İlk cinsel ilişki

Uf ya ben de birşeyler yazacaktım ama konu bitmiş.
Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an
Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Ayrıca laylon daha eğlenceli bence eheheh.

Konuya yorumum ise, ilk deneme olduğu için bi kasılma yaşamış olabilirsiniz benim de eşimle ilk denemem kondom ile olmuştu yani girememe sebebinin kondomla alakası olduğunu sanmıyorum öyle sonradan falanda kullanmayın ayrıca.
Öyle şey mi olur En heyecanlı anı bırakıp bi dk ben bi kondom takayım mı diyecek adam? E öyle yaparsa girmez tabi Sonradan kondom takma önerisini dikkate almayın.. Herşeyden önce bin türlü hastalık var Allah korusun.

Komşumuz musun ayşe? Nerden biliyon nerde nasıl takılıyoruz?
Ya bi türlü gidemedim buna da cevap verecem çünkü komik sorduğun (nerde nasıl) sorusunun cevabı alıntıladığın mesajımın içinde saklı.dur belki sen bulamazsın yardımcı olayım.
(bu arkadaşlar burda sadece böyle takılabiliyorlar)

Bu defa kesin kaçtım

Buna cevap vermeyecektin ama özelden yağan nefret mesajlarınla cesaretin mi arttı? Sen ve senin fikrindekiler beni de Regen_ i de göz ardı edin. Böylece görünce kaçmalarına gerek kalmaz.
+ Herkes tarafından seviliyorsanız bir yerde ciddi problem var demektir bence.

Ayseee1987 Yaptığın gerçekten doğru değil. Her konuda nasıl da merve yi bulup polemiğe girip banlatmaya çalıştığını görebiliyorum. Bu sadece Merve için değil. Kime gıcık olduysan anlamsız bir polemiğe giriyorsun. Ha seninle polemiğe girmem ama yaptığın doğru gelmiyor.
@birkadin0 sizin yaptığınıza ne demeli. Sırf Ayşe ile atışıyor diye kendinize yakın görüp Merve hakkında özelden saydırıyorsunuz. Kırıcı yorumları var diyorsunuz ama siz en kötüsünü yapıp Yandaş üye toplamaya çalışıyorsunuz.
Burası ne yeri ne konusu farkındayım ama Yaptığınız sonuna kadar yanlış.

sevgili konu sahibi;haddim değil ama pandemi zamanı bu işi erteleseniz mi?benim ilk ilişkimde çok zor olmuştu. ayrıca prezervatif korur ama öpüşme filan (sosyal mesafe)valla ben cesaret edemezdim.sonra ilk ilişki kondom alerjisi olabilir zaten ilk biraz sıkıntılı ,bu ortamda ne diyeyim bolşans,kolay gelsin

İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
Konu sahibi bu yorumu okumamış say

Hayatımda böyle cahilce cümle duymadım. 'ay korunuyorduk ama oldu' cümlesinin bedene gelmiş halisiniz resmen.
Kondom sadece hamilelikten de korumuyor ayrıca

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Bacım ben evliyim 2 ay sonra ancak olabildi. Gerçi benimki fizyolojik bir sıkıntıydı. Ama orası zamanla açılıyor o kadar söyleyeyim. Bizim insanımız açık saçık filmlerden hemen ilk ilişkide "sabahlar olmasın" şeklinde düşünüyor. Ama zaman tanı kendine. Yavaş yavaş düzenli cinsellikle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…