- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.814
- 33
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
50 tale yazıyo canısı.Çok çenemi yorma hemen ne olduğunu de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 tale yazıyo canısı.Çok çenemi yorma hemen ne olduğunu de
Çok çenemi yorma hemen ne olduğunu de
Tamam işte o 10€ yazıyodu önceden o da 50 tl ye denk geliyodu sonra € uçusa geçince fazla para olmasın diye tl yazılmış akıllım50 tale yazıyo canısı.
Ayşe test yapıp konu açsana bakalım. Sakın after 10 marka alma bende yalancı pozitif verdi.kızlar arkadaşlar haklı insanlar konuyu okusun diye giriyorlar bir bakıyorlarki konuyla alakasız bir sürü yazı. Kazenin bir sayfası var orda istediğini yazabilirsin, konuya devam etmek isteyen oraya gelsin, Ragen sen hariç hem üsluplu tartışmayı bilmiyorsun hem çok alıngansın
Ban almak istemiyorum çünkü bugün adet günüm hala adet olmadım çok heycanlıyım. Belkide hamileyim kısaca kk da işim var. Mune bizi affet biz burdan taşınıyoruz.
Ne eğitim sevCümleyi okurken bile eğitim seviyem düştü.
bide ikiniz kanka olun hepimiz güme gidelim tam olsunAyşe test yapıp konu açsana bakalım. Sakın after 10 marka alma bende yalancı pozitif verdi.
Mune bakin boyle yaparak ban dan kaçıyor bizlere saydırdı neler yazdi simdi banlanmayayıma getiriyor bunu kabul etmiyorumkızlar arkadaşlar haklı insanlar konuyu okusun diye giriyorlar bir bakıyorlarki konuyla alakasız bir sürü yazı. Kazenin bir sayfası var orda istediğini yazabilirsin, konuya devam etmek isteyen oraya gelsin, Ragen sen hariç hem üsluplu tartışmayı bilmiyorsun hem çok alıngansın
Ban almak istemiyorum çünkü bugün adet günüm hala adet olmadım çok heycanlıyım. Belkide hamileyim kısaca kk da işim var. Mune bizi affet biz burdan taşınıyoruz.
Elimden geleni yapıyorum ben arada ama ayşe beni sevmiyoNe eğitim sev
bide ikiniz kanka olun hepimiz güme gidelim tam olsun
Aliexpress ten aldım testleri çinden geldi içinde 100 tane var ama beta 50 olunca anca gösteriyormuş aldıktan sonra farkettim. Erken gebelik testide yapmak istemem yanlış pozitif gösterir çünkü çatlama iğnesi olmuştum. Yıkılmak istemem sanırım test yapmam.Ayşe test yapıp konu açsana bakalım. Sakın after 10 marka alma bende yalancı pozitif verdi.
50 de çokmuş ya o zaman iğneden 16 17 gün sonra filan anca gösterir sanırım eğer varsa gebelik.Aliexpress ten aldım testleri çinden geldi içinde 100 tane var ama beta 50 olunca anca gösteriyormuş aldıktan sonra farkettim. Erken gebelik testide yapmak istemem yanlış pozitif gösterir çünkü çatlama iğnesi olmuştum. Yıkılmak istemem sanırım test yapmam.
Direkt kan ver en temiziAliexpress ten aldım testleri çinden geldi içinde 100 tane var ama beta 50 olunca anca gösteriyormuş aldıktan sonra farkettim. Erken gebelik testide yapmak istemem yanlış pozitif gösterir çünkü çatlama iğnesi olmuştum. Yıkılmak istemem sanırım test yapmam.
