• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Canlarımmmmmmmm:52::52::52::52:
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh:16::16::16:

Canlarımmmmmmmm:52::52::52::52:
test sonuçlarımız çıktı değerlerimiz çok iyi geldi çok şükür Rabbimin izniyle bebişimizde bu değerlerle birlikte gelecek inşallahhhhhh:16::16::16:

canııımmm. çok sevindim. beeen demiştiiiimmm. senden güzel haberler alıcaz çok süremez bak görürsün.:)))

Şeker kurabiye telaşı başlamış. Çok güzeller beğendiğiniz modelller. Benimkiler hazır. Resmini çekebilirsem eklerim buraya da.

Hastaneye gelen olmaz diye ben hiçbişi almayacağım. Bir tek kolonyam olur. Sezeryansa belki gelirler diycem ama hastane çok uzak, ailem dışında gelmezler. Çikolata, kurabiyeyi siz gelenlere ikram edeceksiniz sanırım, çok gelen olacak mı ki :26:

benim gelen çok olur hayatım. sadece iş çevrem bir dünya valla. burada mesafede çok uzak değil hastane merkezi. evime 5 dk. duyan gelir valla. ben 100 adet bebek şekeri yaptırdım yetmez diye k.v demde yaptırıyor başka bir çeşit. artıdan çikolata kolonya da olur. inşallah yeter.

$kurabiye.jpg$kurabiye1.jpg

bak gg.da buldum çok güzel modeller. bunların tanesini 1,6 TL ye yapıyorlarmış kutulu bir şekilde.

Back