- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
İşte burda yanıldın pro üye demek ciddiyetse geceden beri yaşadığımız ne
ya ben cinsellik topiginde geliyorum ben de gencim sonuçta burda bazı şeyleri görüp bilgilemiyorum ama son zamanlarda aynı kişiler hep geyik peşinde geyik okumak istesem geyik topiginde olurum..Ben bana abes gelen konulari da gozardi edip cikiyorum.
Gorunmuyordun nerelerdydn bu arada
Doğru ama yeni üye de gelir gelmez bilinmiyo ki pro mu olacak acaba diyeDikkat et genelde buraya yeni üyeler daha çok konu açıyor demek istediğim buydu aslında.
Çünkü tanımıyorsun bilmiyorsun.
Ben de varım muhtemelen. Göz ardı edebilirsin. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ben kendimi tutamıyorum yanlış görünce saçma bi yere evriliyo konu. Haklısın.ya ben cinsellik topiginde geliyorum ben de gencim sonuçta burda bazı şeyleri görüp bilgilemiyorum ama son zamanlarda aynı kişiler hep geyik peşinde geyik okumak istesem geyik topiginde olurum..
( bu arada sınavlara hazırlanıyodum ondan yoktum )
Doğru ama yeni üye de gelir gelmez bilinmiyo ki pro mu olacak acaba diye
yanlış görünce yazıp uyarabilirsin tabiki mesela ben de dediğini yanlış buldumBen de varım muhtemelen. Göz ardı edebilirsin. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ben kendimi tutamıyorum yanlış görünce saçma bi yere evriliyo konu. Haklısın.
Parayla alınıyodu ya bacım bişey değil ya 10 € cukProluk hemen öyle olmuyor ki,hala devam ediyormu onuda bilmiyorum sadece yemek topiğinde oluyor oda.
Ya bizim ayşeyle ilk vukuat değil zıvanadan kolay çıktık. Gerçekten ikimiz adına da özür diliyorum senden.yanlış görünce yazıp uyarabilirsin tabiki mesela ben de dediğini yanlış buldumAyseee1987 arkadaşın ama sen ona video atmışsın o sana laylondan girmiş olay dağılms komple
Parayla alınıyodu ya bacım bişey değil ya 10 € cuk
yok ne özrü kızYa bizim ayşeyle ilk vukuat değil zıvanadan kolay çıktık. Gerçekten ikimiz adına da özür diliyorum senden.
50 taleBenim pro olmamda öyleydi parayla almıştım.
Şu anda öylemi bilmiyorum açıkcası,en son kaç liraydı onu bile hatırlamıyorum.
50 tale
Dur şimdi yicez zaten. Ben gereksiz mesajları okumak zorunda kaldığın için özür diledim.yok ne özrü kızboşuna ban yemeyin sizin acinizdan da diyorum
Ben de alacam da çok banlanıyom önce bu huyumdan vazgeçmem lazım.Bişey değilmiş yani.
nezaketin için teşekkür ediyorumDur şimdi yicez zaten. Ben gereksiz mesajları okumak zorunda kaldığın için özür diledim.
Ah siz zenginler züğürdün çenesini yoranlarBenim pro olmamda öyleydi parayla almıştım.
Şu anda öylemi bilmiyorum açıkcası,en son kaç liraydı onu bile hatırlamıyorum.
Öro diil gız.Ah siz zenginler züğürdün çenesini yoranlar
Ben de alacam da çok banlanıyom önce bu huyumdan vazgeçmem lazım.
Ah siz zenginler züğürdün çenesini yoranlar
Bu kisiye oyle mesaj atmıslar cete oldugumuzu düşunmuyorumCok afedersiniz ama su yoruma cok takildim BİZİ ÇETE İLAN EDENLERİN yani sizi neden cete ilan ediyorlar bu konuda daha önce vukuatiniz mi var