- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.061
Canlarımmmmmmmm
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh
Canlarımmmmmmmm
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh
çok sevindim canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini de bekliyoruz :)) kolay gelsin
slmm :)) bende çok sewindim senin için :)) benimde kontroller testtler çok güzel çıktı çok mutlu geldik :)) artık hayırlısıyla çalışmalara başlıcaz) hayırlı haberler weririz inş :))
Sağol canımcım inşallahhh hcg testimin sonucunu da böyle bildiririm inşallah
Ne güzel canım Rabbim hiç sıkıntı çektirmeden nasip etsin inşallahhhhh size de bize deeeee
inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerinizi hayırlısıyla :)
Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız. Kurabiyelerrr, şekerleeer, kelebeklerrr.... bide güzel bir tahlil sonucu varmışşşş :))
Bende bugün minik kilitli çok şeker hatıra defterleri gördüm. renk renk, üstünde bebekli , kelebekli ,kalpli cicler vardı.
Ama alamadım
Bebişin cinsiyetini bir öğrensem alacam amaAllah bu güzel heyecanlarınızı bize de yaşatsın kızlar.
Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız. Kurabiyelerrr, şekerleeer, kelebeklerrr.... bide güzel bir tahlil sonucu varmışşşş :))
Bende bugün minik kilitli çok şeker hatıra defterleri gördüm. renk renk, üstünde bebekli , kelebekli ,kalpli cicler vardı.
Ama alamadım
Bebişin cinsiyetini bir öğrensem alacam amaAllah bu güzel heyecanlarınızı bize de yaşatsın kızlar.
günaydın canım. ben kızımın şekerini yaptırdım.etiketinide yazdırdım. benimde tek çanta hazırlama işim kaldı
Eki Görüntüle 686685 Eki Görüntüle 686684
Ben kızımın adına yapılmış kurabiyelerden dağıtacam..
Bunlarda komşumun yaptığı örnekler
Eki Görüntüle 686904
Canlarımmmmmmmm
gözün aydın biz sana dedik demi
boswer işte ben bunları mevlüt için istiyorum..hastane için şeker..mevlüt için kurabiye istiyorum ama burda tanesini 3,5 liradan falan yapıyolar kendim yapsam bole olmaz biliyoum of of herşey para ya
evet canım çok sağol inşallah bi daha ki aya da hcg değerimi bildircem size inşallahhhhhh
günaydın hanımlaaarr:)))
çook şükür bu hafta bitiyor:)) çok yorgunum. toplantılar.birde vergi dönemi. Allaaaammmm sana geliyorum dedim artık:))
yarın kontrolümüz var. meleğimi çok özledim. doya doya izlerim inşallah. kuzucum artık okkalı tekmeler atıp beni yerimden fırlatabiliyor:) içerde karate çalışıyor kızım.
sana söz. müjdeli haberi verdiğin gün bir fakir doyurucam valla.
gamze çok güzeller..nerden aldın netten mi...bende kendim yapayım dedim ama yaptırmakla aynı olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?