- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.081
günaydın hanımlaaarr:)))
çook şükür bu hafta bitiyor:)) çok yorgunum. toplantılar.birde vergi dönemi. Allaaaammmm sana geliyorum dedim artık:))
yarın kontrolümüz var. meleğimi çok özledim. doya doya izlerim inşallah. kuzucum artık okkalı tekmeler atıp beni yerimden fırlatabiliyor:) içerde karate çalışıyor kızım.
sana söz. müjdeli haberi verdiğin gün bir fakir doyurucam valla.
Annesine benziyor kereta deseneAz kaldı tatlım şu vergi dönemi beni de çok yordu yaa bu hafta anamı ağlattı az kaldı ama haftasonu dinlenirsin bol bol Allahın izniyle
Canım benim sabah sabah gözlerim doldu vallaaaaaa Allah razı olsunnn
Merhaba kızlar
Buraya çok yazmaz oldum. Ben 35. haftaya girdim artık kocaman olduk. Göbeğim açıkta ve kocaman saklayamıyorum artık. Paytak ördek yürüyüşüm penguen yürüyüşüne dönmeye başladı. Biraz hızlı yürüsem tıkanıyorum, merdiven çıkarken soluk soluğa kalıyorum. Artık öyle rahat olmak yok bunu anladım ben
Kilo artışım istediğim gibi gidiyor şu an inşallah bozulmaz. Korkuyorum çünkü feci yemeye başladım. İştahım fena arttı. Neyse ki hala bebeğe yararlı şeyler tüketiyorum. Toplamda 7 kilo aldım
Alışveriş işim bitti. Bebeğimin mobilyası gelince odasını düzenleyip son eksiklerini tamamlıycam. Evde yapmam gereken süsleme, dekorasyon işleri var. Her cuma haftasonu geliyor diye seviniyorum ama bir yandan da yapacağım o kadar iş var ki hiç dinlenemiyorum. Yıkama paklama, düzenleme işleri hiç bitmiyor.
Son haftalarda evdeyken biraz poğaca, kurabiye yapayım diyorum misafirler için. Annemle yaprak sardık, sulu köfte yaptık.DOğumdan sonra yemek yapmaya çok özen gösteremeyeceğiz, hazırda olsun diyorum.
Anlayacağınız son üç hafta da evde dinlenmek yerine full time çalışacağım ben
olacak olacak inşallah :)
selammmmmmmmm kızlar nasılsınızzz coktandır yazamıyorummmm yurtdısındaydımmmmm turkıyeye donus yaptımmm dogumu buraqda yapacammm yaavass yavas hazırlıklara baslıyacam kızımın hareketlerını hıssetmeye basladımmmmmmm cok harıka bır duygu.....sızlerın de dogumu yaklastı bazı arkadslarımızın ınsallah hayırlıısyla kurtulursunuzzzzz canlarımmmm hamısler ne alemdeee hayırlıısyla kurtulurz ıns...darısı tum ısteyenlereeee
İnşallah canım inşallah
Canlarım fikir verir misiniz bana netten ovulasyon testi aldım ama acaba dr.a gidip ilaçlı takip mi yaptırsam bu ay ne dersiniz
ay çok heyecanlıyım yarın kontrol var ne diyecek bakalım inşallah herşey yolundaır
Maşallah 20 haftalık olmuş canım :) Cinsiyetini öğrendinmi bakimm
canım en garanti yöntem 10. ve 20. gün arası gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme şeklinde çalışmaktır. Sakın o testlere bağlı çalışma kaçırma ihtimalin olur. yine yap istersen ama sana tavsiyem böyle yapın. biraz yorucu mecburi gibi oluyor ama yapacak bişey yokBenim çıkmam gerekiyor, eşimle yemek masası bakmaya gidecez (sonunda...) dönünce yine bakarım yazdıklarına
Merhaba kızlar
Buraya çok yazmaz oldum. Ben 35. haftaya girdim artık kocaman olduk. Göbeğim açıkta ve kocaman saklayamıyorum artık. Paytak ördek yürüyüşüm penguen yürüyüşüne dönmeye başladı. Biraz hızlı yürüsem tıkanıyorum, merdiven çıkarken soluk soluğa kalıyorum. Artık öyle rahat olmak yok bunu anladım ben
Kilo artışım istediğim gibi gidiyor şu an inşallah bozulmaz. Korkuyorum çünkü feci yemeye başladım. İştahım fena arttı. Neyse ki hala bebeğe yararlı şeyler tüketiyorum. Toplamda 7 kilo aldım
Alışveriş işim bitti. Bebeğimin mobilyası gelince odasını düzenleyip son eksiklerini tamamlıycam. Evde yapmam gereken süsleme, dekorasyon işleri var. Her cuma haftasonu geliyor diye seviniyorum ama bir yandan da yapacağım o kadar iş var ki hiç dinlenemiyorum. Yıkama paklama, düzenleme işleri hiç bitmiyor.
Son haftalarda evdeyken biraz poğaca, kurabiye yapayım diyorum misafirler için. Annemle yaprak sardık, sulu köfte yaptık.DOğumdan sonra yemek yapmaya çok özen gösteremeyeceğiz, hazırda olsun diyorum.
Anlayacağınız son üç hafta da evde dinlenmek yerine full time çalışacağım ben
gamze çok güzeller..nerden aldın netten mi...bende kendim yapayım dedim ama yaptırmakla aynı olcak gibi
Bende böyle adak dileyecek oluyorum ama gerçekten fakir insan bulmak zor valla. Adam sakat, mendil satıyor ama benden zengin. O yüzden böyle adak etmiyorum. :?
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-1256.html#post29962314
Burada yapılışı var. Bu da benim yaptığım:
Eki Görüntüle 689578
aslında öyle hayatım. ama benim asgari ücretle çalışan bir iki elemanım var. onlara yapıyorum ne yapıcaksam. öyle dilenci. mendil satan falan bende artık inanmıyorum. gözümün önünde alnının teriyle ev geçindmeye çalışan insan benim için değer.
evet ogrendımmmm canımmmmmm kızım oalcakkk allah kısmet ederse allah saglıklı evlat versın cınsıyet onemlı degıl benım ıcın
Onu yapıyoruz zaten canım biliyorsun benim kociş dünden razı hiç zorunlu gibi gelmiyor benim içinde zafere giden her yol mübahtır misalibiz 10-20gün tanımıyoruz valla regl bitti başlar regl başladı biter hiç
Amma velakin hamile kaldığım ay tüp merkezi dr. seçmek için gittiğimiz bir muayene sırasında yumurtaların çatlamak üzere olduğunu öğrendik ve o ay 2defa çalışmayla hamile kaldım hani biraz daha garanti gibi geliyor nedense acaba diyorum yani:44:
size de kolay gelsin hadi tamamlıyorsun maaşallah eksiklerini
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-1256.html#post29962314
Burada yapılışı var. Bu da benim yaptığım:
Eki Görüntüle 689578
Çok güzel haberler. Güne böyle güzel haberlerle başlamak çok keyif verici. Prensesine maşallahgünaydın hanımlaaar:)))
bebeğimi gördüm cumartesi günü. 1259 gr olmuş kuzucuğum. maşallaah..
doya doya izledim meleğimi. yarında kan uyuşmazlığı için iğneye gidicez. doğumdan sonra bebeğim sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?