- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.021
Neşeniz daim olsun kızlar
gönderdim canım:)) kociş bir daha yemekli yada yatılı misafir kabul etmemeye karar verdi. :))
:))) illahi güldürdün beni. hayatım benim k.t aldığımdan öyle oldu. hadi bakalım. güzel haberler ver kısa zamanda.
çok şükür valla öyle iyi geldiki:))) kızım hala oynuyor.:))
Ilk daisy dogurirkac eksik var ama onlari da koyarim sonra. Sezeryan ihtimaline karsi biraz fazla sey koydum. Hastane eve uzak, eksikleri gelip ama ihtimalimiz yok, o yuzden fazla fazla aldim. Hayirlisiyla minigim gelsin diye bekliyoruz.
Senin de vaktin var daha. Agirlasmadan islerini, ozellikle de alisverisini hallet. Bir sure sonra 3 magazaya girip ciksan bile yorulmus oluyorsun.
yemekli idare edilir belki dışardan telefi ile ama yatılı fazla olmuş gerçekten. Yazık yahuu...
ya evet cnm bi gecelik olayını bekletiyorum daha kilo alırım die onuda 15 mayıs gibi halledecem inş...ne alçağıma karar verdim bi gidip alması kaldı...bebeğin bi kaç eksiği var ..bebek şekeri falan yapılcak bakalkım
günaydın herkese...
gamzecim çok tatlı olmuş bebek şekeriniz...
benim daha minigimin bi hastane çıkışı bile yokstreste olmuyo deilim hani de napıyım burda istedigim hiçbi şy bulamıyorum..allah izin verirse ankaraya gitmeme az kaldı 25 güncük..artık o zaman alıcam herşeyi inşallah...umarım iice agırlaşmamda hemen halledebilirim.
günaydın canım. ben kızımın şekerini yaptırdım.etiketinide yazdırdım. benimde tek çanta hazırlama işim kaldı
Eki Görüntüle 686685 Eki Görüntüle 686684
Canım çok güzel olmuş bebek şekerlerin..
Bende keçeden yapmayı düşünüyorum..Bu hafta veya önümüzdeki hafta keçe alıp deniyecem.Becerebilirsem yavaş yavaş yapacam artık
çok tşk ederim canım benim. Daha güzelleri sizin olsun. ben internetten aldım. gg. dan şekerler 100 adet ve badem şekerli, sepeti ve kargo dahil 110 TL ye geldi. çok zor oldu seçim yapmak en son kelebeğe karar verdik eşimle:)) gelince çok hoşuma gitti.
sende yapıca paylaş çok merak ettim.:)
Bende gg ye bakıyorum arada.Birde iki yer var böyle bebek şekerleri yapan..Ama içime sinen olmadı..
Eki Görüntüle 686828
Bu tarz bişey istiyorum
ayy buda çok güzelmiş. fotoğraf çerçevesi gibi değilmi? bebişin fotosunu koyarsın. çok güzel olur.
İnşallah yapabilirim tabi :)
Çok planım var.Kapı süsü yapacam daha..Lahusa tacı birde... Bakalım yapabilecekmiyim
:) bebek şekeri adet olarak çok yapacaksan elini çabuk tutmalısın:)))
lohusa tacı ben satınaldım. şu kırmızı kurdelalı olanlardan. kapı süsünü k.v hallediyor.doğumu yapacağım hastanenin sahibi k.v me hala diye hitap ediyor. hastane ile ilgili organizasyon başhekimimizden:)) odamı ben seçicem ve daha önceden temizlenmiş boş olarak bekleyecek. şanslıyım bu konuda.
50 tane yapmayı düşünüyorum bebek şekerini..Hallederim sanırım ya..
Lahusa tacı hem kendime hem kızıma yapacam..
Kapı süsünüde odanın konseptine uyduracağım için kendim yapacam..Tülünü perdesinide odaya göre tasarladım..Ona göre dikilecek.Herşey uyumlu olsun istiyorum piyasadada bulmak zor ..
Sen şanslıymışın.Bizim hastane kapıya bir süs asıyormuş okadar.Hastanede dağıtılacak şeker hamurundan kurabiyeleride komşum yapacak..Bende bir ordan şanslıyım sanırım
günaydın canım. ben kızımın şekerini yaptırdım.etiketinide yazdırdım. benimde tek çanta hazırlama işim kaldı
Eki Görüntüle 686685 Eki Görüntüle 686684
Şeker kurabiye telaşı başlamış. Çok güzeller beğendiğiniz modelller. Benimkiler hazır. Resmini çekebilirsem eklerim buraya da.
Hastaneye gelen olmaz diye ben hiçbişi almayacağım. Bir tek kolonyam olur. Sezeryansa belki gelirler diycem ama hastane çok uzak, ailem dışında gelmezler. Çikolata, kurabiyeyi siz gelenlere ikram edeceksiniz sanırım, çok gelen olacak mı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?