- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
6 yıl oldu biz evleneli geçti geçti önceden ben adamdan kaçıyordum şimdi o bendenaa neden oluyor ki bu .neyse şuan düzelmiştir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 yıl oldu biz evleneli geçti geçti önceden ben adamdan kaçıyordum şimdi o bendenaa neden oluyor ki bu .neyse şuan düzelmiştir umarım
Hahah yoo hoşuna gitti cesaretlendikocanız şaşırmadı mı ya .Gerçi bu gidişle ben de öyle yapıcam
umarım .korkum var mı şuan bilemiyorum ama sevdiğin biriyle olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.tabi bir de herkesin dediği gibi anlayış naziklik vs. işte bunlar sevince olur yani .
Kadın tam olarak hazır olup iyice ıslandıysa ve en önemlisi kendisini kasmıyorsa acı olmaz.derin de olabilir sizin ya da tam tersi
yaa konunun çok dışında kaldım ben keşke ben de okusaydım
Vajina mükemmel bir organ deyip sonra kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek orayı anlamadım.Yani nasıl bir ağrı ki.hem mükemmel bir şey hem acıHerkesinki çok farklı ya ahajaja ama yapılan şey aynı
Bende de öyle aman aman zevk alma durumu olmadı
sadece vajina mükemmel bir organ falan demiştim
Ben de acı oldu bu arada hatta ilk denemede bir şey olmadı
karşı tarafa djdjjdd ben ne dersem diyeyim yapacaksın falan diyince oldu
ama sonra ağlamıştım acıdan değil ama neden kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek zorundayım durumu nedense zoruma gitmişti...
Sağol tatlımHahahahah eni sonunda attın adamı yatağa gözün aydın canım
Bjddjdj hayır ama kan geldi yani acı da çok küçüktü benden geliyor ama ondan gelmiyor durumu anlatabıldım mi?Vajina mükemmel bir organ deyip sonra kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek orayı anlamadım.Yani nasıl bir ağrı ki.hem mükemmel bir şey hem acı
SİZİ ARZULAYAN EŞLERİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN 😑
Ne olursa olsun eşlerinizi reddetmeyin. Cinsel açıdan, reddedilmek kadar başka hiç bişey, bu kadar değersiz iğrenç ve aşağılık hissetiremezdi beni galiba. 2014'de evlendik. Son 4 5 yıldır, cinsel hayatımız inanılmaz derecede sekteye uğradı. Bana kalırsa, gün aşırı birliktelik, anca paklar...www.kadinlarkulubu.com
Thank's babyYaaaaaa seni hatırladımmmm beeenn çok sevindimmmm
eşiniz balık burcu mu ya çok merak ettimSağol tatlım
Bjddjdj hayır ama kan geldi yani acı da çok küçüktü benden geliyor ama ondan gelmiyor durumu anlatabıldım mi?
ayrıca vajinanın öyle esnek oldugunu hayal edememiştim
Bunu anlatabılfım mi?
Boğa burcueşiniz balık burcu mu ya çok merak ettim
çok komiksiniz yaAzer bulbul gibi titresiyordum reis. Arka fonda yaram içerden adlı şarkı çalıyordu.
Sevindim senin adına şekerim Bende isyan bayraklarını çekicem az kaldıSon 20 gündür krizlerdeydim, boğasım geliyodu dün aşık oldum yeniden
Elini çabuk tutSevindim senin adına şekerim Bende isyan bayraklarını çekicem az kaldı