişliğin yetmezmiş gibi bi de bu dertler mi var başında kıyamam canım benimmmmsaolsun kızlar inş.
malum bizde eşim tarafına iki torun bideden geliyor kv birine döklüyo birnede doğuran düşünsün dio ki o kişi ben oluyorum bu arda büyük kaynım eltim boşanıyo arda çocuk sersem oldu..bide aynı sitede olduğumuz için çocuk hep burda ihtiyaçları ile birlikte..yok mont alın yok söle yapım ee ben çalışmıyorum
kendi kardeşim bi iş kurma sevdasına girdi olmadı dünyanın borcunu çıkardı annem her gün arayıp ağlıyo sinirlerim iyice bozuldu..küçük kayınbirdaer elti benim nasıl doğuracağıma kadar ta eskişehirden karışıyo
ya kv yaptıklarına ilk başta çok üzülüyodum ama sonra alıştım galiba...bebeğim hala ters dönmedi gamze doktor belki döner ama zor gözüküyodu dedi...böle giderse sezeryan dedi...geçen k.b aramıuş abi normal doğursun diomuş...dönmezse nasıl doğuracaksam ters ters..iyi niyetliyiz die herkesin herşeyi sölemesine sinir oluyorum
kendi annemede kızgınım açıkçası tek evladı oğlu gibi davranıyor..beni hi,ç düşünmüyor sadece canı sıkılınca çözemeyince beni arayo böle bişey var bi hallet dio..ama yeter daha napıyım ki ben
çok bunaldım
yok cnm kocam onun aklına uymuyor..onun karısı normal doğracakmışta şöle iyiymiş böle iyiyimiş..ben bilmiyorum sanki...
eşim zaten direk sezeryan olsun senide bebeğimide riske atmama dio..korkuyo biraz...bakalım hayırlısı bi şekilde doğacak nasılsa ole yada böle
Canım sen işten çıktın mıııı ben hiç bilmiyorum senin hamişliğin yetmezmiş gibi bi de bu dertler mi var başında kıyamam canım benimmmm
Annen özellikle bunları yansıtmaması lazım sana sen 2canlısın yaaa üzüldüm açıkçası. k.v yi hiç takma bence de umursama. bebek dönmezse sanki elinden gelen bişey varmış gibi onlar konuşur dururlar boşver hiççççç umursama canım benim
saol cnm evet yrıldım hemde sıkıntılı bi şekilde valla en güzel geçirmem gereken günlerimi kabus gibi geçiriyorum rabbim kızımı korusun i,nş.
Sen o bebişi ne kadar bekledin, ne kadar zor buldun. Neden böyle yapıyor bu insanlar, onlar bilmiyor mu durumunu. Okurken çok kızdım valla hepsine. Hamile kadın böyle rahatsız edilir mi. Kimbilir ne kadar stres olmuşsundur canım benim ya.saolsun kızlar inş.
az kaldı canım. 2 hafta sonra sen bebeğini kucağına alacaksın, bende cinsiyet öğreneceğim kısmet olursa :) Bebişin gelsinde bize göster. hepinizim bebeğini merakla bekliyorum. en az kendi bebeğim kadar merak ediyorum bebeklerinizi. söz bakarken maşallahdicem
Oglusuma arkadas geliyor desene. Bu topikte hep kiz bebek vardi simdi erkeklerin sayisi da artacak
AY nasil ozendim simdi. Ben bakiyorum bakiyorum bisicik goremiyorum. Icimde tepiniyor ama disari goruntu vermiyor. Daha dur neler edecek sana o cimcime
Ben de merak ediyordum seni. NST ye giremedim ben hala. Merak ediyorum nasil bir sey diye. Senin benden de az kaldi
Kızlar, acaba doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama neyse...
Bende ilk çocugum olsun diye 5 aydır deniyorum bu ay adetim nerdeyse bir ay gecikti hala olmadı testler yaptım negatif doktoroda gittim negatifgeçen ay :2:gribden dolayı içtiğim ilaçlar dengemi bozmuş o yüzden adetim gecikmiş. Bu sebeple bende bir korku başladı ya olmazsa diye.
şimdi aklım hep orda:18:
yeniden merhaba kızlar,
4 mayısta 538.7 çıkan değer bugün 1416 ya çıkmış veee kesemizi gördükkk çok şükürrr:)
herkesin güzel haberlerini kendimin gibi heyecanla suratımda gülücüklerle okuyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz evrene pozitif cümleler yolluyorum ve bol bol allaha dua ediyorum hepimiz için öperim sizi
yeniden merhaba kızlar,
4 mayısta 538.7 çıkan değer bugün 1416 ya çıkmış veee kesemizi gördükkk çok şükürrr:)
herkesin güzel haberlerini kendimin gibi heyecanla suratımda gülücüklerle okuyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz evrene pozitif cümleler yolluyorum ve bol bol allaha dua ediyorum hepimiz için öperim sizi
yeniden merhaba kızlar,
gösterırım tabı burada her seyımızı paylastık gostermez olurmuyum kızlar :) evet az kaldı ve dün doguruyorum sandım nişanda bıraz oynadım da kuzenımın yorulmusum :) dınlenınce gectı az kalsın gıdıyorduk hastaneye
bakalım hayırlısı canım nst o kadar eğlencelı bırsey kı yavrunun kalp atıslarını dınlıyorsun tam 20 dk yada 30 dk devamlı sancılarım cıkıyor her an beklemedeyız doktor dınlen dedı ama ıkı gundur dınlenemedım nısanda da bıraz oynadım kızımla yorulduk sonra doguruyorum sandım o derece sancım oldu sonra evıme geldım eger sancım cogalcaksa evde cogalsın oyle gıdeyım dedım makyajmı fılan temızledım sonra uyumusum gece cok rahat uyudm bakalım cok baskı yapıyor az kaldı cıkmak ıstıyr artık hareketlerı cok acıtıyor bu arada bakalım nasıl olacak :)
Kızlar, acaba doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama neyse...
Bende ilk çocugum olsun diye 5 aydır deniyorum bu ay adetim nerdeyse bir ay gecikti hala olmadı testler yaptım negatif doktoroda gittim negatifgeçen ay :2:gribden dolayı içtiğim ilaçlar dengemi bozmuş o yüzden adetim gecikmiş. Bu sebeple bende bir korku başladı ya olmazsa diye.
şimdi aklım hep orda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?