Ilk çocuğunu düşünenler...

maşallahhh tü tü tüüüüü

sana söz. müjdeli haberi verdiğin gün bir fakir doyurucam valla.

Bende böyle adak dileyecek oluyorum ama gerçekten fakir insan bulmak zor valla. Adam sakat, mendil satıyor ama benden zengin. O yüzden böyle adak etmiyorum. :?

Son düzenleme:

olacak olacak inşallah :)

Maşallah canım ne güzel az kilo almışsın. Senin için daha kolay olacaktır. Pasta börekle çok uğraşıp yorma kendini. yemek için yapıp yapıp buzluğa atmak mantıklı olur gerçekten. çıkar ısıt :) ben fazla yemek yaptım mı böyle yapıyorum.
Son dönemler kendini yormadan rahat geçirmeye çalış. eksikler de nazar boncuğun olsun boşver

selammmmmmmmm kızlar nasılsınızzz coktandır yazamıyorummmm yurtdısındaydımmmmm turkıyeye donus yaptımmm dogumu buraqda yapacammm yaavass yavas hazırlıklara baslıyacam kızımın hareketlerını hıssetmeye basladımmmmmmm cok harıka bır duygu.....sızlerın de dogumu yaklastı bazı arkadslarımızın ınsallah hayırlıısyla kurtulursunuzzzzz canlarımmmm hamısler ne alemdeee hayırlıısyla kurtulurz ıns...darısı tum ısteyenlereeee

Maşallah 20 haftalık olmuş canım :) Cinsiyetini öğrendinmi bakimm

canım en garanti yöntem 10. ve 20. gün arası gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme şeklinde çalışmaktır. Sakın o testlere bağlı çalışma kaçırma ihtimalin olur. yine yap istersen ama sana tavsiyem böyle yapın. biraz yorucu mecburi gibi oluyor ama yapacak bişey yok Benim çıkmam gerekiyor, eşimle yemek masası bakmaya gidecez (sonunda...) dönünce yine bakarım yazdıklarına

Onu yapıyoruz zaten canım biliyorsun benim kociş dünden razı hiç zorunlu gibi gelmiyor benim içinde zafere giden her yol mübahtır misali biz 10-20gün tanımıyoruz valla regl bitti başlar regl başladı biter hiç
Amma velakin hamile kaldığım ay tüp merkezi dr. seçmek için gittiğimiz bir muayene sırasında yumurtaların çatlamak üzere olduğunu öğrendik ve o ay 2defa çalışmayla hamile kaldım hani biraz daha garanti gibi geliyor nedense acaba diyorum yani:44:
size de kolay gelsin hadi tamamlıyorsun maaşallah eksiklerini

valla ben heyecanlandım acemi cim. az kaldı . zaman çabuk geçiyor valla. hayırlısıyla sağlıkla oğluşunu kucağına al. bütün yorgunlukların gider inş.

Bende böyle adak dileyecek oluyorum ama gerçekten fakir insan bulmak zor valla. Adam sakat, mendil satıyor ama benden zengin. O yüzden böyle adak etmiyorum. :?

aslında öyle hayatım. ama benim asgari ücretle çalışan bir iki elemanım var. onlara yapıyorum ne yapıcaksam. öyle dilenci. mendil satan falan bende artık inanmıyorum. gözümün önünde alnının teriyle ev geçindmeye çalışan insan benim için değer.

çok güzel olmuşşşş

valla alın benden de o kadar etrafta yok hiç olanda beğenmiyor en iyisini yapıyorsun canım

evet ogrendımmmm canımmmmmm kızım oalcakkk allah kısmet ederse allah saglıklı evlat versın cınsıyet onemlı degıl benım ıcın

hayırlı olsun canım. Sağlıklı olsun tabi en önemlisi o bizim için. :)

Bu şans işi canım. Bizde o kadar çalıştık ettik olmadı. şubatta hamile kalmışım ben, şubat ayı boyunca belki 2 en fazla 3 defa birlikte olduk meğer denk gelmiş. Hayır işi bu canım. en hayırlı zamana gelsin inşallah.

eline sağlık canım. :) bende bugün malzemecilere bakındım. Arkadaşım için nikah , kendim için bebek şekeri düşüncesiyle. Malzemeleri tek tek satan bir yer buldum. cinsiyet belli olunca bir kaç deneme yapacam. yarın da hazır şekerlerin fiyat aralığına bakacağım. eğer fark varsa kendim yapayım. bir de ona masraf yapmamış olurum.

Belli mi olur başarılı işler çıkarsa bebeğim olana kadar ticaretini yapar bebek eşyalarımı alırım. denemeler yapınca atarım sizden fikir alırım artık....

günaydın hanımlaaar:)))
bebeğimi gördüm cumartesi günü. 1259 gr olmuş kuzucuğum. maşallaah..
doya doya izledim meleğimi. yarında kan uyuşmazlığı için iğneye gidicez. doğumdan sonra bebeğim sağlıklı olsun.

Çok güzel haberler. Güne böyle güzel haberlerle başlamak çok keyif verici. Prensesine maşallah

Ben de haftasonu göreceğim oğlumu inşallah. Tabi paşa keyfi gelir de kendini gösterirse. Özledim miniğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…