- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.041
Canlarımmmmmmmm
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh
Çok şükür canım..Artık güzel haberlerini bekliyoruz..Çalışmaya devam
Canlarımmmmmmmm
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh
Şeker kurabiye telaşı başlamış. Çok güzeller beğendiğiniz modelller. Benimkiler hazır. Resmini çekebilirsem eklerim buraya da.
Hastaneye gelen olmaz diye ben hiçbişi almayacağım. Bir tek kolonyam olur. Sezeryansa belki gelirler diycem ama hastane çok uzak, ailem dışında gelmezler. Çikolata, kurabiyeyi siz gelenlere ikram edeceksiniz sanırım, çok gelen olacak mı ki :26:
Ben kızımın adına yapılmış kurabiyelerden dağıtacam..
Bunlarda komşumun yaptığı örnekler
Eki Görüntüle 686904
Çok güzel canımmmm Rabbim hayırla sağlıkla dağıttığınız günleri göstersin inşallah
çook güzelleeeer:) bayıldım. ayy bende düşüneyim bunlardan.
Komşum dışarıda yapıyor istersen kaça yapıyor diye konuşabilirim
aaa olabilir hayatım. bende araştırırım burada yapan varmı hiç bilmiyorum hiç.
benim için öğrenirsen çok sevinirim. :))
canııımmm. çok sevindim. beeen demiştiiiimmm. senden güzel haberler alıcaz çok süremez bak görürsün.:)))
Kaç tane yaptırmayı düşünüyorsun canım ona göre fiyat alayım
inşallah canım inşallah havalarda uçuyorum şu andaa
Eki Görüntüle 686992 Eki Görüntüle 686993
bak gg.da buldum çok güzel modeller. bunların tanesini 1,6 TL ye yapıyorlarmış kutulu bir şekilde.
Bunlarda çok hoşmuş
Nette araştırırsan çok çeşitler var..
Facede gruplar var
evet bir sürü model var. hemde kalıplarıda var. çok beğendim. bu modellerin kalıplarından alabilirim bak:))
harika olur. tşk fikir için canım.
Çok sevindim. İnşallah seni de çok yakında hamile olarak göreceğizCanlarımmmmmmmm
amiiinnn.. başına olsun inşallaaah.
asbeee ciiimmm. sen akşam bu güzel haberi kutla bebeğim:)))
Çok sevindim. İnşallah seni de çok yakında hamile olarak göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?