- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.001
kendini hazır hissediyorsan başla dediğim gibi arkadaşım 15 güne hamile kaldı belli mi olur
inşallah canım benim hayırlısı bakalım
Maaşallah subhanallahhhhhhhhhh
sen nasılsın peki? nasıl gidiyor durumlar
iyiyim canım çok şükür daha da iyi olacağım kocişle birbirimize derman olacağız inşallahhhh
Sonra da bebişimizin mutluğunu yaşayacağız
İyi geceler tatlım şimdilik yarın görüşmek üzere
ayol senin bu saatte ne işin var zaten. bebek yapın bakimmmmiyi geceler şekerim.
Ilk daisy dogurirkac eksik var ama onlari da koyarim sonra. Sezeryan ihtimaline karsi biraz fazla sey koydum. Hastane eve uzak, eksikleri gelip ama ihtimalimiz yok, o yuzden fazla fazla aldim. Hayirlisiyla minigim gelsin diye bekliyoruz.içimizde en önce sen doğuracan her halde....valla hiç ole deme yine hazırlıklarını iyi tamamladın benim o kadar çok işim var ki düşündük çe için daralıyo
anlamadım biliyor musun canım:44: şimdi düşükteki kanaman mı kesildikten sonra başladınız çalışmaya düşükteki kanaman bitti üzerine bir ay bekleyip adeti olduktan sonra mı başlamıştın çalışmalara kusuruma bakma nolurrrrr
Asyammmm Dr.a gittin dimi ne dedi dr. bebişimiz nasılmışşşşşşş
P.tesi test vercek ya kociş perhize girdik tatlımmmmmmmmm p.tesi akşam devam etcez inşallahhh
Canım benim durumum da özel bananedüşükteki kanamam bittikten sonra hayatım. beklemek istemedi doktorum. benim durum çok farklı biliyosun. tedavi sürecim yumurtalıklarımı etkilemiş.
günaydın hanımlaaarr:)))
dün kuzenimin nişanı vardı. oynadım zıpladım... herkes dur yapma etme hoplama dedi durdu. ama biz kızımla kurtlarımızı dökütük bi güzel. :)))
günaydın hanımlaaarr:)))
dün kuzenimin nişanı vardı. oynadım zıpladım... herkes dur yapma etme hoplama dedi durdu. ama biz kızımla kurtlarımızı dökütük bi güzel. :)))
tamam ozaman dinlenin şimdilik
ohh iyi yapmışsın canım. Ana kız döktürmüşsünüz :=)
sıpacık oynamayı sevdi :)) bütün gece vurdu durdu valla:)))
Yarın güzel sonuçlarla gelcem inşallahhh
Canım benim durumum da özel banane
Senden cesaret alıp bende beklememeye karar kıldım kuzummmm
Ohhhh keyifler iyi yani maaşallah Allahım bozmasın canımmmmm
oohh vur patlasın çal oynasın..babacık darbuka alsın bence
:))) illahi güldürdün beni. hayatım benim k.t aldığımdan öyle oldu. hadi bakalım. güzel haberler ver kısa zamanda.
çok şükür valla öyle iyi geldiki:))) kızım hala oynuyor.:))
sobeeee yakaladım seni :) ne haber Gamzecim? gitti mi misafirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?