- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.981
o zaman durmak yok :) ayyy saat 14 çeyrekte kontrolüm var bebişimi görecemmm. En son gördüğümde yuvarlak belirsiz bişeydi. Bakalım nasıl olmuş kuzucukk. doktor 2 hafta sonra gel demişti 3 hafta oldu gidemedim. çok meraktayım valla.
kocaman olmuştur o şimdiiiiii az kalmış hadi bakalım ne haberler getireceksin bizeeee
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Boswer, daisy, huma göremiyorum sizleri.
Ben şafak saymaya başladım artık. 4 hafta daha çalışıp izne ayrılacağım. Eve yapılacak çok iş bırakmışım: Kapı süsü, mevlid şekeri, süslemeler, ufak tefek dekorasyon ... Bir sürü de kitap var okunacak. Oğlum erkenci çıkarsa hepsi yarım kalacak. Yavaş yavaş yapayım diyorum ama akşamları yemekten sonra yorgunluktan hiçbişi yapamıyorum. Haftasonu da hep dolu hep dolu. Ne olacak halim bilmem
ben yeni üye oldum ama sizlerin yazılarınzı okudukça bisürü arkadasım war gibi hissettimtanıştığıma memnun oldum bende 1,5 yıllık ewliyim bizde artık çocuk düşünüyoruz yarın kontrole gidicez bakalım nolur banada dua edinn allahım hayırlısıyla bizede evlat nasip etsinn ben çokk istiyorummmdaaa :$
inşallah her şey yolundadır canım. şükür benim şuan problemim yok, mide bulantılarımda bitti diyebilirim. Bulantı bitince de ayrı paranoya yaptım neden bulanmıyor bu mide diyebir şey mi oldu bulanmıyor acaba diye.
Hayırlı olsun canım, gönlüne göre olur inşallah
inş çok teşekkür ederimm) çok korkuyorum hiç deneme yapmadık ama;9 27 yaşımdayım 5 yıl önce trafik kazası geçirdim ozamandan ekim e kadar sürekli ilaç kullandım artık bıraktım ama eşim korkuyo bu seferde bakalım dr ne diyecek hayrlısyla yarın geçirsem çok rahatlıcamm :S
İyi düşün canım kötü düşünceleri uzaklaştır beyninden herşey güzel olacak öyle düşün ve sakin ol daha yaşın genç sorun çıkmayacak merak etme
inşallah her şey yolundadır canım. şükür benim şuan problemim yok, mide bulantılarımda bitti diyebilirim. Bulantı bitince de ayrı paranoya yaptım neden bulanmıyor bu mide diyebir şey mi oldu bulanmıyor acaba diye.
inş çok teşekkür ederimm) çok korkuyorum hiç deneme yapmadık ama;9 27 yaşımdayım 5 yıl önce trafik kazası geçirdim ozamandan ekim e kadar sürekli ilaç kullandım artık bıraktım ama eşim korkuyo bu seferde bakalım dr ne diyecek hayrlısyla yarın geçirsem çok rahatlıcamm :S
İnşallah canım inşallahhhh
Evet canım çok doğru söylüyorsun dün birazcık kuran okudum Rabbim kabul ederse tabi. Ama kendimi bırakmamam gerektiğini bi kere daha gözüme gözüme soktuğunuz için tşk ederim canlarım. Bundan sonra herşey çok daha güzel olacak hayırlısıyla ve sizin desteklerinizle tabi canlarımmm
Belki debiz sülümanı örnek alalım dimi tatlımmm
ya siz düşükten sonra hiç beklememiştiniz dimi canım ilk adeti görmüş müydün onu hatırlayamadım. Dün kociş iyileştiysen ne bekliyoruz dedi de
allah nasip ettiyse eninde sonunda olur sen rahat olmaya bak herşeyin bi zamanı vardır canını sıkma :)
tabi tabi direk sülümanı :))))
ilk adeti görddüm hayatım. hemen sonraki ay hamile kaldım. doktorum bana zaman kaybetmeyelim hemen dedi. kanama kesilir kesilmez başla dedi.:)))
asyam sağolsun:)))
:)) bende sendenim bi gün az bulansa ne oldu acaba diyorum allaha şükür aşırı değil de kesilirse ne yaparım bilmiyorum :))
asyaaaaa
gittin mi doktora ne yapıyo böcük :))
tabi tabi direk sülümanı :))))
ilk adeti görddüm hayatım. hemen sonraki ay hamile kaldım. doktorum bana zaman kaybetmeyelim hemen dedi. kanama kesilir kesilmez başla dedi.:)))
asyam sağolsun:)))
anlamadım biliyor musun canım:44: şimdi düşükteki kanaman mı kesildikten sonra başladınız çalışmaya düşükteki kanaman bitti üzerine bir ay bekleyip adeti olduktan sonra mı başlamıştın çalışmalara kusuruma bakma nolurrrrr
Asyammmm Dr.a gittin dimi ne dedi dr. bebişimiz nasılmışşşşşşş
bende öyle duydum canım o yüzden beklemesek mi diyorummm
halam düşüğün ayağa içerde kalır derler hemen gelecek dedi de bende heves ettim dün eşimle de konuştuk biraz o dio beklemeye ne gerek var sen iyi hissediyorsan olur
Gamzem ne demek sana can feda keşke daha gerçekten faydam dokunsaydı :)
Bebiş iyi kızlar. Allahıma şükürler olsun. Ben, eşim, kv. görümcem hepimiz gittikben ve kv. girdik odaya. Kv. doktordan bende görebilirmiyim diye izin istedi, işte ozaman film koptu dr. sen kimsin! dedi ben babaanneyim dedi kv. çekine güle. Bende aslında dışarda baba ve hala da var deyince doktor sağ olsun çağır çağır kim varsa herkes görsün dedi. Doktoru sevdim yani gözüme girdi Doktor sonra döndü bana senin aşiretten kimse yok heralde dedi. rezillik... laf soktu sanki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?