İlk cinsel ilişkiniz sırasında neler hissettiniz?

o gece eşim beni çok güzel hazırladı, stresli olacağımı düşünerek rahatlattı.Sayesinde çok huzurlu ve zevkli bir ilişki yaşadım.herşey karşılıklı ben mutlu olunca o da mükafatı aldı tabii :KK48:

Bir ay yapamamıştık biz acıyordu uyuşturucu sprey sıkmıştım ilk öyle yaptık yaptığımıza sevindim ama bişey hissetmedim sonra alışana kadar fazla zevk almadım

özellikle olumlu olarak soruyorum.
Mesela bazısı eşime daha çok aşık oldum vs diyor.
Bizim ilk iliskimiz düyün gecesi oldu. Duyunden once kesinlikle iliskiye girmeyin derim. Gunah acisindan, ahlak acisindan hem de ilk gecenin o büyüsünun bozulmamasi açisindan söyluyorum. Bizde filmlerdeki gibi oldu ama ben iliski aninda anladimki hafif duzeyde de olsa bende korku var. Vajinismus. Cok zor gecti bende o gece ama o gecenin heyecani tutkusu cok farkli. Surekli iliskimiz oldu belki daha romantik ama o gecekinin duygusu tamamen farkli ❤

Ben birsey anlamadim 17 yasinda evlendim cahilikdendi heralde ne korkdum ne heycanlandim..birsey anlamadim

Benim ilk cinsel ilişkim tam bir fiyasko ile bitti istemsiz korku ,heyecan ve kasılma yasadigim için başarız olduk ve benden uzaklaşma kararı aldı ama üzgün değilim çünkü "adam" değilmiş !
ay çok kızdım canım ya. haksılık etmiş sana robot değilsin ki

ben de denemelerdeyim artık bir süre yapamazsam aynı şey bana da olur mu diorum

sonra ne oldu bu ayıya

gerçi sanırım şuan düzelmiş her şey .ben de çözüm bulmaya çalıştım bi an :KK70:

tatlım sen kendin için korkuyorsan içeriye ve partnerine kayganlaştırıcı , htta kendi girişine emla krem süre.

Biraz ön sevişme olunca açılacağını söyleyip cesaret verdiler. Bi haftaya açılıyomuş sürekli yapınca

ama acı kısmı bilmiyorum zarımda bi sorun var mıdır acaba ya da kalın mdır kanar mı gibi korkularım var

sen mutlaka kayganlaştırıcı al yani

X