Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o gece eşim beni çok güzel hazırladı, stresli olacağımı düşünerek rahatlattı.Sayesinde çok huzurlu ve zevkli bir ilişki yaşadım.herşey karşılıklı ben mutlu olunca o da mükafatı aldı tabii
Bir ay yapamamıştık biz acıyordu uyuşturucu sprey sıkmıştım ilk öyle yaptık yaptığımıza sevindim ama bişey hissetmedim sonra alışana kadar fazla zevk almadım
Bizim ilk iliskimiz düyün gecesi oldu. Duyunden once kesinlikle iliskiye girmeyin derim. Gunah acisindan, ahlak acisindan hem de ilk gecenin o büyüsünun bozulmamasi açisindan söyluyorum. Bizde filmlerdeki gibi oldu ama ben iliski aninda anladimki hafif duzeyde de olsa bende korku var. Vajinismus. Cok zor gecti bende o gece ama o gecenin heyecani tutkusu cok farkli. Surekli iliskimiz oldu belki daha romantik ama o gecekinin duygusu tamamen farkli ❤
Benim ilk cinsel ilişkim tam bir fiyasko ile bitti istemsiz korku ,heyecan ve kasılma yasadigim için başarız olduk ve benden uzaklaşma kararı aldı ama üzgün değilim çünkü "adam" değilmiş !