İlk cinsel ilişki

Demek boşalma anı dahil kondom kullanmamış. Hatta sanırım eşide dışarı boşalmıştı yazmışsın, ordamıydınız
Ahh 1 kerede hamile kalmak, hayata bak ha yıllardır bunun üstünde çalış ama olmasın, başkalarıda 1 kerede
Bu arada mervenin kankulisi olarak mı geldin yoksa cidden konuya yorum yapmaya mı neyse anladın sen

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Pozisyondan da olabilir. Sevgiliniz de acemi oldugu icin zorlanmistir. Birleşme esnasinda farkli pozisyonlara gecmeyi deneyin. Illa ki olur, bu kadar insan nasil yapıyor, sıkmayın canınızı. Bir de yine olmayacak diye endişelenip kafaniza takmayin.

Son olarak, kondom birlesme daha baslarken takılır, sonradan degil. Ihmal etmeyin :)

Kız bu saatten sonra ne farkeder kankiymiş bilmem neymiş. Şifremi vereyim de gizemle senle ilgili konuşmadığımı gör gir hesabıma da

kafan mı güzel senin istediğim konuya yorum yaparım ok cokta kendinizi bişey sanmayın burda herkese saldırıp sahte gülücük saçarak kendinizi cok mı komik sanıyorsunuz
+ ben konu sahibine yorum yaptım siz neden atlıyorsunuz ?
+evet 1 kerede olmuş e hayat bu hepimize adil olmuyor maalesef .. cok sevdiğim kaynanamın bir lafını söylemek istiyorum ‘ tarla bereketli tohum bereketli ‘

demek ki sizde ikisinde birinde bereket az hem buna inanmıyorsanız girip nette araştırın tek ilişkiyle o kadar gebelik var ki

Yanii su olaya hepten gicigim zaten kader kismet yani herkesin sinavi farkli

Kimisi yillarca ugrasarak bebek sahibi olur ama normalde bir sperm ve bir yumurta bulustgnda hamilelik olusur kural boyle ilk iliskiyle hamile kalanlara da bi cephe alan grup var bu hayatta onlari da anlayabiliyorum bir yere kadar ama bi defa kk da birisi yazmisti tek iliskiyle hamile kalanlara sizin hamilelik hakkinizdan dusurulup hak verilmiyor sakin olun diye o hesap yani .

Kimi evlat ile kimi es, ana, baba ile kimi issizlik gecim ile sinaniyor. Rabbim herkese ne dilegi varsa hayirlisiyla nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…