İlk cinsel ilişkiniz sırasında neler hissettiniz?

benim çok acımıştı. hatta bir iki hafta kadar yapamamıştık. ama sonra 1 ay kadar sonra çok çok zevkli oluyor. partnerin de eğer tecrübeli bir erkekse tabi.
NOT:ne yazık ki ülkemizde aletine kullanım klavuzu gereken erkekler de yok değil hani

Hahah yoo hoşuna gitti cesaretlendi
İlk gün sadece kadın mı çekiniyo sanıyorsun erkekte de çekingenlik oluyo

yaa konunun çok dışında kaldım ben keşke ben de okusaydım

Vajina mükemmel bir organ deyip sonra kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek orayı anlamadım.Yani nasıl bir ağrı ki.hem mükemmel bir şey hem acı

Vajina mükemmel bir organ deyip sonra kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek orayı anlamadım.Yani nasıl bir ağrı ki.hem mükemmel bir şey hem acı
Bjddjdj hayır ama kan geldi yani acı da çok küçüktü benden geliyor ama ondan gelmiyor durumu anlatabıldım mi?

ayrıca vajinanın öyle esnek oldugunu hayal edememiştim
Bunu anlatabılfım mi?

Yaaaaaa seni hatırladımmmm beeenn çok sevindimmmm
Thank's baby

Tam bir salaklik O ne guzel romantik romantik sarilarak uyuyalim ilk gun olmasin dedi ben gerdek namazini hep merak ettigim icin yapalim dedim demez olaydim kanamam cok oldu nasil korkmustum sabah doktora gittim kadin dogum dedi normal bazilarinda cok olabilir sonradan asik olmus olabilirim ama ilk rezalet

anladım kızdınız galiba biraz .ama ilkinde geliyr kan sadece öyle değil mi?
Bjddjdj hayır ama kan geldi yani acı da çok küçüktü benden geliyor ama ondan gelmiyor durumu anlatabıldım mi?

ayrıca vajinanın öyle esnek oldugunu hayal edememiştim
Bunu anlatabılfım mi?

Benim acıdan ziyade hafif miğde bulantım olmuştu bi bitek bana mı oldu acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…