- 13 Ocak 2020
- 44.544
- 167.815
- 33
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Ablacım ok yaydan çıktı artıkNe oluyor hanımlar bırakın atışmayı ceza alacaksınız sonra ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım ok yaydan çıktı artıkNe oluyor hanımlar bırakın atışmayı ceza alacaksınız sonra ...
Ben hariçtimher cinsellik topiginde geyik ve hep aynı kisiler
Delii kiz yaa yakuddd aplaaaaKonu sahibi bile konuyu unuttu neydi ya unuttum ya dur dilimin ucuna gelsin de söyliim
ya direkt isim vermek istemiyorum ama harbiden giriyoruz okuyoruz hep geyik hep geyik artık bana abes geliyor 1 değil 2 degil.. siz de karşılıklı atismisisniz benim anlamadığım madem birbirinzden hoşlanmıyorsunuz göz ardı edin geçinBen hariçtim
Canım benim ya kendine iyi bak ben arada kaynamaya meyilliyimDelii kiz yaa yakuddd aplaaaa
Keleşinle gelince korktuysam demek
Ablacım ok yaydan çıktı artık
Niye gece gelmedin acaba sorabilir miyim tenhalar da menhalarda buluşuyoruzValal bu keleş nelerde kadir böyle,gören tırsıyor yani
O oklar sizi mapısa tıkacak haberiniz olsun
Pro üye olunca ne oluyor, beni de aydınlatsanıza.
Niye gece gelmedin acaba sorabilir miyim tenhalar da menhalarda buluşuyoruz
Ben bana abes gelen konulari da gozardi edip cikiyorum.ya direkt isim vermek istemiyorum ama harbiden giriyoruz okuyoruz hep geyik hep geyik artık bana abes geliyor 1 değil 2 degil.. siz de karşılıklı atismisisniz benim anlamadığım madem birbirinzden hoşlanmıyorsunuz göz ardı edin geçin
Sevgili @Mune Ayseee1987 isimli kisinin yaptigi ifsa sonucu ben de dahil olmak uzere diger arkadslarinda banlatılmasi uzerine bir görev ustlendigini hatta bir tanesini dun gece burada paylastigini gördük... pro uyesin sen ayse sunlari banlat ayse diye gayet sefil korkak bir grubun gazina gelen bu kisiyi sikayet ediyorum her yorumda bizleri takip ettigini ve ugrastgini gormuyor musunuz.. bu kisinin mesaj kutusu bizi cete ilan edenlerin aslansin yaparsin demesiyle dolu... size sorum bu mudur pro uyelik
Yok yok banlatma gücü varmış Ayseye biri yazmış mesajdan banlat sen pro üyesin diyeBakınız ben mesela özel mesajda filan bekleme süreniz olmuyor hiç.
Gece ben uykudayım horluyorum sonuçta
Daha öncede demiştim.bu cinsellik bölümü sadece prolara açık olsun diye.
Kimse kusura bakmasın buna,çünkü çok saçma sapan ve fake konular oluyor.
Sonrada hakarete ve geyiğe dönüyor.
Cümleyi okurken bile eğitim seviyem düştü.cok sevdiğim kaynanamın bir lafını söylemek istiyorum ‘ tarla bereketli tohum bereketli ‘
demek ki sizde ikisinde birinde bereket az
İşte burda yanıldın pro üye demek ciddiyetse geceden beri yaşadığımız neDaha öncede demiştim.bu cinsellik bölümü sadece prolara açık olsun diye.
Kimse kusura bakmasın buna,çünkü çok saçma sapan ve fake konular oluyor.
Sonrada hakarete ve geyiğe dönüyor.
Gizem sanada alayımmı pro üyelik ? Madem pro olunca polemiklerdeen uzak duruluyormuş zihniyeti taşıyan arkadaşlarında var. Hemfikirsen polemikten uzak duracaksan alacam sana daÇünkü parayla almış proluğu yani daha tazeee
Yok yok banlatma gücü varmış Ayseye biri yazmış mesajdan banlat sen pro üyesin diye
Ayşe bana alır mısın? Belki rengimiz aynı olursa anlaşırız?Gizem sanada alayımmı pro üyelik ? Madem pro olunca polemiklerdeen uzak duruluyormuş zihniyeti taşıyan arkadaşlarında var. Hemfikirsen polemikten uzak duracaksan alacam sana da