- 13 Ocak 2020
- 44.547
- 167.836
- 33
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
O değilde senle biz burda kendimizi savunuyoz ya yazık ayşeninkiler anca özelden gaz versin.Ahahha aynen bide demez mi egitim sart... cem yilmaz nasil efsanesin egitimsiz agizda nasilda bos duruyor o egitim sart lafı
Çunku o bir halk kahramanı ezilmislerin sesi banlatma kralicesiYa bişey diyicem ilk defa bir pro üyenin bu kadar uzun atışmasına şahit oluyomhiç ego yok braviii
Demek boşalma anı dahil kondom kullanmamış. Hatta sanırım eşide dışarı boşalmıştı yazmışsın, ordamıydınızBenim arkadaşım gerdek gecesi kondom kullanmadan birlikte oldu ilk olduğu için .. sonra full kondom kullandı ama gebe kalmıştı bunu duyduğunda sok geçirdi .. düşünün sadece o gece dikkat etmemişler hatta sanırım eşi de dışarı boşalmıştı ama olmustu
Gazman gazman gazmanÇunku o bir halk kahramanı ezilmislerin sesi banlatma kralicesi
Pozisyondan da olabilir. Sevgiliniz de acemi oldugu icin zorlanmistir. Birleşme esnasinda farkli pozisyonlara gecmeyi deneyin. Illa ki olur, bu kadar insan nasil yapıyor, sıkmayın canınızı. Bir de yine olmayacak diye endişelenip kafaniza takmayin.Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Kız bu saatten sonra ne farkeder kankiymiş bilmem neymiş. Şifremi vereyim de gizemle senle ilgili konuşmadığımı gör gir hesabıma daDemek boşalma anı dahil kondom kullanmamış. Hatta sanırım eşide dışarı boşalmıştı yazmışsın, ordamıydınız
Ahh 1 kerede hamile kalmak, hayata bak ha yıllardır bunun üstünde çalış ama olmasın, başkalarıda 1 kerede
Bu arada mervenin kankulisi olarak mı geldin yoksa cidden konuya yorum yapmaya mıneyse anladın sen
kafan mı güzel senin istediğim konuya yorum yaparım ok cokta kendinizi bişey sanmayın burda herkese saldırıp sahte gülücük saçarak kendinizi cok mı komik sanıyorsunuzDemek boşalma anı dahil kondom kullanmamış. Hatta sanırım eşide dışarı boşalmıştı yazmışsın, ordamıydınız
Ahh 1 kerede hamile kalmak, hayata bak ha yıllardır bunun üstünde çalış ama olmasın, başkalarıda 1 kerede
Bu arada mervenin kankulisi olarak mı geldin yoksa cidden konuya yorum yapmaya mıneyse anladın sen
Aklımdan geçiyordu vallahKonu nerden nerelere gelmiş bu da benden hepinize gelsin canlar :) :)
Konu sahibi bile konuyu unuttuneydi ya unuttum ya dur dilimin ucuna gelsin de söyliim
Aha pro üye valla gaçınNe oluyor hanımlar bırakın atışmayı ceza alacaksınız sonra ...
Siz bana gülünce çok mu komik olduğunuzu zannediyorsunuzdemek ki sizde ikisinde birinde bereket az
Aha pro üye valla gaçın
Keleşinle gelince korktuysam demekAşk olsun yaniortamı düzeltmeye geldim sadece