Tek bir kişi için yazmıyorum genel olarak yazıyorum, sizce ben şöyle yaptım ama lütfen banlama, konuyu şuraya açtım ama lütfen görmezden gel sözlerine istinaden kuralları uygulamayacak biri miyim?Mune bakin boyle yaparak ban dan kaçıyor bizlere saydırdı neler yazdi simdi banlanmayayıma getiriyor bunu kabul etmiyorum
Cok tesekkurler cevap icin.. bisey daha sormak isterim pro uyelerin banlatma gibi bir yetkisi mi var acaba bu bahsettgm kisiye sunlari banlat diye ozelden mesajlar atilmis elimde de var birtane ve dun kendi koyup sonra sildigi yorumdada gordukTek bir kişi için yazmıyorum genel olarak yazıyorum, sizce ben şöyle yaptım ama lütfen banlama, konuyu şuraya açtım ama lütfen görmezden gel sözlerine istinaden kuralları uygulamayacak biri miyim?
Profilime girip etiketlerime bakın lakabım zalim müdire, söz konusu kurallarsa ve bu kurallara uymayan kızım da olsa kaçışı yok.
Mutlaka şikayet raporları olmuştur incelenir, kurallara uygun olmayan ne kadar yorum varsa, ne kadar üye varsa gereken yapılır
Ben hak ettim bekliyorum. Uslu durmadım sizi dinlemedim. Şahsınızdan özür dilerim.Tek bir kişi için yazmıyorum genel olarak yazıyorum, sizce ben şöyle yaptım ama lütfen banlama, konuyu şuraya açtım ama lütfen görmezden gel sözlerine istinaden kuralları uygulamayacak biri miyim?
Profilime girip etiketlerime bakın lakabım zalim müdire, söz konusu kurallarsa ve bu kurallara uymayan kızım da olsa kaçışı yok.
Mutlaka şikayet raporları olmuştur incelenir, kurallara uygun olmayan ne kadar yorum varsa, ne kadar üye varsa gereken yapılır
Hayır asla öyle bir yetkileri yok, ister Pro olsun ister olmasın her üye eşittir ve tüm üyeler kayıtsız şartsız kurallara uymak zorundadır.Cok tesekkurler cevap icin.. bisey daha sormak isterim pro uyelerin banlatma gibi bir yetkisi mi var acaba bu bahsettgm kisiye sunlari banlat diye ozelden mesajlar atilmis elimde de var birtane ve dun kendi koyup sonra sildigi yorumdada gorduk
Bu neydi yani şimdi? Böyle bişeyin olmadığını bilmiyormusunuz? Mune ablayı gazamı getirdiğini düşünüyorsun? Açıklama yapmana gerek yok o şimdi okuyacak gerekeni yapacak rahat ol.Cok tesekkurler cevap icin.. bisey daha sormak isterim pro uyelerin banlatma gibi bir yetkisi mi var acaba bu bahsettgm kisiye sunlari banlat diye ozelden mesajlar atilmis elimde de var birtane ve dun kendi koyup sonra sildigi yorumdada gorduk
Tesekkür ederim cevabınız icinHayır asla öyle bir yetkileri yok, ister Pro olsun ister olmasın her üye eşittir ve tüm üyeler kayıtsız şartsız kurallara uymak zorundadır.
Bu konuda herkes müsterih olsun, hatta size şu kadarını söyleyeyim, en çok banlananları listelesek Pro üyeler ilk 10'a girer.
Kimse kimseden üstün değildir, bu sitede de kimsenin sözüyle hareket edilmez, banlama yetkisi admin ve moderatörlerdedir, moderatörlerin kılavuzu da üyeler değil kurallardır.
Hayır asla öyle bir yetkileri yok, ister Pro olsun ister olmasın her üye eşittir ve tüm üyeler kayıtsız şartsız kurallara uymak zorundadır.
Bu konuda herkes müsterih olsun, hatta size şu kadarını söyleyeyim, en çok banlananları listelesek Pro üyeler ilk 10'a girer.
Kimse kimseden üstün değildir, bu sitede de kimsenin sözüyle hareket edilmez, banlama yetkisi admin ve moderatörlerdedir, moderatörlerin kılavuzu da üyeler değil kurallardır.