İlk cinsel ilişkiniz sırasında neler hissettiniz?

Benim ilk ilişkim eşimle değildi. Hala bir eşim yok gerçi ahdah

Benim için güzeldi. Yani ilkinden öyle zevkten kendinden geçmiyor insan ama güzel oluyor yine de. Zevk ilkinden sonrasında geliyor
ee iyi ilki olduktan sonra bir kere daha mı diyeceğiz. . neyse ya cıvıtmıyım.teşekkürler hepinize.çok merak ediyorum ama yine de ya yani filmlerdeki gibi mi oluyor vs diye. bunu da yaşamadan anlayamıyoruz

ee iyi ilki olduktan sonra bir kere daha mı diyeceğiz. . neyse ya cıvıtmıyım.teşekkürler hepinize.çok merak ediyorum ama yine de ya yani filmlerdeki gibi mi oluyor vs diye. bunu da yaşamadan anlayamıyoruz
Bir kere daha diyebilirsiniz tabii, size kalmış

İlk seferinde genelde öyle başınızın üstünde yıldızlar dönüp kuşlar cıvıldamıyor. Ama güzel, düzgün bir ilk seferiniz, anlayışlı bir partneriniz olursa yine de güzel geçiyor. Zevk alma kısmı daha sonra oluyor genelde.
Partner seçimi çok kritik bence. Benim ilk birlikteliğimi yaşadığım kişinin bendeki yeri hala ayrıdır.

Abla sana özelden birşey yazabilirmiyim aramızda 7 yaş oldugu için abla dedim

Bizim düğün erken bitmişti. Eve gelip dayanamamıştım daha gelinliği çıkardığım gibi kocamı yatağa BEN atmıştım resmen ki normalde çok utangaç bi insandım,hele bu konularda. Ben ağrı,acı hissetmemiştim. Bana göre ilk deneyimim çok güzeldi ama ilk deneyim için anlayışlı bi eş çok önemli. Panter gibi kadının üzerine atlıyo bazı herifler o zaman işte kocandan da ilişkiden de herşeyden soğursun. İlk tutkulu ama biraz nazik olmalı..

Berbat üniversiteden bir arkadaşımla oldu çok canım yandı :)

kocanız şaşırmadı mı ya .Gerçi bu gidişle ben de öyle yapıcam
Yok ama ilk iliskide kolaylık sağlar sadece ilk ilişki ilk gece tabi o da korkun varsa diyeyim umarim yaşamazsın ve gerek kalmaz :)
umarım .korkum var mı şuan bilemiyorum ama sevdiğin biriyle olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.tabi bir de herkesin dediği gibi anlayış naziklik vs. işte bunlar sevince olur yani .

Herkesinki çok farklı ya ahajaja ama yapılan şey aynı
Bende de öyle aman aman zevk alma durumu olmadı

sadece vajina mükemmel bir organ falan demiştim
Ben de acı oldu bu arada hatta ilk denemede bir şey olmadı

karşı tarafa djdjjdd ben ne dersem diyeyim yapacaksın falan diyince oldu

ama sonra ağlamıştım acıdan değil ama neden kadın olarak bu durumun sıkıntısını çekmek zorundayım durumu nedense zoruma gitmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…