- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
ya bir şey sorucam peki ilk gün acı olmasının sebebi.yani üstünüzü çıkartıyorsunuz hemen ayıptır söylemesi sokmaya çalıştığınız için mi acıyor.hani spontane olsa ne biliyim film izlerken vs plansız olsa daha çok öpüşme vs.olur .ama ilk gün böyle olmuyor sanırım direk herkes yapabilecek miyiz diye mi bakıyor ? yani bu yüzden mi acıyor diyorlar.İlk gün bir şey hissetmedim az bir acı oldu ve çok heyecanlıydımama alışınca her şey çok güzel oluyor bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim
Acı hissedilmesinin birkaç nedeni var. Yeterli ıslaklık olmazsa acı olur. Sadece ilk seferi için değil, kuruluk olan hemen her ilişkide bu acı hissi olabilir. O nedenle yeterli bir önsevişme ile kadının ıslanması gerekiyor.genelde herkes öyle yazmış ya ilk gün bir şekilde oluyor.ama sonra hep istiyorum diye.Hatta erkeklerden daha çok isteniyormuş.tabi erkeğine de bağlı.
ya bir şey sorucam peki ilk gün acı olmasının sebebi.yani üstünüzü çıkartıyorsunuz hemen ayıptır söylemesi sokmaya çalıştığınız için mi acıyor.hani spontane olsa ne biliyim film izlerken vs plansız olsa daha çok öpüşme vs.olur .ama ilk gün böyle olmuyor sanırım direk herkes yapabilecek miyiz diye mi bakıyor ? yani bu yüzden mi acıyor diyorlar.
peki önerdiğiniz bir şey var mı ? herhangi bir şey olabilir buAcı hissedilmesinin birkaç nedeni var. Yeterli ıslaklık olmazsa acı olur. Sadece ilk seferi için değil, kuruluk olan hemen her ilişkide bu acı hissi olabilir. O nedenle yeterli bir önsevişme ile kadının ıslanması gerekiyor.
İkincisi kadının kendini kasması. Korktuğu, gerildiği vs için kadın erkeğin girişi esnasında kendini kasarsa bu nedenle acı hisseder.
Erkek çok sert ve kaba davranırsa kadının canı yanabilir.
O nedenle erkeğin yumuşak, kadının hazır, ıslak ve rahat olduğu ilişkilerde genelde acı hissi olmaz ekstra bir durum yoksa.
İlk ilişki çok acır, aman da cannm yanacak diye diye kadınları ilişkiden korkutuyorlar ne yazık ki.
Bir de ilk ilişkisini evliliğe saklayanlarda dediğiniz gibi "yapmamız lazım, yapabilecek miyiz" şartlanması da oluyordur muhtemelen. Onu bilemeyeceğim
Önsevişmeyi uzun tutup kadının iyice hazırlanması, kafasının rahat olması, acıyacak diye kendini kasmaması ve partnerinin anlayışlı olması. Başka da yapacak bir şey yokpeki önerdiğiniz bir şey var mı ? herhangi bir şey olabilir bu
teşekkürlerÖnsevişmeyi uzun tutup kadının iyice hazırlanması, kafasının rahat olması, acıyacak diye kendini kasmaması ve partnerinin anlayışlı olması. Başka da yapacak bir şey yok
Dünyadaki milyonlarca kadın yapıyor bunu, zor bir şey değil. İşi zorlaştıran kadınların kendini ne yazık ki.
peki önerdiğiniz bir şey var mı ? herhangi bir şey olabilir bu
Ayy hadi gözün aydın yaa okudum olanlar olmuşBoğa burcu
benim de okurken bile içimi bir huzur kapladı inşallah bizimde öyle olur :))Ilk gecemiz <3 ben
Sık sık muhabbetini açtığımız bir konudur bu. Uzun uzun anlatmayayım ama korkulacak bir şey olmadigini bastan soyleyeyim. Ben hiç agri hissetmedim( ikimizin de ilk seferiydi ve ilk gece 5 kere birlikte olduk) pek heyecanlanmadım ve esimi gozlemledim, bana karsi davranışı nasil diye ve çok mutlu bir şekilde uyudum.
Şimdiki aklim olsa eşimin üstüne atlar onu şaşırırdım :)
ben de öyle biliyorum yaa.o yüzden acaba balık mı dedim hani balık cinselliği belki 2.ye atar.sarılmayı falan sever derler ya ama değilmiş.Ayy hadi gözün aydın yaa okudum olanlar olmuşçok sevindim helal sana yalnız boğa burcu baya düşkün olur derlerdi yalan miymiis o ya :)
Evet o doğru bak üşengeç boğalar ama o ise de üşenirler mi bilmiyorum belki yükseleni balıktırben de öyle biliyorum yaa.o yüzden acaba balık mı dedim hani balık cinselliği belki 2.ye atar.sarılmayı falan sever derler ya ama değilmiş.
ya bence boğa burcu ve istememesinin tek nedeni üşeniyor olmasıdır
ayy çok kötü ya bir de bütün aile biliyor Allah kolaylık versin teyzeneEvet o doğru bak üşengeç boğalar ama o ise de üşenirler mi bilmiyorum belki yükseleni balıktırgerçi benim eniştem balık burcu, teyzemi kaç kez aldatmışti pis onun da yükseleni boğa olabilir bak
Çoktan boşandı da kurtuldu kuzumayy çok kötü ya bir de bütün aile biliyor Allah kolaylık versin teyzene
hoşuna gitmiş gibiGerçek yüzünü gerdekte görmüştüm
Sabırlı nayif kibar sandigim düğün salonundaki damat ayıya dönüşmüştü ama yinede ayı kibarligi da vardı