• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Canlarımmmmmmmm:52::52::52::52:
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh:16::16::16:

slmm :)) bende çok sewindim senin için :)) benimde kontroller testtler çok güzel çıktı çok mutlu geldik :)) artık hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz ;)) hayırlı haberler weririz inş :))

ohhh maşallahh bebek şekerleri de çıkmış ortaya iyice renklenmiş buralar :) bebişlerin resimlerine de az kaldı desenize :) dört gözle bekliyorum

çok sevindim canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini de bekliyoruz :)) kolay gelsin ;)

Sağol canımcım inşallahhh hcg testimin sonucunu da böyle bildiririm inşallah:16:

slmm :)) bende çok sewindim senin için :)) benimde kontroller testtler çok güzel çıktı çok mutlu geldik :)) artık hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz ;)) hayırlı haberler weririz inş :))

Ne güzel canım Rabbim hiç sıkıntı çektirmeden nasip etsin inşallahhhhh size de bize deeeee:52::52:

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız. Kurabiyelerrr, şekerleeer, kelebeklerrr.... bide güzel bir tahlil sonucu varmışşşş :))

Bende bugün minik kilitli çok şeker hatıra defterleri gördüm. renk renk, üstünde bebekli , kelebekli ,kalpli cicler vardı.
Ama alamadım :(
Bebişin cinsiyetini bir öğrensem alacam ama :9: Allah bu güzel heyecanlarınızı bize de yaşatsın kızlar.

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız. Kurabiyelerrr, şekerleeer, kelebeklerrr.... bide güzel bir tahlil sonucu varmışşşş :))

Bende bugün minik kilitli çok şeker hatıra defterleri gördüm. renk renk, üstünde bebekli , kelebekli ,kalpli cicler vardı.
Bebişin cinsiyetini bir öğrensem alacam ama :9: Allah bu güzel heyecanlarınızı bize de yaşatsın kızlar.

az kaldi canim birkac haftaya sen de ogrenirsin cinsiyetini

Evet canımmmmmmm çok şükür:16:
hadi bakalım bi kaç haftaya öğrenirsin cinsiyeti de minik minik defterler alırsınnn:52::52:

Ben kızımın adına yapılmış kurabiyelerden dağıtacam..

Bunlarda komşumun yaptığı örnekler

Eki Görüntüle 686904

boswer işte ben bunları mevlüt için istiyorum..hastane için şeker..mevlüt için kurabiye istiyorum ama burda tanesini 3,5 liradan falan yapıyolar kendim yapsam bole olmaz biliyoum of of herşey para ya

günaydın hanımlaaarr:)))
çook şükür bu hafta bitiyor:)) çok yorgunum. toplantılar.birde vergi dönemi. Allaaaammmm sana geliyorum dedim artık:))
yarın kontrolümüz var. meleğimi çok özledim. doya doya izlerim inşallah. kuzucum artık okkalı tekmeler atıp beni yerimden fırlatabiliyor:) içerde karate çalışıyor kızım.

boswer işte ben bunları mevlüt için istiyorum..hastane için şeker..mevlüt için kurabiye istiyorum ama burda tanesini 3,5 liradan falan yapıyolar kendim yapsam bole olmaz biliyoum of of herşey para ya

canım. g.g da 1,6 TL den yapıyorlar . çokda güzel modeller. saklama koşulları falanda yazıyor.hemde özel kutusuyla yapıyorlar. bak istersen.

günaydın hanımlaaarr:)))
çook şükür bu hafta bitiyor:)) çok yorgunum. toplantılar.birde vergi dönemi. Allaaaammmm sana geliyorum dedim artık:))
yarın kontrolümüz var. meleğimi çok özledim. doya doya izlerim inşallah. kuzucum artık okkalı tekmeler atıp beni yerimden fırlatabiliyor:) içerde karate çalışıyor kızım.

Annesine benziyor kereta desene:52: Az kaldı tatlım şu vergi dönemi beni de çok yordu yaa bu hafta anamı ağlattı az kaldı ama haftasonu dinlenirsin bol bol Allahın izniyle:16:

sana söz. müjdeli haberi verdiğin gün bir fakir doyurucam valla.

Canım benim sabah sabah gözlerim doldu vallaaaaaa Allah razı olsunnn:16::16:

Merhaba kızlar

Buraya çok yazmaz oldum. Ben 35. haftaya girdim artık kocaman olduk. Göbeğim açıkta ve kocaman saklayamıyorum artık. Paytak ördek yürüyüşüm penguen yürüyüşüne dönmeye başladı. Biraz hızlı yürüsem tıkanıyorum, merdiven çıkarken soluk soluğa kalıyorum. Artık öyle rahat olmak yok bunu anladım ben :49:

Kilo artışım istediğim gibi gidiyor şu an inşallah bozulmaz. Korkuyorum çünkü feci yemeye başladım. İştahım fena arttı. Neyse ki hala bebeğe yararlı şeyler tüketiyorum. Toplamda 7 kilo aldım :nazar::nazar::32::32:

Alışveriş işim bitti. Bebeğimin mobilyası gelince odasını düzenleyip son eksiklerini tamamlıycam. Evde yapmam gereken süsleme, dekorasyon işleri var. Her cuma haftasonu geliyor diye seviniyorum ama bir yandan da yapacağım o kadar iş var ki hiç dinlenemiyorum. Yıkama paklama, düzenleme işleri hiç bitmiyor.

Son haftalarda evdeyken biraz poğaca, kurabiye yapayım diyorum misafirler için. Annemle yaprak sardık, sulu köfte yaptık.DOğumdan sonra yemek yapmaya çok özen gösteremeyeceğiz, hazırda olsun diyorum.

Anlayacağınız son üç hafta da evde dinlenmek yerine full time çalışacağım ben :49::49::49:

gamze çok güzeller..nerden aldın netten mi...bende kendim yapayım dedim ama yaptırmakla aynı olcak gibi

Ben c.tesi günü kemeraltına gidecem her şeyin ucuzu toptancısı oralarda olur. Arkadaşıma gelinlik ve nikah şekeri bakarken bende arada bebek şekeri bakayım fiyatlar orada nasıl ? internet mi daha uygun oralar mı. Daha erken ama hazır gitmişken bakayım dimi :)

Back