İlk cinsel ilişkiniz sırasında neler hissettiniz?

esimden sogudum desem :) benim ilk cinsel deneyimim biraz tahlilsizliklerle doluydu o yuzden ilk deneyimim icin yorum yapmiyim sonralar icin konusmak gerekirse iliskinin olmazsa olmazi gercekten.

esimden sogudum desem :) benim ilk cinsel deneyimim biraz tahlilsizliklerle doluydu o yuzden ilk deneyimim icin yorum yapmiyim sonralar icin konusmak gerekirse iliskinin olmazsa olmazi gercekten.
neyi düzelttiniz de düzeldi sonra

Dogustan vajinal bozukluk varmis yani vajina girisini boydan boya ikiye ayiran bir et parcasi. Onunla iliskiye girmek iskence gibi ve mumkun degil mecbur ameliyat oldum ondan sonra duzeldi hersey
anladım.ben de hareketten vs.kaynaklı bir şey sandım.peki düzeldikten sonra ne hissettinz yani ilk girişte .saçma bir muhabbet mi bilmiyorum ama merak ediyorum :) bir de şey dicem ya sanki öyle bir şeyin girebileceği bir yer yok ben de.

Daha çok aşık oldum bağlandım resmen 7 senelik evliyiz hala aynı aşkla devam 2 cocuk olmasına ragmen.
Bazen istegim olmadığı zamanlarda oluyor ama genel anlamda istekliyim

Vajinismus mu var sizde

Çok garip bişeydi o zaman korku ile heyecan karışıktı

ben de mi? bilmiyorum ki yoktur bence
Orda bir giriş yok gibi demissiniz ya ondan öyle düşündüm.Vajinismus iliskiye girememe durumu kendini kasıyorsun p. Girişine musade etmiyor kaslar . Psikolojik bi durum . Orayı kapalı saniyosun bir duvar varmış gibi

yok ilişki sırasında yok demedim.öyle kapanma durumu vs oluyormuş galiba.Ben normal günlük hayatta mesela şuan baksam öyle yer yok gibi geliyor yani yuvarlak büyük bir delik yok siz de var mı yani yoksa ilişki sırasında mı açılıyor.onu anlayamıyorum.

merak etme vajina esneyen birsey hersey olmasi gerektigi gibi olursa agri falan hissetmezsin birde partnerin senide zevk alman icin ugrasirsa yani bencillik etmeyen biriyse o zaman cok sanslisn demektir.

Evet aynada bakabilirsin ıkınınca delik açılıyor esniyor. Ilişki sırasında da oluyormuş bu esnek bi yapıya sahip

özellikle olumlu olarak soruyorum.
Mesela bazısı eşime daha çok aşık oldum vs diyor.
Benim ilk ilişkim eşimle değildi. Hala bir eşim yok gerçi ahdah

Benim için güzeldi. Yani ilkinden öyle zevkten kendinden geçmiyor insan ama güzel oluyor yine de. Zevk ilkinden sonrasında geliyor

merak etme vajina esneyen birsey hersey olmasi gerektigi gibi olursa agri falan hissetmezsin birde partnerin senide zevk alman icin ugrasirsa yani bencillik etmeyen biriyse o zaman cok sanslisn demektir.
o biraz evlenmeden anlaşılmaz gibi yani tabi öyle olduğunu düşünürsün de garanti veremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…