Sen bir de doğumda gör orda nasıl bir delik varmışyok ilişki sırasında yok demedim.öyle kapanma durumu vs oluyormuş galiba.Ben normal günlük hayatta mesela şuan baksam öyle yer yok gibi geliyor yani yuvarlak büyük bir delik yok siz de var mı yaniyoksa ilişki sırasında mı açılıyor.onu anlayamıyorum.
yeniden aşık oldum kadınlık duygusu çok farklı canımözellikle olumlu olarak soruyorum.
Mesela bazısı eşime daha çok aşık oldum vs diyor.
görücü usulu mu evlendinizKabustu 1.5 sene benim icin
çok mutlu oldum bunu duyduğuma darısı başımızayeniden aşık oldum kadınlık duygusu çok farklı canım
Evetgörücü usulu mu evlendiniz
peki hani öpüşme vs oldu mu ? olmadıgında acıyabiliyormuş
Neyse banlanirim simdi burdagerçi sanırım şuan düzelmiş her şey .ben de çözüm bulmaya çalıştım bi an
anladım.ben de hareketten vs.kaynaklı bir şey sandım.peki düzeldikten sonra ne hissettinz yani ilk girişte .saçma bir muhabbet mi bilmiyorum ama merak ediyorum :) bir de şey dicem ya sanki öyle bir şeyin girebileceği bir yer yok ben de.
o kadar büyük bir delik yok yani .herkes anlamış siz neden anlamadınız ki.Son cumlenize anlam veremedim.
Öyle büyük bir delik yok zaten ortada duran. Siz vajinayı vulvayı ne zannediyorsunuz ki.o kadar büyük bir delik yok yani .herkes anlamış siz neden anlamadınız ki.
o kadar büyük bir delik yok yani .herkes anlamış siz neden anlamadınız ki.
Nasil bir büyüklükte birsey arıyorsunuz?o kadar büyük bir delik yok yani .herkes anlamış siz neden anlamadınız ki.