Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım benim hayırlısı bakalım

Maaşallah subhanallahhhhhhhhhh

sen nasılsın peki? nasıl gidiyor durumlar[/QUOTE]

iyiyim canım çok şükür daha da iyi olacağım kocişle birbirimize derman olacağız inşallahhhh
Sonra da bebişimizin mutluğunu yaşayacağız
İyi geceler tatlım şimdilik yarın görüşmek üzere

sen nasılsın peki? nasıl gidiyor durumlar

iyiyim canım çok şükür daha da iyi olacağım kocişle birbirimize derman olacağız inşallahhhh
Sonra da bebişimizin mutluğunu yaşayacağız
İyi geceler tatlım şimdilik yarın görüşmek üzere[/QUOTE]

ayol senin bu saatte ne işin var zaten. bebek yapın bakimmmm iyi geceler şekerim.

ayol senin bu saatte ne işin var zaten. bebek yapın bakimmmm iyi geceler şekerim.[/QUOTE]

P.tesi test vercek ya kociş perhize girdik tatlımmmmmmmmm p.tesi akşam devam etcez inşallahhh

içimizde en önce sen doğuracan her halde....valla hiç ole deme yine hazırlıklarını iyi tamamladın benim o kadar çok işim var ki düşündük çe için daralıyo
Ilk daisy dogurirkac eksik var ama onlari da koyarim sonra. Sezeryan ihtimaline karsi biraz fazla sey koydum. Hastane eve uzak, eksikleri gelip ama ihtimalimiz yok, o yuzden fazla fazla aldim. Hayirlisiyla minigim gelsin diye bekliyoruz.

Senin de vaktin var daha. Agirlasmadan islerini, ozellikle de alisverisini hallet. Bir sure sonra 3 magazaya girip ciksan bile yorulmus oluyorsun.

düşükteki kanamam bittikten sonra hayatım. beklemek istemedi doktorum. benim durum çok farklı biliyosun. tedavi sürecim yumurtalıklarımı etkilemiş.

günaydın hanımlaaarr:)))
dün kuzenimin nişanı vardı. oynadım zıpladım... herkes dur yapma etme hoplama dedi durdu. ama biz kızımla kurtlarımızı dökütük bi güzel. :)))

P.tesi test vercek ya kociş perhize girdik tatlımmmmmmmmm p.tesi akşam devam etcez inşallahhh

tamam ozaman dinlenin şimdilik [/QUOTE]

Yarın güzel sonuçlarla gelcem inşallahhh
düşükteki kanamam bittikten sonra hayatım. beklemek istemedi doktorum. benim durum çok farklı biliyosun. tedavi sürecim yumurtalıklarımı etkilemiş.
Canım benim durumum da özel banane
Senden cesaret alıp bende beklememeye karar kıldım kuzummmm
günaydın hanımlaaarr:)))
dün kuzenimin nişanı vardı. oynadım zıpladım... herkes dur yapma etme hoplama dedi durdu. ama biz kızımla kurtlarımızı dökütük bi güzel. :)))

Ohhhh keyifler iyi yani maaşallah Allahım bozmasın canımmmmm

tamam ozaman dinlenin şimdilik

Ohhhh keyifler iyi yani maaşallah Allahım bozmasın canımmmmm[/QUOTE]

:))) illahi güldürdün beni. hayatım benim k.t aldığımdan öyle oldu. hadi bakalım. güzel haberler ver kısa zamanda.
çok şükür valla öyle iyi geldiki:))) kızım hala oynuyor.:))

[/QUOTE]

:))) illahi güldürdün beni. hayatım benim k.t aldığımdan öyle oldu. hadi bakalım. güzel haberler ver kısa zamanda.
çok şükür valla öyle iyi geldiki:))) kızım hala oynuyor.:))[/QUOTE]

sobeeee yakaladım seni :) ne haber Gamzecim? gitti mi misafirler

Ohhhh keyifler iyi yani maaşallah Allahım bozmasın canımmmmm

bilmez miyim tatlımmm esprik yaptımmmmmmmmmm

sobeeee yakaladım seni :) ne haber Gamzecim? gitti mi misafirler [/QUOTE]

gönderdim canım:)) kociş bir daha yemekli yada yatılı misafir kabul etmemeye karar verdi. :))

çok şükür valla öyle iyi geldiki:))) kızım hala oynuyor.:))

sobeeee yakaladım seni :) ne haber Gamzecim? gitti mi misafirler [/QUOTE]

gönderdim canım:)) kociş bir daha yemekli yada yatılı misafir kabul etmemeye karar verdi. :))[/QUOTE]

yemekli idare edilir belki dışardan telefi ile ama yatılı fazla olmuş gerçekten. Yazık yahuu...

sobeeee yakaladım seni :) ne haber Gamzecim? gitti mi misafirler

gönderdim canım:)) kociş bir daha yemekli yada yatılı misafir kabul etmemeye karar verdi. :))[/QUOTE]

yemekli idare edilir belki dışardan telefi ile ama yatılı fazla olmuş gerçekten. Yazık yahuu...[/QUOTE]

evet yaa... ben bide yemekli misafiri çok abartıyorum hayatım. hani normal bir çorba meze arasıcak pilav falan tatmin etmiyor beni. herkesin damak zevkine hitap edicem diye paralıyorum kendimi. çok yorucu oluyor. yaa en basiti bile bir salatayı 2-3 çeşit hazırlama ihtiyacı hissediyorum. tatlı desen yine öyle. şerbetli sevmezler belki diye sütlü tatlı da hadi belki oda sevilmez seçenekleri çoğaltıyorum. ben sıyırıkım sıyrııık((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…